Sari la conținut

(0736) 068 996 Alexandra

Postări Recomandate

Postat

Vizitat azi , pe Domnisoara Alexandra , detalii sa dau nu as întinde placa , dar ce pot spune ca pozele sunt reale , locația reala , plătit pentru o ora 200 RON , servit la intrare cu cafea , suc la alegere :)) după care am stat câteva minute bune la o poveste la Țigara ! Primul număr a fost destul de repede pentru mine fiind plin … nu am rezistat tentației sa nu ii fac un 69 și am terminat glorios in nici 3 minute , deoarece oralul pot spune ca este printre cele mai bune din Oradea , atenție la oute… fără graba asta mia plăcut mult fatza de alte fete care dupa nici 5 minute îți spune sa te termini ! Al doilea număr a început dupa ce am fumat vreo 2 Țigări ! Fiind plin normal ca mi sculat rapid , și am început al doilea număr tot prin oralul fantastic , dupa care poziția mea preferata Căprița , și am terminat glorios dupa 20 min…uitanduma la ceas când am intrat de curios sa văd dacă ma grăbește pot sa spun ca nu sa apropiat de mine pana nu am făcut un scurt dush la ea , și total cu dush cu tot a fost o ora și doua minute ! Nu sa uitat la ceas nu ma grăbit , pentru mine e suta la suta de revenit la Domnisoara ! Garantez suta la suta pentru ea … știți bine ca eu sunt șofer pe camion și vin acasă rar , dar toate recenziile mele au fost cu mare dreaptate ! 
Oral 10+ pe linie 

normal protejat doar capra 10 

am întrebat de pozitii accepta orice 

eram curios de un anal , dar nu a acceptat pentru nici o suma in plus ! 
Este punctuală ! La telefon cât si la rezervare 

• Like 2
  • Oras:Oradea
Postat
Acum 21 minute, mylky a spus:

Vizitat azi , pe Domnisoara Alexandra , detalii sa dau nu as întinde placa , dar ce pot spune ca pozele sunt reale , locația reala , plătit pentru o ora 200 RON , servit la intrare cu cafea , suc la alegere :)) după care am stat câteva minute bune la o poveste la Țigara ! Primul număr a fost destul de repede pentru mine fiind plin … nu am rezistat tentației sa nu ii fac un 69 și am terminat glorios in nici 3 minute , deoarece oralul pot spune ca este printre cele mai bune din Oradea , atenție la oute… fără graba asta mia plăcut mult fatza de alte fete care dupa nici 5 minute îți spune sa te termini ! Al doilea număr a început dupa ce am fumat vreo 2 Țigări ! Fiind plin normal ca mi sculat rapid , și am început al doilea număr tot prin oralul fantastic , dupa care poziția mea preferata Căprița , și am terminat glorios dupa 20 min…uitanduma la ceas când am intrat de curios sa văd dacă ma grăbește pot sa spun ca nu sa apropiat de mine pana nu am făcut un scurt dush la ea , și total cu dush cu tot a fost o ora și doua minute ! Nu sa uitat la ceas nu ma grăbit , pentru mine e suta la suta de revenit la Domnisoara ! Garantez suta la suta pentru ea … știți bine ca eu sunt șofer pe camion și vin acasă rar , dar toate recenziile mele au fost cu mare dreaptate ! 
Oral 10+ pe linie 

normal protejat doar capra 10 

am întrebat de pozitii accepta orice 

eram curios de un anal , dar nu a acceptat pentru nici o suma in plus ! 
Este punctuală ! La telefon cât si la rezervare 

Nu vreau sa fiu rău dar la vechimea ta ar trebui sa știi ce și greșit..... Spor... 

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 3 minute, mylky a spus:

Frate nu e aceea garantez 

Ba da ii :)) 

Reputație: 439
Postat

Pai dacă e asta e eu unul am fost servit foarte bine din toate punctele de vedere !!

Postat
Acum 4 minute, mylky a spus:

Frate nu e aceea garantez 

Și cum îți explici același număr de telefon? Sau cum ne explici? 😃😃😃

Postat
Chiar acum, mylky a spus:

Pai dacă e asta e eu unul am fost servit foarte bine din toate punctele de vedere !!

Nimeni nu  a spus altceva, eu doar ti am arătat ca era recenzata deja și ca nu ai pus corect numărul de telefon. 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

....... am fost la ea, acum mult timp... ce sa spun..... nu prea multe :)) o data cu ochii inchisi merge :))

Reputație: 439
Postat

De unde pula mea sa știu ce și cum? Ca anunțurile ei au fost vechi ! Eu spun ce am primit !!!! Poate ca cineva o vrut sa o tune … eu unul nu spun nimic de rău pentru ca nu am de ce momentan ! Cât timp îs servit la fel spun și aici! Dacă era ceva spuneam sigurat 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.