Sari la conținut

Salutare

Postări Recomandate

• Oras:Târgu Mureş
Postat

A

Acum 13 ore, Streetfight a spus:

Vai! Ne temeam sa nu te pierdem , ne dai emotii mai baiatule! Ai grija de cont. Ca sa nu nu mai ai probleme  , scrie-ti  aici parola si noi ti-o spunem daca o uiti din nou. :)

Am grijă am vorbit cu @MacArthur și dupaia pur și simplu nu am putut să intru pe contul meu asta ieste sunt prezent acuma .

Postat
Acum 11 minute, Alfinoo33 a spus:

Am grijă am vorbit cu @MacArthur dupaia nu am putut să intru în contul meu am deschis altul ce să facem . 😀🙂😉

Ce să faci? :) 

Fraților, dacă tot ai scris  "am vorbit"- oare și noi ar trebui să deschidem topic, și să ne trecem cei care dorim acces la mesagerie privată? 

• Haha 1
Postat
Acum 4 minute, Kosti a spus:

Ce să faci? :) 

Fraților, dacă tot ai scris  "am vorbit"- oare și noi ar trebui să deschidem topic, și să ne trecem cei care dorim acces la mesagerie privată? 

Ar fi bine 😉

• Oras:Tg-Mures
Postat
2 hours ago, andreeakvl98 said:

♥FK extra 250 euro( sarutari pe gura)

Ai valoare, ce sa zic.🙄

• Like 1
  • Haha 1
Postat
1 hour ago, Streetfight said:

daca si sarutul il face cum face oralul.... nu mi-ar trebui nici gratis.

Doar eu nu-i vad numarul de tel?🧐

• Like 2
Vizitator andreeakvl98
Reputație: 0
Postat
Acum 9 minute, MacArthur a spus:

Doar eu nu-i vad numarul de tel?🧐

Cine te-o înroșit Arturiçă?

Vizitator andreeakvl98
Postat
Acum 3 minute, andreeakvl98 a spus:

Cine te-o înroșit Arturiçă?

4646 😂😂😂😂 de minusuri ai luat... Pe cine ai supărat?

Postat
Acum 15 ore, MacArthur a spus:

Ai valoare, ce sa zic.🙄

Tovarâse cum poate să fie un preț așa de mare nici nu poți să le permiți să vizitez părerea a mea 😳😳

• Haha 1
Postat

SALUTARE!

Poate să mă ajute cineva cum se atașează link??? am apăsat aici butonul link la URL am copiat lincul, iar în postare nu apare ca link accesibil doar ca text..... 

Mulțumesc, nu e urgent numa să știu și eu în viitor....

Postat
La 25.09.2022 la 13:17, Alfinoo33 a spus:

Tovarâse cum poate să fie un preț așa de mare nici nu poți să le permiți să vizitez părerea a mea 😳😳

Ai dreptate. In plus , daca nici nu accepta marimi mari... la ce mai cere atatia bani? :)

• Haha 2
Postat
Acum 21 minute, Streetfight a spus:

Ai dreptate. In plus , daca nici nu accepta marimi mari... la ce mai cere atatia bani? :)

Asta nu știu acum acceptă dar contează mărimea asta ieste ia trebuie să acceptă și clienții probabil o să fie selectate 😏😏

Postat
Acum 5 ore, Alfinoo33 a spus:

Asta nu știu acum acceptă dar contează mărimea asta ieste ia trebuie să acceptă și clienții probabil o să fie selectate 😏😏

Pai nu e una dintre cele care te-au refuzat pentru marime mare? 

• Confuz 1
Postat
La 17.10.2021 la 12:51, alfon0000 a spus:

Am fost la Andreea am luat legatura prin whatapp a fost respectate in abele parti la locatia m-a ghidat nu a fost problema intru in camera m-a servit cu un pahar de apa si niste ciocolata e sociabila si draguta am stat la povesti dupaia intram in camera totul a fost okey dar numai oral a putut sa faca ca zice sunt prea dotata ce sa facem am acceptat asa ca instrumentul era prea mare si prea groasa si ca doare daca facem am trebuit sa accept asa am facut sarutar pe corp si un 69 pot sa zic ca la oral foarte bun si placut m-a tenta si normalul pacat ca nu face Fk data viitoare daca vreau sa revizitez poate incerc un oral Bafta

@Alfinoo33 ai uitat ce ai scris? Uite , iti amintesc eu. 

Postat
17 minutes ago, Streetfight said:

Pai nu e una dintre cele care te-au refuzat pentru marime mare? 

Who are you?

