danlimbistul Reputație: 12 Postat Octombrie 16, 2019 Partajează Postat Octombrie 16, 2019 A mai fost cineva la babe? Link spre comentariu
crocobazdugat Reputație: 546 Postat Octombrie 16, 2019 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Partajează Postat Octombrie 16, 2019 A mai fost cineva la babe?Tu nu ai fost Dane ? Link spre comentariu
kevin001 Reputație: 99 Postat Octombrie 16, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 16, 2019 Baba alina mi a zis ca mai are 2 fete frumoase tarancute care lucreaza la o croitorie la km aman2 sunt din plopeni tot acelasi tarif 50 lei .. 1 Link spre comentariu
crocobazdugat Reputație: 546 Postat Octombrie 16, 2019 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Partajează Postat Octombrie 16, 2019 Baba alina mi a zis ca mai are 2 fete frumoase tarancute care lucreaza la o croitorie la km aman2 sunt din plopeni tot acelasi tarif 50 lei ..Doar ai întrebat kevin?sau ai si fost să vezi care'i treaba? Link spre comentariu
nicusor de la braila Reputație: 258 Postat Octombrie 16, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 16, 2019 Baba alina mi a zis ca mai are 2 fete frumoase tarancute care lucreaza la o croitorie la km aman2 sunt din plopeni tot acelasi tarif 50 lei ..Poate a zi asa doar sa te atraga sa te mai duci la ea Link spre comentariu
cosmi_ale85 Reputație: 393 Postat Octombrie 17, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Octombrie 17, 2019 Poate a zi asa doar sa te atraga sa te mai duci la ea Sau poate a zis asa in cazul in care ai de scurtat vreo pereche de blugi ceva ...🤣🤣🤣 3 Link spre comentariu
crocobazdugat Reputație: 546 Postat Octombrie 17, 2019 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Partajează Postat Octombrie 17, 2019 Sau poate a zis asa in cazul in care ai de scurtat vreo pereche de blugi ceva ...🤣🤣🤣Hahaaahahahah 😂😂😂 Link spre comentariu
danlimbistul Reputație: 12 Postat Octombrie 18, 2019 Partajează Postat Octombrie 18, 2019 Recent nu am fost.. Ma duc doar pt muie.. O suge toată pana la cotor😂😂 Link spre comentariu
crocobazdugat Reputație: 546 Postat Octombrie 18, 2019 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Partajează Postat Octombrie 18, 2019 Baba Alina nu răspunde la telefon la numărul din topic..nu știu de ce.In cazul ăsta nu putem verifica cele spuse de confutadorul si totodată prietenul de futai Kevin.Daca cineva are detalii poate sa "își dea drumul" la vorbe haha ðŸ˜ðŸ˜ðŸ‘🼠Link spre comentariu
danlimbistul Reputație: 12 Postat Octombrie 24, 2019 Partajează Postat Octombrie 24, 2019 Mai e vie baba? 😂 Link spre comentariu
crocobazdugat Reputație: 546 Postat Octombrie 24, 2019 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Partajează Postat Octombrie 24, 2019 Mai e vie baba? 😂Hahaaahahahhaha 😂😂 Link spre comentariu
berege2 Reputație: 342 Postat Octombrie 24, 2019 Partajează Postat Octombrie 24, 2019 s-a intors de la moaste :))) 3 Link spre comentariu
danlimbistul Reputație: 12 Postat Noiembrie 7, 2019 Partajează Postat Noiembrie 7, 2019 Mai știe cineva de baba? Link spre comentariu
dragos_ender Reputație: 26 Postat Noiembrie 7, 2019 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Noiembrie 7, 2019 Da chiar așa ... sunt curios dacă mai activează . Link spre comentariu
seeker2 Reputație: 99 Postat Noiembrie 7, 2019 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Partajează Postat Noiembrie 7, 2019 activeaza...doar are anuntul pe servicii... Link spre comentariu
valiiacobb Reputație: 0 Postat Decembrie 30, 2019 Partajează Postat Decembrie 30, 2019 Poze ? Link spre comentariu
oliviers Reputație: 6 Postat Ianuarie 17, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 17, 2020 Am fost de cateva ori la baba anul trecut. Mie imi pare peste 60. Oral bunicel, fara dinti si cu deepthroat, dar cel mai mult la anal mi-a placut Link spre comentariu
george_us30 Reputație: 1626 Postat Ianuarie 17, 2020 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Ianuarie 17, 2020 Am fost de cateva ori la baba anul trecut. Mie imi pare peste 60. Oral bunicel, fara dinti si cu deepthroat, dar cel mai mult la anal mi-a placut:))) pai cum altfrl sa fie oralul? Nu are dinti :)))) e la fel ca in cur d-asta ti au placut amandoua 3 Link spre comentariu
oliviers Reputație: 6 Postat Ianuarie 17, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 17, 2020 as intreba-o daca face threesome... Link spre comentariu
crocobazdugat Reputație: 546 Postat Ianuarie 17, 2020 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Partajează Postat Ianuarie 17, 2020 as intreba-o daca face threesome...Threesome cu cineva adus de ea..sau să aduci tu pe cineva ? Link spre comentariu
oliviers Reputație: 6 Postat Ianuarie 18, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 18, 2020 Threesome cu cineva adus de ea..sau să aduci tu pe cineva ?Aduce ea? Link spre comentariu
crocobazdugat Reputație: 546 Postat Ianuarie 19, 2020 Oras:Peste tot și nicăieri. Oras:Peste tot și nicăieri. Partajează Postat Ianuarie 19, 2020 Aduce ea? Păi dacă îi ceri lucrul ăsta probabil ca se conformează baba ca doar e matroană 😀 și pentru bani cred ca e in stare de multe ðŸ‘🼠dar totuși..nu e mai bine s'o fuți tu si pe babă și pe alta.. decât s'o fuți cu un tovarăș doar pe baba..? zic doar....nu știu... Link spre comentariu
andreiph Reputație: -1 Postat Aprilie 26, 2020 Partajează Postat Aprilie 26, 2020 Mai stie cineva de "Alina" sau cum e notată pe aici..De la începutul anului tot sun pe nr ala cu 931 la final si nimic.. 1 Link spre comentariu
petrolul din ploiesti Reputație: 93 Postat Aprilie 27, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Aprilie 27, 2020 Mai stie cineva de "Alina" sau cum e notată pe aici..De la începutul anului tot sun pe nr ala cu 931 la final si nimic..Suna doar dimineata. Lucreaza doar pana in ora 14. Am intrebat-o de ce si am primit raspuns ca cica dupa ora aia 14 vin numai nebuni si betivi :))) o suge cu patos si da limbi in fund daca ii ceri asta Link spre comentariu
andreiph Reputație: -1 Postat Aprilie 27, 2020 Partajează Postat Aprilie 27, 2020 Suna doar dimineata. Lucreaza doar pana in ora 14. Am intrebat-o de ce si am primit raspuns ca cica dupa ora aia 14 vin numai nebuni si betivi :))) o suge cu patos si da limbi in fund daca ii ceri astaStiu ce ii poate pielea😂Ai fost de curând la ea? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum