Sari la conținut

Milf 0762181417

Postări Recomandate

Postat
27 minutes ago, Mocureloaded said:

Cu foarte rare excepții lucrează în weekend, și nici intr-un caz dumineca.

Ms de info,mai incerc săptămâna asta...

• Oras:Cluj-Napoca
Postat
Acum 3 ore, crustymcfuck a spus:

As merge eu,dar asta e a 3-a zi in care o sun și nu răspunde🤷

Incearca saptamana asta. Sigur o gasesti libera. Apoi te rugam sa lasi o recenzie 

Postat

Poate confirma cineva care a vizitat-o daca ea e maseuza,sau sunt folosite inspirational pozele ei?

Din ce vad nu prea mai e la categoria milf,mai degrabă cougar.

La interviul telefonic,singura opțiune prezentată a fost masaj de relaxare,erotic,body massage all in one,1h la 250,nimic altceva,dar nici nu am întrebat,probabil face to face exista mai multe opțiuni.

• Membru Premium
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Cluj
Postat
La 25.07.2022 la 18:39, iotzo1234 a spus:

Poate confirma cineva care a vizitat-o daca ea e maseuza,sau sunt folosite inspirational pozele ei?

Din ce vad nu prea mai e la categoria milf,mai degrabă cougar.

La interviul telefonic,singura opțiune prezentată a fost masaj de relaxare,erotic,body massage all in one,1h la 250,nimic altceva,dar nici nu am întrebat,probabil face to face exista mai multe opțiuni.

Da, ea e.

Pozele inspirationale sunt reale 100%.

La partea a doua, cea referitoare la servicii, răspunsul la (subinteleasa) intrebare a ta, răspunsul e: da.

P.S.: revenind la poze am sesizat modalitatea ta de a analiza în "paralel", funcție de sursa, imaginile ce apar în spațiul public.

P.P.S.: in concluzie, da și apoi iarăși da.

• Minus 2
  • Membru Premium
Postat
Acum 5 minute, sophiedee a spus:

Da insemnand ce? 

Da însemnând răspuns afirmativ la cele doua întrebări puse de @iotzo1234.

P.S.: @sophiedee, alte întrebări?

• Minus 2
Postat

Revenit cu recenzia:

ajuns la ora stabilita primesc indicatiile de acces. Apartamentul e wow fata de ce e pe piata.

intrat si pofit la dus sau o ciocolata de indulcire, refuz ciocolata pt dupa acctiune😅

Dameza 45 dar arata beton. Silicoane, acid,solar, pirce in zona intima.

Explicat inca o data tariful 250 simplu sau 300 cu permisiuni. Nu am primit mai mult dar nici nu am intrebat. Probabil fiind prima data atat s-a putut.

masajul de relaxare a fost bun pentru mine. Dar aici e subiectiv. In lateral este un dressing oglinda care iti ofera un wiew tare fain😅.

masajul erotic a fost bun si el facut cu sanii timp in care am facut si eu o inspectie cu degetele si s-a umectat putin si un fel de LOT dar fara penetrare😅

note nu dau dar e o experienta.

daca merita drevizitata: din punctul meu de vedere Da . Dai un ban dar merita . (Mai ales pt mine care am secapade destul de rare si atunci vreau ceva altfel ).

Zi faina si spor la ciocanit !😁

• Like 2
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
  • Telefon: 0264587218
  • Oras:Langa voi
Postat
La 05.09.2022 la 18:22, AlikaV2 a spus:

Maine la 12 am programare … revin cu detalii 😅

@AlikaV2tips vizita de tine este cea postată de alex_xxx1?

• Membru Premium
Postat

Am revizitat milfeta.

Aceeași locație (Brâncuși ... etajul 5).

Aceeași prestație. Adică masaj (subtirel) plus un adagio (adică un tempo lent) de ON fără CIM.

Ce a apărut în plus este un pierce în zona pizdulicii.

D.t.d. vreo 40 minute.

Taxa 400 lei.

• Like 1
Postat
La 20.09.2022 la 17:13, dorinel18' a spus:

@AlikaV2tips vizita de tine este cea postată de alex_xxx1?

Dada

Postat
On 9/22/2022 at 10:04 PM, Mocureloaded said:

Am revizitat milfeta.

Aceeași locație (Brâncuși ... etajul 5).

Aceeași prestație. Adică masaj (subtirel) plus un adagio (adică un tempo lent) de ON fără CIM.

Ce a apărut în plus este un pierce în zona pizdulicii.

D.t.d. vreo 40 minute.

Taxa 400 lei.

Tulai Doamne, cum zicea tanti Viorica. 400 pt atata treabă. Un 200 mai treacă-meargă, dar daca masajul e subtirel nici 150 nu merita. 

Postat

Tot am incercat sa o sun saptamana trecuta si azi. Telefonul e inchis. Desi anuntul de pe publi apare ca fiind activ.

Cineva are idee daca e activa ? 

Ms !

• Membru Premium
Postat
Acum 58 minute, tenache27 a spus:

Tot am incercat sa o sun saptamana trecuta si azi. Telefonul e inchis. Desi anuntul de pe publi apare ca fiind activ.

Cineva are idee daca e activa ? 

Ms !

Uita-te la data anunțului ... 

• Like 1
Postat
9 hours ago, Mocureloaded said:

Uita-te la data anunțului ... 

Da, scrie: "valabil din 14.10.2022". Seems correct.

• Oras:Mures
  • Oras:Mures
Postat
On 2/1/2023 at 7:42 PM, flaviuxxxx said:

Salutare! A mai fost cineva la ea, mai activează, niște detalii dacă ați fost?! Mulțumesc. 

interesat si eu

• Like 1
  • Minus 1
  • Membru Premium
Postat
La 09.03.2023 la 9:47, adrian1984 a spus:

A reaparut

Da, da ... dar "a înnebunit lupul"!

Telefonic mi-a comunicat actualizarea de preturi, respectiv ca masaj + ON = 500, sugerând (abscons) ca NP nu ar mai intra in discutie (posibil sa ma înșel legat de treaba cu NP).

Dar, totuși, 500 masaj + ON?

Din punctul meu de vedere, cert lista cu locurile de vizitat a scăzut cu o poziție.

Asta e.

Spor!

• Like 1
  • Haha 1
Postat

Salutare colegilor !

In primul rand, as sugera schimbarea titlului topicului prin adaugarea numelui de scena al doamnei, respectiv "Chantel" - sper ca l-am scris corect. Sa fie mai personalizat.

Am reusit martea asta sa ma sincronizez cu ea si sa ne vedem pt un masaj erotic.

Programare telefonica, nu foloseste WhatsApp pt ca nu stia cum sa isi instaleze Mesageria Duala pe telefon (sa aiba doua WhatsApp-uri - pe nr personal si pe nr pt masaje). I-am aratat eu, sper sa isi instaleze pe viitor, ar fi mai usor de comunicat asa cu ea.

Locatia e undeva pe Str Brancusi, bloc nou, locuri de parcare din plin pe Brancusi. Intrarea se face prin spatele blocului. Apartamentul este unul de lux, cu mobilier de lux din lemn masiv, baie super dotata. Te simti super bine.

Chantel este o doamna care desi a trecut de prima tinerete, ca mine si multi altii, de altfel :), depaseste cu mult multe tinere prin felul cum arata si cum se ingrijeste. Adica, chiar daca nu are pielea si colagenul natural al unei tinere de 25 de ani, compenseaza din plin cu grija fata de corpul ei: sani siliconati, silicon in fese, ten bronzat la solar, creme pe piele, botox in buze, etc. Este un "cougar" veritabil si mie imi place mult de tot. Pe mine m-a excitat teribil de cum am vazut-o, am avut erectie instanta.

M-a asteptat doar intr-o rochie de imitatie de piele neagra, fara nimic dedesubt, incaltata cu pantofi cu toc. Super sexy !

Prestatia a fost foarte ok. A inceput cu dus. Poate la masajul de relaxare de la inceput as fi dorit putin mai ferm pe spate si pe picioare (ii voi spune data viitoare, dar nu stiam cum il face, asa ca am testat cum il face ea). Dar masajul erotic e bestial, stie sa se frece de corpul meu cu partile ei intime, mimand un act sexual, intr-un mod care m-a facut sa ma abtin cu greu sa am orgasm in primele 3 minute. Apoi, m-a lasat sa ma bucur de piersica ei, evident corect epilata si superba. Am terminat cu un fel de 69, doar cu finalizare manuala din partea ei, desigur.

Pentru mine a fost o altfel de experienta pe care o voi repeta, desigur. E alt nivel decat restul maseuzelor din Cluj, Poate ca pretul de 300 de lei pare putin piperat pentru un masaj erotic, dar cred ca de data asta ea il merita. Ar trebui trecuta la "masaje de top", daca ar exista acest topic :)

• Like 1

• Oras:Undeva
  • Oras:Undeva
Postat

Cred ca @tenache27 a descris mai mult decât perfect daneza si prestația ei de baza. La întâlnirea 2 daca te comporți ok si discuți cu ea poti întreba de oral si prețul sare la 400. La întâlnirea 3 se poate cere si NP la 500 lei. Eu sunt curios daca la întâlnirea 4 o sa primesc si desertul aka anal

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...