Ala care mi-a zis in privat acum vreo luna jumate ca n-ar mai vrea comunism pt ca n-ar vrea sa mamance doar de 2 ori pe an portocale?🙈

• Like 1
  • Haha 2
Postat
Acum 2 minute, MacArthur a spus:

Who are you?

Ala care mi-a zis in privat acum vreo luna jumate ca n-ar mai vrea comunism pt ca n-ar vrea sa mamance doar de 2 ori pe an portocale?🙈

:)

• Like 1
Postat
12 minutes ago, Streetfight said:

:)

Mda, asta m-a pus pe ganduri cand ti-am vazut aceasta postare.

Si tovarasul vasile69 a fost banat acum vreo luna si cand si-a facut cont nou (atunci se mai putea vorbi in privat) l-am testat... oricine putea sa-si faca un cont continand cat de cat numele unui user banat si luandu-i identitatea. A raspuns la vreo 2 intrebari din conversatiile private anterioare si a trecut.

• Like 3
Postat
Acum 4 minute, MacArthur a spus:

Mda, asta m-a pus pe ganduri cand ti-am vazut aceasta postare.

Si tovarasul vasile69 a fost banat acum vreo luna si cand si-a facut cont nou (atunci se mai putea vorbi in privat) l-am testat... oricine putea sa-si faca un cont continand cat de cat numele unui user banat si luandu-i identitatea. A raspuns la vreo 2 intrebari din conversatiile private anterioare si a trecut.

MAre prostie cu valul de banari , scoaterea PM pentru ViP si limitarea postarilor cu poze la fete. Eu cred ca forumul va avea de pierdut dar na , asa e cand conduce femeia... 

Postat
1 minute ago, Streetfight said:

MAre prostie cu valul de banari , scoaterea PM pentru ViP si limitarea postarilor cu poze la fete. Eu cred ca forumul va avea de pierdut dar na , asa e cand conduce femeia... 

Pe mine numai lipsa PM-urilor ma deranjeaza un pic, dar asta e.

Si acum numai postarile scrise pe topicele fetelor se numara. Deci daca ti-ai facut cont in ultimele 2-3 saptamani, greu ajungi serious contributor, daramite VIP. 

Daca alfon isi uita parola in fiecare luna, greu va mai ajunge el pe galben,😂

• Like 2
  • Haha 2
Postat
Acum 8 ore, MacArthur a spus:

Pe mine numai lipsa PM-urilor ma deranjeaza un pic, dar asta e.

Si acum numai postarile scrise pe topicele fetelor se numara. Deci daca ti-ai facut cont in ultimele 2-3 saptamani, greu ajungi serious contributor, daramite VIP. 

Daca alfon isi uita parola in fiecare luna, greu va mai ajunge el pe galben,😂

Ai dreptate! După noile reguli, (dacă respectăm în totalitate) la 200postări ajungi numai după

200 vizite=200 RECENZII :ras

nu mă mir deloc când userii una dupa alta tot postează cum ai programul, unde ai locația, bine ai venit, până când stai etc.... mai mult acum am văzut pe unul chiar creativ care a postat o întrebare să zicem de interes public, apoi a dat încă un post a scuze am vrut să corectez  ceea ce am scris greșit, dar nu am reușit, postez din nou corectat :ras cee idee, bravo colegu +2 postări 👍

Nu vreau să supăr pe nimeni, eu țin foarte mult la această comunitate, dorința mea e să fie bine tuturor! 

Mulțumesc pentru atenție, zii frumoasă!

• Like 1
  • Haha 1
Postat

La tine pe profil de ce scrie "neverificata"? 🙄

1 hour ago, camaro_dee said:

Pasiune, sex adevarat, asta este RenataR, pune suflet in ceea ce face, cu o minima conditie care nu e greu de indeplinit!

Nu cere mult.....doar sa o respecti ca si femeie, ca si OM...atat!

Cine intelege, bine....cine nu..ghinionul lui

Asta-i recenzia mea vis-a-vis de RenataR

• Like 1
Vizitator RenataR
Postat
Acum 2 ore, MacArthur a spus:

La tine pe profil de ce scrie "neverificata"? 🙄

Pentru ca nu am vrut sa imi dau buletinul !

Vizitator RenataR
Postat
Acum 2 ore, Kosti a spus:

Oare dacă comfirmăm că te-am "verificat"  noi de nenumărate ori,  nu acceptă????

Noul regulament 😁!

Dar e ok ..Aii mei stiu cine sunt si aia e ...mai multe poze pe what's up 🥰

Ne folosim de tehnologie

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...