Sari la conținut

Cine sau ce te-a enervat/supărat azi..... (Si din ce cauza)?

Postări Recomandate

Postat

Poti spune altfel ... folosind mintea si corpul ca pe niste instrumente ale noastre fara a ne mai lasa prinsi de ele ... da.

Starea de fericire e data de liniste si pace chiar de repaosul total mental ... iar opusul stari cu diferite nuante de nefericire sunt agitatia mentala, stress-ul, fricile, obsesiile, depresiile, nervozitatea etc

Bre nenea starea de liniste si pace nu te face automat mai fericit. Aceeasi stare ii caracterizeaza si pe nesimtiti. Pula mea,nu te-a invatat asta Mao ala al tau?

• Oras:Bucharest
Postat

Anda Adam canta despre asta ... ar fi tare sa apara un cantaret pe scena si sa regizeze un stop ... canta ce canta si cand ajunge intr-un maxim de ritm spune stop si incremenesc toti din formatie ... :) ar  fi interesant cum percepe sala asa o chestie :) multumesc pt idee cred ca o voi folosi candva cand voi ajunge la un microfon ... vad eu cum o integrez ca nu sunt muzician :)

Gabriel faci niste confuzii ... nesimtitul nu pune stop ci el doar ignora o anumita realitate si traieste in lumea lui in continuare ...deci el nu se opreste ci nu reactioneaza doar la un anumit stimul ... :)

Postat

Exemplu: furia sau supararea sunt probleme ale mintii(pot spune chiar mai mult decat atat sunt reactii la nivel mental) ... sunt probleme ale noastre doar atata timp cat mintea isi face de cap(se misca necontrolat), cand insa noi insine devenim stapanul mintea devine doar un instrument extrem de eficient si folositor ... 

De asemenea cine se misca haotic si permanent la nivel mental are un mental slab(obosit) iar cine dimpotriva stie sa controleze mentalul are o minte brici(focalizata) si puternica

Si starea de beatitudine este caracteristica plantelor. In mod cert nimeni nu-si doreste sa fie adus la nivel de planta.

Postat

Gabriel tu acum confunzi o stare submentala(instinctuala) cum e in cazul plantelor sau animalelor cu o stare supramentala(o stare de luciditate si atentie fara vreo miscare mentala)

Submental - inconstient - instinctual - subconstient este starea submentala

Constient - mintea activa, procese mentale in desfasurare - starea mentala

Supraconstient - mentalul este oprit starea este de atentie, luciditate si pace - starea supramentala

Buna Amelia uite sunt foarte bucuros si vorbesc cu voi ... :)

Postat

Anda Adam canta despre asta ... ar fi tare sa apara un cantaret pe scena si sa regizeze un stop ... canta ce canta si cand ajunge intr-un maxim de ritm spune stop si incremenesc toti din formatie ... :) ar  fi interesant cum percepe sala asa o chestie :) multumesc pt idee cred ca o voi folosi candva cand voi ajunge la un microfon ... vad eu cum o integrez ca nu sunt muzician :)

Gabriel faci niste confuzii ... nesimtitul nu pune stop ci el doar ignora o anumita realitate si traieste in lumea lui in continuare ...deci el nu se opreste ci nu reactioneaza doar la un anumit stimul ... :)

Nu dragutule tu esti in maxima confuzie. Tu chiar nu intelegi ca noi vrem sa fim un tot unitar asa cum am fost creati? Cu trairile noastre, cu bucurii, cu furii, cu ejaculari. Nu vrem sa devenim gaini sau alte pasari si sa mancam graunte si sa privim ca curca-n lemne fericiti cu duhul.

P.S. Apropo Anda Adam canta asta cu trimitete la Victor Slav.

P.S. Din ce stiu eu aveai o relatie buna cu Dinozauru. De ce n-ai dat un stop? Sau orice alta tehnica aveai....

Postat

Gabriel tu acum confunzi o stare submentala(instinctuala) cum e in cazul plantelor sau animalelor cu o stare supramentala(o stare de luciditate si atentie fara vreo miscare mentala)

Supraconstient - mentalul este oprit starea este de atentie, luciditate si pace - starea supramentala

Bre nenea am vazut la supraconstient generat de un gram de prostii, sau cateva pastile, de m-am cam saturat. Acum ar trebui sa vad si supraconstientul generat de graunte si lipsa ejacularii?

• Oras:.......
Postat

Care e motivul bucuriei tale?http://yoursmiles.org/msmile/wonder/m1812.gif

Mai da si la altii( mie de exemplu) nu mai tine toata fericirea pentru tine.:D

Postat

Pai exact asta fac Amelia :) va expun si voua anumite procedee, cum se realizeaza ele corect si la ce duc 

V-am spus cum sa deveniti fericiti: mecanismul dorintei

v-am spus cum sa fiti sanatosi si fericiti : continenta sexuala, administrare de plante(potrivite voua), exercitii energetice(kegel, asanele din yoga,retractia abdominala, exercitii de respiratie)

v-am spus cum sa alchimizati orice stare rea in una buna: tehnica stopului 

Sunt si la dispozitia voastra acum aceste procedee ... va stau la dispozitie pt orice intreabari sau nelamuriri ... 

• Oras:Bucuresti
Postat

Ananda, cum se impaca practicarea continentei alaturi de o legatura amoroasa...sa-i spunem stabila...cum ajunge sa-si doreasca ca sa nu finalizezi...nu finalizeaza nici ea...sau cum

Chiar mi-as dori un raspuns...

Postat

Pai exact asta fac Amelia :) va expun si voua anumite procedee, cum se realizeaza ele corect si la ce duc 

V-am spus cum sa deveniti fericiti: mecanismul dorintei

v-am spus cum sa fiti sanatosi si fericiti : continenta sexuala, administrare de plante(potrivite voua), exercitii energetice(kegel, asanele din yoga, ex de respiratie)

v-am spus cum sa alchimizati orice stare rea in una buna: tehnica stopului 

Sunt si la dispozitia voastra acum aceste procedee ... va stau la dispozitie pt orice intreabari sau nelamuriri ... 

Prea multe procedeehttp://yoursmiles.org/msmile/wonder/m1806.gif pentru umpicut de fericire. :cry2

Postat

Tie daca vrei iti dau un alt procedeu special pt tine cadou ... :)

1.Te duci spre cauza prin simpla observatie: afli cauza care iti produce nefericirea poti cauta la un stress, o frica, o teama ceva pe acolo

2.Elimini cauza observand radacina(unde apare ea: de obicei e un gand sau un obicei de a privi dintr-o anumita perspectiva, poate fi si o actiune gresita)

3.Cauza odata disparuta va disparea si efectul ... la fel e si cu vindecarile pe baza de plante ... nimicesti cauza si dispare tot ansamblul de efecte

Postat

Tie daca vrei iti dau un alt procedeu special pt tine cadou ... :)

1.Te duci spre cauza prin simpla observatie: afli cauza care iti produce nefericirea poti cauta la un stress, o frica, o teama ceva pe acolo

2.Elimini cauza observand radacina(unde apare ea: de obicei e un gand sau un obicei de a privi dintr-o anumita perspectiva, poate fi si o actiune gresita)

3.Cauza odata disparuta va disparea si efectul ... la fel e si cu vindecarile pe baza de plante ... nimicesti cauza si dispare tot ansamblul de efecte

http://yoursmiles.org/msmile/wonder/m1437.gif

Anandaaaaaaaaaaaaa nu am inteles nimic.Uffff

Cred ca o sa raman nefericita toata viata. :(  

Postat

Foarte buna intrebare Crissu iti voi rapsunde detaliat:

In cazul meu este exact asa: in perioada de curtare(nu s-a intrat inca in relatie) aduc la inceput foarte delicat(de departe sau sub forma de gluma) vorba despre asa ceva ... vad feed-backul ... daca este pozitiv astept pana in apropierea primei intalniri amoroase si atunci ii prezint fetei foarte pe scurt sub forma de poveste, de provocare sau de joc(aleg forma in functie de personalitatea ei) si apoi practicam impreuna ... 

In cazul meu functioneaza pentru ca fata fiind mai receptiva cumva preia mai usor din trairile mele iar daca ii ofer stari foarte frumoase si repetate de orgasm ea e fericita.Deci schimbarea desi poate initial in mintea ei parea ciudata sau infricosatoare, fata descopera ca nu e deloc asa ci dimpotriva e ca un joc nou si frumos care aduce fericirea.

Cazul in care ea nu are o parere buna despre aceasta(are niste preconceptii sau are un obicei de a pierde si ea energia) subiectul acela il abordez in momente bine alese(cand comunicarea si comuniunea sufleteasca e maxima intre noi si ii spun atunci) si asa, gradat ea se obisnieste intai cu ideea si mai apoi descopera alaturi de mine in practica cum este defapt ... iar apoi incep sa apara rezultatele ... menstruatia i se diminueaza dispar durerile prem si interm si ea devine mai fericita.E uimitoare puterea de raspandire ... ea daca devine fericita spune si prietenelor ei si asa mai departe ... 

@Crissu daca nu ti-am raspuns complet sau nu te multumeste raspunsul intreaba-ma din nou reformuland intrebarea sau da-mi un caz concret ...

Postat

@Amelia:

1. Observi fara sa intervii cum se instaleaza starea, cand se instaleaza ... si vei ajunge la un gand exemplu: azi nu voi avea asa multi clienti si nu o sa am bani sa platesc datoria la x ... exemplul poate fi prost(adica nepotrivit) dar iti da un model 

2.Elimini ferm acel gand - gasesti un gand perfect complementar exemplu: Prostii!Azi vor veni mai multi clienti decat de obicei ziua asta e cu noroc !

3.Veghezi sa nu revina gandul ... daca revine il inlocuiesti din nou cu unul complementar benefic(cel mai bine e sa il inlocuiesti cu acelasi pana cand aceasta noua sugestie benefica prinde radacini sa zic asa adica devine un tipar de gandire nou care il va inlocui pe cel vechi care aducea nefericirea prin ingrijorare sau stress)

E o forma de autosugestie ... merge si tehnica stopului aici ... 

@Gabriel - relaxeaza-te, nu exista decat pace si iubire restul sunt doar aberatii mentale ... tie ti-ar prinde bine un stop in momentele cand spui rautati sau nu iti controlezi mania sau revolta :) 

Postat

iar daca ii ofer stari foarte frumoase si repetate de orgasm ea e fericita.

in varianta asta e ok orgasmul?!?...dar sa sti ca diminuarea menstruatiei, la o fata tanara, nu e ceva bun pt sanatatea organismului

Postat

G, pot sa te sun acum...mi-e frica de miliarde de orgasme

Postat

@Amelia:

1. Observi fara sa intervii cum se instaleaza starea, cand se instaleaza ... si vei ajunge la un gand exemplu: azi nu voi avea asa multi clienti si nu o sa am bani sa platesc datoria la x ... exemplul poate fi prost(adica nepotrivit) dar iti da un model 

2.Elimini ferm acel gand - gasesti un gand perfect complementar exemplu: Prostii!Azi vor veni mai multi clienti decat de obicei ziua asta e cu noroc !

3.Veghezi sa nu revina gandul ... daca revine il inlocuiesti din nou cu unul complementar benefic(cel mai bine e sa il inlocuiesti cu acelasi pana cand aceasta noua sugestie benefica prinde radacini sa zic asa adica devine un tipar de gandire nou care il va inlocui pe cel vechi care aducea nefericirea prin ingrijorare sau stress)

E o forma de autosugestie ... merge si tehnica stopului aici ... 

Aplici tehnicile acestea si la sfaritul zilei o sa fi tot fara clienti, dar macar o sa fi fericita. O sa spui si maine e o zi, deci trebuie sa imi dozez fortele pentru alte tehnici de genul asta Peste o saptamana o sa fi fara nici un ban, dar fericita :D

Postat

E ciudat ce spui Crissu - mai multe stari de orgasm nu pot fi rele ... sincer pana acum nu am intalnit pe nimeni care sa nu vrea sa experimenteze de mai multe ori ... sunt cateva cazuri:

1.Iti e frica de prea multa frictiune prin zona - asta se poate(dar asta nu e valabil decat daca barbatul nu stie sa faca preludiul cum trebuie)

2.Nu ai trait orgasmul pana acum(nu stii exact ce e aia si te temi de ce nu cunosti inca)

3.Ai o alta frica relativ la asta ... pe care nu am prins-o eu acum

4.Esti interesata mai mult de bani sau esti pe graba si ideea de mai multe orgasme cumva nu e in acord cu obiectivele tale

5.Iti place sa domini barbatii ... sa fie cumva in puterea ta iar un continent sexual e aproape imposibil de controlat pt ca detine el controlul la un nivel avansat

Am punctat aceste posibile frici din experienta mea cu alte fete le-am observat la ele ... si le-am ajutat sa le depaseasca

In acelasi timp ne oprim cand bunul simt ne spune ca e suficient ... un act amoros prea lung poate nu e necesar daca nu e placut amandorura nu ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...