PaybackTime Reputație: 416 Postat August 25, 2022 Oras:Unde pot Oras:Unde pot Postat August 25, 2022 Acum 3 ore, barnautiu02 a spus: nu mai faceti asta cine si ce sa nu mai faca? 1
Alfiee Reputație: 220 Postat August 26, 2022 Oras:Târgu Mureş Oras:Târgu Mureş Postat August 26, 2022 Acum 21 ore, pacornel a spus: Tu poti sa scrii..... eu zic la altii sa fie atenti la minciunile tale Nu sunt mincinos și alți nu a văzut că iești troll și de aia ai facut cont dar nu le vizitezi fetele cumva nu poți să le permiți ?.... ce se întâmpla cu tine maestrul troll ce iest pacostel 😡😡
Vizitator pacornel Reputație: 0 Postat August 26, 2022 Postat August 26, 2022 Chiar acum, Alfiee a spus: Nu sunt mincinos și alți nu a văzut că iești troll și de aia ai facut cont dar nu le vizitezi fetele cumva nu poți să le permiți ?.... ce se întâmpla cu tine maestrul troll ce iest pacostel 😡😡 Mai strang bani.................mai povesteste-ne cum faceai nep. cu Candy.......
Alfiee Reputație: 220 Postat August 26, 2022 Oras:Târgu Mureş Oras:Târgu Mureş Postat August 26, 2022 Acum 3 minute, pacornel a spus: Mai strang bani.................mai povesteste-ne cum faceai nep. cu Candy....... Numai oralul o singură dată restu protejat tu ai fost sau ai visat numai ?
Vizitator pacornel Reputație: 0 Postat August 26, 2022 Postat August 26, 2022 Chiar acum, Alfiee a spus: Numai oralul o singură dată restu protejat tu ai fost sau ai visat numai ? 😂😂..............minciunel.........
Alfiee Reputație: 220 Postat August 26, 2022 Oras:Târgu Mureş Oras:Târgu Mureş Postat August 26, 2022 Acum 3 minute, pacornel a spus: 😂😂..............minciunel......... Troll blestemat 😡😡😂😂🤣🤣 1
Vizitator pacornel Reputație: 0 Postat August 26, 2022 Postat August 26, 2022 Acum 2 minute, Alfiee a spus: Troll blestemat 😡😡😂😂🤣🤣 Cu ce conturi de-a tale vb.....? Galben sau albastru?...............🧐..........hai cu ele si ia-ti apararea............
Alfiee Reputație: 220 Postat August 26, 2022 Oras:Târgu Mureş Oras:Târgu Mureş Postat August 26, 2022 Acum 9 minute, Alfiee a spus: Numai oralul o singură dată restu protejat tu ai fost sau ai visat numai ? Nui tot una pentru tine ai fost acolo și cumva ai ținut lanterna nu înțeleg ce tot te bagi în viața mea personală ?... 1
Alfiee Reputație: 220 Postat August 26, 2022 Oras:Târgu Mureş Oras:Târgu Mureş Postat August 26, 2022 Acum 7 minute, pacornel a spus: Cu ce conturi de-a tale vb.....? Galben sau albastru?...............🧐..........hai cu ele si ia-ti apararea............ Ce tot vorbești iesti amețit tu nu ai viață personală nebunule alo clona de troll căți ani ai că mai ai timp de așa ceva toată ziua în fața calculatorului iești cumva un psihopat ? 1
Alfiee Reputație: 220 Postat August 26, 2022 Oras:Târgu Mureş Oras:Târgu Mureş Postat August 26, 2022 Acum 6 minute, Alfiee a spus: Ce tot vorbești iesti amețit tu nu ai viață personală nebunule alo clona de troll căți ani ai că mai ai timp de așa ceva toată ziua în fața calculatorului iești cumva un psihopat ? Numai asta ști să dai minus un om de nimica un om de zero ce iești troll mincinos clonă 😡😡 1
Alfiee Reputație: 220 Postat August 26, 2022 Oras:Târgu Mureş Oras:Târgu Mureş Postat August 26, 2022 Acum 4 minute, Alfiee a spus: Numai asta ști să dai minus un om de nimica un om de zero ce iești troll mincinos clonă 😡😡 Să dai atata sa dispari din viața mea daca o sa te prind cumva nu știu ce fac cu tine perverz troll om de nimica 😡😡 1
Vizitator pacornel Reputație: 0 Postat August 26, 2022 Postat August 26, 2022 Chiar acum, Alfiee a spus: Să dai atata sa dispari din viața mea daca o sa te prind cumva nu știu ce fac cu tine perverz troll om de nimica 😡😡 Ma pupincur......
