Girlsexy99 Reputație: 8338 Postat Iunie 1, 2022 Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iunie 1, 2022 Acum 2 ore, Sixsex a spus: Tu esti pestele aleia care i am dat recenzia de nu mai vine nimeni la ea😂😂🫣, mirosea carnea pe ea🤮. Hai sa nu ne lungim aici. Bafta. Tu stai sa mi păzești usa sa vezi daca am clienti sau nu ???😂😂 imi pare rau sa te dezamagesc dar lumea isi da seama ca esti un fustrat drogat sorry asta e realitatea ! Si pt tine sa te dezamagesc ! treaba merge la fel de mine Stai putin sa te lamuresc ceea ce faci tu cu mine este din frustrare daca miroseam nu rămâneai asta daca te respecti 😂 te a deranjat mult ca ti am spus ca esti drogat ciudat mie nu mi ai spus ca miroseam adevarul doare dar eu spun lucr pe nume ! Astept parerea fetei sa ne o spuna aici dupa ce vei place de la ea ! Si imi cer scz fetei ca m am bagat dar nu ma pot abține ! Cius💋 1
Sixsex Reputație: 6 Postat Iunie 1, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 1, 2022 Acum 2 minute, Girlsexy99 a spus: Tu stai sa mi păzești usa sa vezi daca am clienti sau nu ???😂😂 imi pare rau sa te dezamagesc dar lumea isi da seama ca esti un fustrat drogat sorry asta e realitatea ! Si pt tine sa te dezamagesc ! treaba merge la fel de mine Stai putin sa te lamuresc ceea ce faci tu cu mine este din frustrare daca miroseam nu rămâneai asta daca te respecti 😂 te a deranjat mult ca ti am spus ca esti drogat ciudat mie nu mi ai spus ca miroseam adevarul doare dar eu spun lucr pe nume ! Astept parerea fetei sa ne o spuna aici dupa ce vei place de la ea ! Si imi cer scz fetei ca m am bagat dar nu ma pot abține ! Cius💋 Te bagi in subiecte si ma jignesti ca fiind drogat😂😂😂 esti penibila si o jegoasa infecta. Nu mai scrie aici sa i futi topicu la fata. Si nu mi strica mie reputatia. Ca oricum nu mai vine nimeni la tine. Iesi de pe forum. 1 2
Girlsexy99 Reputație: 8338 Postat Iunie 1, 2022 Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0772056560 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Iunie 1, 2022 Acum 1 minut, Sixsex a spus: Te bagi in subiecte si ma jignesti ca fiind drogat😂😂😂 esti penibila si o jegoasa infecta. Nu mai scrie aici sa i futi topicu la fata. Si nu mi strica mie reputatia. Ca oricum nu mai vine nimeni la tine. Iesi de pe forum. Ce reputație omule înregistrat din 4 mai Aloo nici o luna nu ai revinoti la realitate 😂 eu am spus adev ai venit drogat bine iarba cum vrei sa o spui in care nu stiai sa legi 2 cuv adev ca reputația ta se vede jignind o sa ti dau la minusuri intr una 😂 crede ma stau foarte bine pe baza de clienti ai incredere in mine ca nu te mint ! Chiar imi pare rau de fata asta dar asta e adev despre tine cat despre mine nu mi purta de grija ca inca am clienti cand nu o sa mai am te voi anunta ! Spor la tuns bye💋 1
laury Reputație: 24072 Postat Iunie 4, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iunie 4, 2022 La 01.06.2022 la 8:59, Sixsex a spus: Tu esti pestele aleia care i am dat recenzia de nu mai vine nimeni la ea😂😂🫣, mirosea carnea pe ea🤮. Hai sa nu ne lungim aici. Bafta. Tu esti turcul? Mirosea fata a kebab si nu ti a placut? 🤣 1
Sixsex Reputație: 6 Postat Iunie 5, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2022 Acum 9 ore, laury a spus: Tu esti turcul? Mirosea fata a kebab si nu ti a placut? 🤣 Nu sef! Mirosea grasimea din ea🫡 ai fost la ea , ti a zis de mine ca i am dat recenzie proasta? Te a futut pe tine bine ca sa mi dai minusuri la tot ce postez? jalnic. 1
carljung Reputație: 20 Postat Iunie 5, 2022 Postat Iunie 5, 2022 Acum 23 ore, laury a spus: Tu esti turcul? Mirosea fata a kebab si nu ti a placut? 🤣 Avea ceapa kebab-ul. 🤣
Vizitator karla99 Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2022 Postat Iunie 17, 2022 Buna tuturor !!! Din cauza unor probleme personale data trecuta nu v-am mai putut onora cu prezenta. incepand de astazi orele 17.00 voi fi dispinibila la aceeasi adresa Prelungirea Ghencea 45. va 💋💋💋
Vizitator karla99 Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2022 Postat Iunie 18, 2022 Buna dimineata!!! Disponibila incepand cu ora 11.00 - 21.00💋😘💋
Vizitator karla99 Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2022 Postat Iunie 19, 2022 Buna dimi!!! Program astazi 11.00-19.00😘😘😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum