Vizitator VIP-DON Reputație: 0 Postat August 9, 2022 Postat August 9, 2022 Acum 22 minute, chrisbbmike a spus: Și eu merg tot pe finalizare, oricum termin repede...dar de multe ori depinde și momentul și persoana...eu printre puținele la care am stat o oră au fost A91 și Carina Tm... PS - eu am reușit performanța de 5 finalizări într-o oră...dar practicând cel mai sigur sex :)) ...și asta în tinerețile mele. Wtf ? 5 într-o oră ? 😂😂😂 Am fost la o paranghelie cu 6 gagicuțe , vreo 7 - 8 ore și abia am reușit de 3 ori hahahahahaha
chrisbbmike Reputație: 1611 Postat August 9, 2022 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat August 9, 2022 Acum 17 minute, VIP-DON a spus: Wtf ? 5 într-o oră ? 😂😂😂 Am fost la o paranghelie cu 6 gagicuțe , vreo 7 - 8 ore și abia am reușit de 3 ori hahahahahaha Când mai referit la cel mai sigur sex...trebuia să fie așa "sex" - :)) că la sex din asta normal am fost la o domnișoară și am ajuns înainte de închiderea programului și prima fin a mers că pe roate...a doua...pfoaii, pai in loc sa plec la 00:00 de la ea am plecat la 02:00 ...mi-a zis că nu plec până nu finalizez :)) 1
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 4033 Postat August 9, 2022 Oras:România ❤️ Oras:România ❤️ Membru Premium Postat August 9, 2022 Acum 34 minute, chrisbbmike a spus: Când mai referit la cel mai sigur sex...trebuia să fie așa "sex" - :)) că la sex din asta normal am fost la o domnișoară și am ajuns înainte de închiderea programului și prima fin a mers că pe roate...a doua...pfoaii, pai in loc sa plec la 00:00 de la ea am plecat la 02:00 ...mi-a zis că nu plec până nu finalizez :)) Norocosule! 😉
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum