schweppes123 Reputație: 964 Postat Mai 3, 2022 Postat Mai 3, 2022 Fetelor asezati-va si invatati video tutorial: Cum sa scoli o pula moarta ! https://streamable.com/b96v7t
siana Reputație: -1368 Postat Mai 6, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 6, 2022 Fundul meu resusciteaza, ca un vibrator, vibreaza. Fundul meu e un magnet, pericol de accident, i-ai da, tare-o busitura, ca-ti scoate limba, din gura. Fundul mi-e declansator de filme kinky. Motor ! parca-ti spune, cand il vezi si incepi sa te-activezi. Sari pe mine, nu mai sta ! parca-ti spune, gaura. si iti declanseaza vise si fantezii interzise. Fundul mi-e dominator, de senzatii doritor. si un bun aspirator de barbati, ce-i fac covor. Fundul mi-e ispititor, ca da jos de pe pereti toti sfintii cei mai smeriti, prind viata, instantaneu, ca-i pacat sa nu-l ai, zau ! Chiar si ingeri au cazut, cate-o aripa si-au frant, atunci cand mi l-au vazut. Sa stiti, ca i-am oblojit si cu final fericit s-a lasat pana la urma fiindca sunt o fata buna. Cu fundu-mi comercial, fac body masaj penal. Cand te uiti in dosul meu, ti-e si bine, ti-e si rau, te ia , putin cu lesin, ametesti, ca dupa vin, apa in gura iti lasa si-ti face ziua frumoasa. Multi imi cer poze cul el, s-o pastreze-n portofel, sa le fie talisman sau icoana pusa-n geam, dar eu le dau doar chilotii, purtati, care fac toti zlotii. Gandul, la el, iti ramane, faci, din el, o pasiune, un fetis ascuns de tine.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum