Sari la conținut

Mada - 0765633928

Postări Recomandate

• Membru Premium
Postat

Am vizitat-o eu pana la urma.

Locatia o are pe bulevard, la 160, intr-un apartament nedecomandat, unde lucreaza si colega, care nu s-a deranjat sa se prezinte.

In primul rand pozele sunt false. Mi-a deschis o bruneta slaba, cu un pic de fund si cu tatele la buric si cu parul de pe picioare atat de sarmos, ca am facut rani la maini, desi am mangaiat-o o singura data.

Urata nu este, vorbeste frumos la telefon, dar are un chef de meserie, ca nici nu ti se scoala.

Face doar misionar, ii este lene sa ti-o pozitioneze, trebuie sa te descurci singur.

La final, iti da un singur servetel umed.

E una dintre cele mai proaste experiente pe care le-am avut, deci nu va recomand s-o incercati si voi.

• Like 2
  • Mersi 1
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Cosmina e cea scunda ... Andreea e cea inalta .... 2 needucate....va invit sa cititi recenzia lui danielsun dupa Sibiu.Acum sunt la al 3 lea set de proxeneti, .... ( de 2 seturi s-a ocupat Politia)

• Like 2
  • Membru Premium
Postat
13 hours ago, Speddy said:

Cosmina e cea scunda ... Andreea e cea inalta .... 2 needucate....va invit sa cititi recenzia lui danielsun dupa Sibiu.Acum sunt la al 3 lea set de proxeneti, .... ( de 2 seturi s-a ocupat Politia)

Ne dai un link la acea recenzie, te rog?

Am cautat pe profilul lui la primele 3 pagini, dar n-am gasit si am obosit sa caut. :)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.