Membru Premium derwall Reputație: 672 Postat Mai 3, 2022 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Mai 3, 2022 Masaj Buna, sunt Daria Ma numesc Daria si sunt japoneza - anuntul.ro - ea4Gn1 Tarif 150 / 250 Lei. Buna, sunt Daria Ma numesc Daria si sunt japoneza, sunt disponibila sa ti ofer placere si relaxare. Masaj de relaxare.Rog seriozitate Detalii suplimentare Pret 250 ora Bucuresti sector 3 Mai multe detalii la telefon 4
tbrrr Reputație: 22 Postat Mai 3, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Mai 3, 2022 Pentru o japoneza, vorbeste foarte bine limba romana la telefon :)) 1
schweppes123 Reputație: 964 Postat Mai 3, 2022 Postat Mai 3, 2022 Acum 29 minute, tbrrr a spus: Pentru o japoneza, vorbeste foarte bine limba romana la telefon :)) Pai este jumate jumate - tata japonez, mama romanca... Ea a crescut in Bucuresti ca unii din noi, stie bine romana iar japoneza ce a invatat in casa. Am vb cu ea, sper sa ajung la ea astazi... va fac recenzie daca ajung. 1 1
tbrrr Reputație: 22 Postat Mai 3, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Mai 3, 2022 Acum 3 minute, schweppes123 a spus: Pai este jumate jumate - tata japonez, mama romanca... Ea a crescut in Bucuresti ca unii din noi, stie bine romana iar japoneza ce a invatat in casa. Am vb cu ea, sper sa ajung la ea astazi... va fac recenzie daca ajung. Astept cu interes recenzia. Daca ne comunici ca e frumusica, ii fac si e o vizita. 1
schweppes123 Reputație: 964 Postat Mai 3, 2022 Postat Mai 3, 2022 La ora 14.30 am sunat si stabilit pentru ora 15:30 Ajuns in fata blocului pe Aleea Dimitrie Stelaru, nr. 1 si surprize surprize N-A MAI RASPUNS LA TELEFON Am asteptat cum m-a invatat colegul @Subteranaa pe un alt topic, 15 minute... n-a dat nici un semn de viata si am plecat. Este ora 16:15 si nici nu m-a sunat inapoi si nici nu mi-a raspuns la mesajul in care i-am spus ca am ajuns. Daca aveti voi noroc sa futeti aceasta frumusica cu gaurica mica atunci lasati recenzie aici. Spor! 1 2
Membru Premium Subteranaa Reputație: 10917 Postat Mai 3, 2022 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Mai 3, 2022 E bine colegu, măcar nu ai mai pierdut timpul… Cum suna la telefon, avea accent asiatic ai vb in romană, engleză sau japoneza? 😆
Membru Premium Subteranaa Reputație: 10917 Postat Mai 3, 2022 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Mai 3, 2022 Acum 18 minute, schweppes123 a spus: La ora 14.30 am sunat si stabilit pentru ora 15:30 Ajuns in fata blocului pe Aleea Dimitrie Stelaru, nr. 1 si surprize surprize N-A MAI RASPUNS LA TELEFON Am asteptat cum m-a invatat colegul @Subteranaa pe un alt topic, 15 minute... n-a dat nici un semn de viata si am plecat. Este ora 16:15 si nici nu m-a sunat inapoi si nici nu mi-a raspuns la mesajul in care i-am spus ca am ajuns. Daca aveti voi noroc sa futeti aceasta frumusica cu gaurica mica atunci lasati recenzie aici. Spor! Oferă doar masaj sau si sex? Mi-as face de cap cu o japoneza dasta mică si rea 😜
schweppes123 Reputație: 964 Postat Mai 3, 2022 Postat Mai 3, 2022 Acum 40 minute, Subteranaa a spus: E bine colegu, măcar nu ai mai pierdut timpul… Cum suna la telefon, avea accent asiatic ai vb in romană, engleză sau japoneza? 😆 Pai este jumate jumate - tata japonez, mama romanca... Ea a crescut in Bucuresti ca unii din noi, stie bine romana iar japoneza ce a invatat in casa. M-am intins la dialog cu ea la telefon cand am sunat-o... mi-a zis ea. Ff ok la telefon dar in realitate opusul. Acum 33 minute, Subteranaa a spus: Oferă doar masaj sau si sex? Mi-as face de cap cu o japoneza dasta mică si rea 😜 A zis asa masaj, o si n la 250 ora 1
sabinmeeee Reputație: 445 Postat Mai 3, 2022 Oras:București Disponibila Oras:București Disponibila Postat Mai 3, 2022 Acum 20 minute, schweppes123 a spus: Pai este jumate jumate - tata japonez, mama romanca... Ea a crescut in Bucuresti ca unii din noi, stie bine romana iar japoneza ce a invatat in casa. M-am intins la dialog cu ea la telefon cand am sunat-o... mi-a zis ea. Ff ok la telefon dar in realitate opusul. A zis asa masaj, o si n la 250 ora Deci până la urmă ai fost la ea? Că zici că în realitate opusul.
schweppes123 Reputație: 964 Postat Mai 3, 2022 Postat Mai 3, 2022 Acum 1 minut, sabinmeeee a spus: Deci până la urmă ai fost la ea? Că zici că în realitate opusul. Daca la telefon era ce trebuie, ajuns in realitate in fata blocului nu mi-a mai raspuns, deci nu a fost ce trebuie pentru mine, a fost opusul fata de imaginea pe care mi-o facusem in apelul telefonic. Practic o programare neonorata. Acum fiind asa deschisa cand am sunat-o eu nu o suspectez de neseriozitate... poate cine stie, a mai ramas clientul cu care era inca o ora sau a trebuit sa plece la vreo urgenta. Inca nu am bagat-o la capitolul neserioase. Vreo 2 zile sunt super ocupat nu mai pot ajunge dar poate ajungeti voi si aveti mai mult noroc decat mine. 3
Membru Premium derwall Reputație: 672 Postat Mai 8, 2022 Oras:București Oras:București Autor Membru Premium Postat Mai 8, 2022 🤔 2
Membru Premium derwall Reputație: 672 Postat Mai 12, 2022 Oras:București Oras:București Autor Membru Premium Postat Mai 12, 2022 Curios fapt, nu a testat-o nimeni ?🤭🤔🤗 2
ozgean Reputație: -104 Postat Mai 12, 2022 Postat Mai 12, 2022 8 hours ago, derwall said: Curios fapt, nu a testat-o nimeni ?🤭🤔🤗 bag pl in masa de japoneza ca nu raspunde niciodata la telefon 1
playa05 Reputație: 111 Postat Mai 15, 2022 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Mai 15, 2022 Mi-a raspuns mie. A zis ca face doar masaj de relaxare fara finalizare.
ozgean Reputație: -104 Postat Mai 15, 2022 Postat Mai 15, 2022 10 minutes ago, playa05 said: Mi-a raspuns mie. A zis ca face doar masaj de relaxare fara finalizare. sa - i faca lu masa masaj de relaxare
Membru Premium derwall Reputație: 672 Postat Iunie 17, 2022 Oras:București Oras:București Autor Membru Premium Postat Iunie 17, 2022 Masaj Buna, sunt Daria Ma numesc Daria - anuntul.ro - ea4Gn1 2
robo88 Reputație: 14 Postat Noiembrie 21, 2024 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 21, 2024 A disparut din peisaj.... pacat ! Era foarte frumoasa si educata
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum