Sari la conținut

IRINA

Irina98

Postări Recomandate

• Telefon: 0757682664
  • Oras:Arad
14 minutes ago, Realboss said:

La apartamentul de langa?😂

Pai urma sa va anunț când aici mai incolo... am întrat sa răspund la comentarii și am zis ca răspund la toate

• Like 1
Link spre comentariu
7 hours ago, zerrcore said:

@Irina98 Ip urile după care sa făcut recenzia , au fost folosite si la logarea ta pe acest site , nu vreau sa dau cu parul , doar spun … Avântul acesta este bun dar e mai ușor sa nu urci cu liftul și sa cazi din avion ca doare am auzit … au mai încercat fetele recenzii dar nu e ok așa la foc automat … și mai e și contul făcut sunt câteva aspecte … eu îți doresc loc de premianta tu decizi și ca sa ne încânți privirea din când in când o pOZa noua e de prisos … sper sa nu te deranjeze ceea ce ți spun dar nu e frumos și bun in cariera ta … lucrurile se fac ușor subtil … și cu CAP !!! Te pupa doctorul .

Ce era sa zic? Ca vad ca atunci cand am dat replica mi-au sărit toți în cap, pozele erau mai vechi dar eram eu în ele și am zis asta, am înțeles ce pretenții are toata lumea. Și încerc sa ma conformez și prin asta era nevoie după părerea mea și de un cont nou. Ca nu puteam sa încep cu asa o recenzie. Dacă asa am ales eu sa fac îmi fac poze și promovarea plus ca nu prea știam cum merge pe aici.

Nu ma supăr ca mi-ai spus da nu cred ca era necesar :)) mai ales ca probabil nu ești singurul care și a dat seama sau care se uita la asta.  S-a mai pomenit o data asta intr-un moment în care dacă țin bine minte era tot înainte sa apara vreo recenzie da acum mie mi se pare destul de relevante și sincere și detaliate. Sunt pt care e destul și asta și pana la urma e alegerea mea cum îmi fac reclama.

Dacă eram asa nașpa sigur apăreau care sa spuna adica chiar toți sa se fi abținut? Și stați liniștiți ca o sa apara și negative pt cei care le așteptați asa tare ca am mai spus nu cu toată lumea m-am potrivit. 

Dacă tot te-ai uitat asa atent la ip și spun asta si pt toti cei care va uitați la comentariile negative si pozitive sau de orice fel sa luați în considerare și detaliile celor care au spus ceva ce scârțâie sau ceva bun. Vad ca toată lumea îmi sare in cap cam din orice as spune. Asa ca mai bine ma scuz și ma abțin de la alte comentarii.

• Like 1
Link spre comentariu

Revenit la @Irina98....aceiași atitudine pozitiva!Având în vedere ca eu revin foarte rar(îmi place sa experimentez) nu pot sa zic decât ca a făcut de prima oara o treaba exemplara! Am sa mai revin cu siguranță când se mai adaugă ceva în "meniu"..tine-ma la curent cu noutățile:)

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Shimishoara
  • Oras:Shimishoara
Acum 54 minute, Irina98 a spus:

Ce era sa zic? Ca vad ca atunci cand am dat replica mi-au sărit toți în cap, pozele erau mai vechi dar eram eu în ele și am zis asta, am înțeles ce pretenții are toata lumea. Și încerc sa ma conformez și prin asta era nevoie după părerea mea și de un cont nou. Ca nu puteam sa încep cu asa o recenzie. Dacă asa am ales eu sa fac îmi fac poze și promovarea plus ca nu prea știam cum merge pe aici.

Nu ma supăr ca mi-ai spus da nu cred ca era necesar :)) mai ales ca probabil nu ești singurul care și a dat seama sau care se uita la asta.  S-a mai pomenit o data asta intr-un moment în care dacă țin bine minte era tot înainte sa apara vreo recenzie da acum mie mi se pare destul de relevante și sincere și detaliate. Sunt pt care e destul și asta și pana la urma e alegerea mea cum îmi fac reclama.

Dacă eram asa nașpa sigur apăreau care sa spuna adica chiar toți sa se fi abținut? Și stați liniștiți ca o sa apara și negative pt cei care le așteptați asa tare ca am mai spus nu cu toată lumea m-am potrivit. 

Dacă tot te-ai uitat asa atent la ip și spun asta si pt toti cei care va uitați la comentariile negative si pozitive sau de orice fel sa luați în considerare și detaliile celor care au spus ceva ce scârțâie sau ceva bun. Vad ca toată lumea îmi sare in cap cam din orice as spune. Asa ca mai bine ma scuz și ma abțin de la alte comentarii.

Hai ca totusi membrii forumului s-au purtat frumos cu tine.

eu am fost la tine dar inca nu am lasat recenzie, urmeaza dupa ce te mai vizitez odata

• Like 1
Link spre comentariu

servicii:

🔥ORAL protejat/neprotejat (în funcție de igienă)

🔥NORMAL (doar protejat)

🔥MASAJ EROTIC

🔥FANTEZII

🔥DIFERITE POZIȚII

🔥SĂRUTURI PE CORP & MÂNGÂIERI

🔥FINALIZARE CORPORALĂ

🔥HANDJOB

preț:

150 finalizarea

300 ora (2 finalizări)
*prețurile sunt negociabile

📞0757 682 664

Sunt disponibilă în fiecare zi de obicei, puteți să sunați la orice oră, dacă răspund înseamnă că sunt liberă👄

• Like 2
Link spre comentariu
La 23.06.2022 la 14:54, Irina98 a spus:

servicii:

🔥ORAL protejat/neprotejat (în funcție de igienă)

🔥NORMAL (doar protejat)

🔥MASAJ EROTIC

🔥FANTEZII

🔥DIFERITE POZIȚII

🔥SĂRUTURI PE CORP & MÂNGÂIERI

🔥FINALIZARE CORPORALĂ

🔥HANDJOB

preț:

150 finalizarea

300 ora (2 finalizări)
*prețurile sunt negociabile

📞0757 682 664

Sunt disponibilă în fiecare zi de obicei, puteți să sunați la orice oră, dacă răspund înseamnă că sunt liberă👄

Ninic nou în "meniu" :((

• Like 1
Link spre comentariu

Acum 5 ore, _gambino_ a spus:

Pozele nu o avantajeaza pentru ca nu are ce sa fie pus in evidenta. E praf.

Te’ai inregistrat pe forum special ca sa scrii asta ? Hai sa vedem o recenzie daca ai fost la ea .. dar nu ai fost .. ca daca mergeai asa de bine te futea ca nu’ti mai gaseai cuvintele.

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...