Sari la conținut

Cine sau ce te-a enervat/supărat azi..... (Si din ce cauza)?

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Gabriel daca te referi la acest citat: 

"dar sa sti ca diminuarea menstruatiei, la o fata tanara, nu e ceva bun pt sanatatea organismului"

este o afirmatie si nu o intrebare ... mai precis este ideea preconceputa a medicilor alopati care deocamdata studiaza si nu cunosc prea bine manifestarile fiziologice ale femeii ... pt ei asa cum sunt cele mai multe e normal - ei lucreaza mai degraba pe statistici si mai putin in cautarea starii perfecte de sanatate asa cum defapt ar trebui sa lucreze, de aceea ii consider mai la inceput ... o forma de medicina care este ca un copil care urmeaza sa creasca si sa se maturizeze 

este asa chiar si cronologic medicina alopata are vreo 300 de ani iar ayurveda are peste 2200 :)

este asa si ca orientare ... ayurveda a fost studiata pentru a vindeca complet si a aduce starea de sanatate perfecta iar medicina alopata este intai o afacere pt medici, cercetatori, farmacisti si abia apoi pt vindecare(de cele mai multe ori vindecarea fiind superficiala din cauza faptului ca se trateaza efectele si nu cauzele si mai este si suita de efecte secundare in urma medicatiei cu produse de sinteza sau a interventiilor invazive chirurgicale)

Postat

Ar fi trebuit sa intelegi ca aceasta afirmatie avea nevoie de un raspuns pentru ca era precedata de o intrebare. Daca scoti din context se pierde esenta. Daca ai incerca sa apleci urechea si la ce doresc oamenii sa auda si nu ai fi atat de inchistat in dogmele propagandistice, ai avea mai mult succes. Asta nu va invata Ramayana?

• Oras:.......
Postat

@Amelia:

1. Observi fara sa intervii cum se instaleaza starea, cand se instaleaza ... si vei ajunge la un gand exemplu: azi nu voi avea asa multi clienti si nu o sa am bani sa platesc datoria la x ... exemplul poate fi prost(adica nepotrivit) dar iti da un model 

2.Elimini ferm acel gand - gasesti un gand perfect complementar exemplu: Prostii!Azi vor veni mai multi clienti decat de obicei ziua asta e cu noroc !

3.Veghezi sa nu revina gandul ... daca revine il inlocuiesti din nou cu unul complementar benefic(cel mai bine e sa il inlocuiesti cu acelasi pana cand aceasta noua sugestie benefica prinde radacini sa zic asa adica devine un tipar de gandire nou care il va inlocui pe cel vechi care aducea nefericirea prin ingrijorare sau stress)

E o forma de autosugestie ... merge si tehnica stopului aici ... 

@Gabriel - relaxeaza-te, nu exista decat pace si iubire restul sunt doar aberatii mentale ... tie ti-ar prinde bine un stop in momentele cand spui rautati sau nu iti controlezi mania sau revolta :)

Multumesc pentru raspuns Ananda .:)

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Eu faceam o gluma...sa descretim fruntile...cum a zis si gabi sa caut nr lui la clienti tepari si hoti...barbatii au o alta metoda de a elimina hematiile scoase din uz...la femei cu cat cantitatea de menstruatie e mai mica (fata de debutul in adolescenta) cu atat mai repede se poate apropia de amenoree sau menopauza...niciuna placuta!

• Oras:bangkok
Postat

Exemplu: furia sau supararea sunt probleme ale mintii(pot spune chiar mai mult decat atat sunt reactii la nivel mental) ... sunt probleme ale noastre doar atata timp cat mintea isi face de cap(se misca necontrolat), cand insa noi insine devenim stapanul mintea devine doar un instrument extrem de eficient si folositor ... 

De asemenea cine se misca haotic si permanent la nivel mental are un mental slab(obosit) iar cine dimpotriva stie sa controleze mentalul are o minte brici(focalizata) si puternica

cu respect maestre, 

sint foarte haotic dar asta este singura stare in care pot gindi sharp. crezi ca e grav de tot? ma tem ca da.eu recunosc.

Postat

si mai am o idee fixa. sa terorizez o anumita doamna psiholog care ma invita de 2o de ani incoace la cabinetul sau pentru consiliere . ma excita la maxim sa o refuz de fiecare data ,cu toate ca o doresc decind era mica [si ea pe mine] . s-ar putea sa incep sa am tendinte de sado masochist in mine si nu imi dau seama?

• Like 2
Postat

http://yoursmiles.org/msmile/wonder/m1437.gif

Anandaaaaaaaaaaaaa nu am inteles nimic.Uffff

Cred ca o sa raman nefericita toata viata. :(

hai sa iti fac eu rezumatul ,cum stau lucrurile: 

tu esti deja fericita dar nu iti dai inca seama, faptul ca de bucuri de o floare, de un fulg de nea sau de o raza de soare asta inseamna fericire. 

cind vei imbatrini si iti vor atirna titisoarele si vei fi vestejita vei intelege cum era  cind erai fericita si nu iti dadeai seama.

traieste-ti din plin copilaria, esti de-abia pe la 13 ani , nu ti-o zic cu rautate, sper sa nu mi-o iei in nume de rau

Postat

hai sa iti fac eu rezumatul ,cum stau lucrurile: 

tu esti deja fericita dar nu iti dai inca seama, faptul ca de bucuri de o floare, de un fulg de nea sau de o raza de soare asta inseamna fericire. 

cind vei imbatrini si iti vor atirna titisoarele si vei fi vestejita vei intelege cum era  cind erai fericita si nu iti dadeai seama.

traieste-ti din plin copilaria, esti de-abia pe la 13 ani , nu ti-o zic cu rautate, sper sa nu mi-o iei in nume de rau

http://yoursmiles.org/msmile/wonder/m1830.gif

Ufff asa copil sunt?!??

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

hai ca in curand intra hingherul! Bai patrick, mai patetic si trist decat atat nu poti fi!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...