Alfiee Reputație: 220 Postat August 26, 2022 Oras:Târgu Mureş Oras:Târgu Mureş Postat August 26, 2022 Acum 40 minute, pacornel a spus: Ma pupincur...... Tu trebuie să mă lingi în cur troll de zero om de nimica 1
Vizitator pacornel Reputație: 0 Postat August 27, 2022 Postat August 27, 2022 Salut @marcus6........... .........esti bine? ........
Alfiee Reputație: 220 Postat August 27, 2022 Oras:Târgu Mureş Oras:Târgu Mureş Postat August 27, 2022 Acum 4 ore, pacornel a spus: Salut @marcus6........... .........esti bine? ........ Troll zero dispari din grup nu iești bun de nimica hess 1
Vizitator pacornel Reputație: 0 Postat August 27, 2022 Postat August 27, 2022 Acum 20 ore, Alfiee a spus: Numai oralul o singură dată restu protejat tu ai fost sau ai visat numai ?
Alfiee Reputație: 220 Postat August 27, 2022 Oras:Târgu Mureş Oras:Târgu Mureş Postat August 27, 2022 Acum 14 minute, pacornel a spus: Tu iești fardugol clonelor râutăcioșilor nu puteți să merveți la fete rușine dute acasă troll zero 1
Vizitator pacornel Reputație: 0 Postat August 27, 2022 Postat August 27, 2022 Ai ghicit mai Artur..............
Alfiee Reputație: 220 Postat August 27, 2022 Oras:Târgu Mureş Oras:Târgu Mureş Postat August 27, 2022 1 oră în urmă, pacornel a spus: Ai ghicit mai Artur.............. Gata adevărul iesa la iveală ca la scooby doo am pris pe moanster să dăm masca jos 🤣🤣😂😂 1
Vizitator pacornel Reputație: 0 Postat August 27, 2022 Postat August 27, 2022 Acum 10 minute, Alfiee a spus: Gata adevărul iesa la iveală ca la scooby doo am pris pe moanster să dăm masca jos 🤣🤣😂😂 Bai minciunel......o singura persoana a mai zis ca a facut nep. cu Candy........buldozer.....sau peluco.......
Alfiee Reputație: 220 Postat August 27, 2022 Oras:Târgu Mureş Oras:Târgu Mureş Postat August 27, 2022 Acum 3 minute, pacornel a spus: Bai minciunel......o singura persoana a mai zis ca a facut nep. cu Candy........buldozer.....sau peluco....... Am avut noroc asta ieste tu clona ce iesti ce vrei de la mine vreu să scri și dupaia lasămă în pace atăt ? 1
Vizitator pacornel Reputație: 0 Postat August 27, 2022 Postat August 27, 2022 Acum 9 minute, Alfiee a spus: Am avut noroc asta ieste tu clona ce iesti ce vrei de la mine vreu să scri și dupaia lasămă în pace atăt ? Nu mai minti.........bai agarigiule.........
Alfiee Reputație: 220 Postat August 27, 2022 Oras:Târgu Mureş Oras:Târgu Mureş Postat August 27, 2022 Acum 56 minute, pacornel a spus: Nu mai minti.........bai agarigiule......... Nu mint și lasămă în largul meu și în pace și noi nu avem trebă dispari pa pa 1
Vizitator pacornel Reputație: 0 Postat August 27, 2022 Postat August 27, 2022 Chiar acum, Alfiee a spus: Nu mint și lasămă în largul meu și în pace și noi nu avem trebă dispari pa pa Ai fost doar la alea2 tiganci...........aia cred ca te-or fraierit cu 700 lei...........la altele nu cred........
Alfiee Reputație: 220 Postat August 27, 2022 Oras:Târgu Mureş Oras:Târgu Mureş Postat August 27, 2022 Acum 39 minute, pacornel a spus: Ai fost doar la alea2 tiganci...........aia cred ca te-or fraierit cu 700 lei...........la altele nu cred........ Poate dar de ce te interesează așa de tine așa viața mea personală și receziile mele vreu să știu ca nu sunt eu genul de om ca să fac așa ceva ce faci tu sau cum poți să permiți așa ceva să te documentezi în viața altora nu ai ocupație ce ai măi cu mine troll zero om de nimica vreau să stiu ? Vrei să mă schimbi tu pe pine personalitatea a mea dute dracului obsedatule retardat fraier ce iești să dispari din viața mea ai înțeles dacă nu o să pățești râu de tot 😡😡 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum