Vizitator fucku87 Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2022 Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 Just now, Sabrinaaa said: Stai linistit daca nu risti sa vezi nu ai de unde sa stii. Poate unii mai si exagerează sa iasa ei zmei 🤣🤣💋 Da " prințesă " dar risc pe banii mei....cum și timpul tau este prețios....Cred ca și banii mei....Referitor la tine într-adevăr încă nu te cunosc dar poate dacă voi vedea poze noi de prin locație.....Nu se știe ( poate mă sucești și prind din nou încredere ) 😉 Link spre comentariu
Vizitator fucku87 Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2022 Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 8 minutes ago, Flx01 said: Eu nu inteleg de unde asa diferenta intre doua recenzii🙆♂️. Nu contest sub nici o forma recenzia ta sogore @hateru_, dar nu inteleg diferenta de atitudine a Sabrinei!? 🙈🤦♂️ Nu stiu daca ai fost inaintea mea sau dupa mine la Sabrina Partea cu parul!, eu nu am vazut par pe fundul Sabrinei. (Poate eram acaparat de atentia ei) Diferenta dintre recenzia mea si a ta e f mare la atitudine si nu inteleg de ce? Chiar a avut o atitudine buna, a fost o companie f placuta (am vb de catel, de mincare 🙈, de "caldura" din apartamente si ce a pățit la Bv cu proprietarul). Ca implicare in actiune a fost acolo tot timpul si atenta la mine si la ce si cum imi place. Eu nu am ce să-i reprosez. DAR NU INTELEG🙆♂️??? Consider ca nimeni nu e perfect si daca merg la o domnita si e corecta si atenta la mine, nu prea bag toate lucrurile in seama. 🙈 Nu prea vad toate imperfectiunile🤦♂️. Acum legat de cele doua domnițe pe care le-ai amintit eu nu pot să-ți spun decit ca ele sunt "liga florilor" si nu pot sa le compar decit cu f putine domnite, mai exact cu 2 care nu viziteaza aradul. Eu nu regret deloc intilnirea cu Sabrina, si in acelasi timp imi pare rau pt experienta ta si a lui Anthonio. Eu fiind " plătitor de tva " cred doar ca cineva fură curent....dar acum sa vedem cine.... 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator fucku87 Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2022 Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 @Sabrinaaa nu înțelege greșit....Eu te-aș vizita....dar recenziile sunt ca ROBOR-ul 🤣🤣🤣și sunt încă în dilemă... Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7443 Postat Noiembrie 1, 2022 Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 Acum 3 minute, fucku87 a spus: Eu fiind " plătitor de tva " cred doar ca cineva fură curent....dar acum sa vedem cine.... 🤣🤣🤣 Eu sunt convins ca nimeni nu fura curent la faza asta. Dar nici nu inteleg mare lucru. 🤔🤔🤔 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7443 Postat Noiembrie 1, 2022 Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 Chiar acum, fucku87 a spus: @Sabrinaaa nu înțelege greșit....Eu te-aș vizita....dar recenziile sunt ca ROBOR-ul 🤣🤣🤣și sunt încă în dilemă... Si eu as fiiiiiii🙈 Link spre comentariu
Vizitator fucku87 Reputație: 0 Postat Noiembrie 1, 2022 Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 3 minutes ago, Flx01 said: Si eu as fiiiiiii🙈 Vezi....problema care o avem....tu ai PM... Eu nu 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7443 Postat Noiembrie 1, 2022 Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 Acum 1 minut, fucku87 a spus: Vezi....problema care o avem....tu ai PM... Eu nu 🤣🤣🤣 Daaaaaaa Link spre comentariu
Sabrinaaa Reputație: 919 Postat Noiembrie 1, 2022 Telefon: +40 722 916 102 Oras:Brasov Disponibila Telefon: +40 722 916 102 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 Sunt scurta si la obiect .. persoanele care au fost la mine si au plecat “ dezamăgite” probabil nu au avut un comportament adecvat . Cine a fost la mine stie cu adevarat cum sunt 💋 Daca am fii mai buni ar fii mai Ok. Va întrebați de ce nu prea vin fete in oras probabil din cauza unor persoane care au un comportament neadecvat si Lasa niste recenzii … No comment ☺️ Cine vrea sa vina sa ma cunoasca il astept cu mare drag sa se convingă .. lasand una 2 persoanelor cu un comportament 0 ☺️💋 si găsind orice imperfecțiune .. 💋 va pup si o seara frumoasa 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2022 Partajează Postat Noiembrie 2, 2022 Nu am de ce sa imi justific recenzia! Mergeti, fratilor, si incercati! Dar scrieti si aici! Si chiar va rog sa ma contraziceti! @Sabrinaaa, daca faptul ca ai o burta cu colaci e "orice imperfectiune", ai o problema. Pune poze reale, sa vada tot prostul la cine merge! Unii prefera grasele, altii slabele, dar sa stim exact la cine mergem! Se pare ca sunt 2 persoane cu comportament 0, exact cei cu recenzii negative! Ai putea sa inveti din recenziile astea si sa incerci sa te imbunatatesti! Dar e mai usor sa dai vina pe ceilalti! Sogorilor, sa curga recenziile, hai sa vedem care a fost experienta voastra! Link spre comentariu
Sabrinaaa Reputație: 919 Postat Noiembrie 2, 2022 Telefon: +40 722 916 102 Oras:Brasov Disponibila Telefon: +40 722 916 102 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2022 buna dimineata 💋🤗 Disponibila de la ora 13:00 Ultima zi in oras🔥❤️ 1 Link spre comentariu
Sabrinaaa Reputație: 919 Postat Noiembrie 2, 2022 Telefon: +40 722 916 102 Oras:Brasov Disponibila Telefon: +40 722 916 102 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2022 Disponibila de la ora 13:00 -22:00🔥❤️ Ultima zii in orasul vostru 💋 1 3 Link spre comentariu
Sabrinaaa Reputație: 919 Postat Noiembrie 2, 2022 Telefon: +40 722 916 102 Oras:Brasov Disponibila Telefon: +40 722 916 102 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2022 Disponibila pana la ora 22:00❤️🔥 Ultima zi la voi in oras🔥 Link spre comentariu
Jojo81 Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 2, 2022 Am fost azi la domniță și nu vreau să spun nimic decât că haterul nu minte cu nimic din ce spune. 1 Link spre comentariu
Sabrinaaa Reputație: 919 Postat Noiembrie 2, 2022 Telefon: +40 722 916 102 Oras:Brasov Disponibila Telefon: +40 722 916 102 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2022 Simpaticilor ❤ ❌ Vizita mea in Arad a luat sfarsit ❌ 😘 Vreau sa va 🙏 multumesc ptr vizitele frumoase si ptr primire ❤❤...Sunteti 🔝🔝minunati ❤ Sper ca nu am dezamagit ( eu mi_am dat cat am putut mai bine interesul ) 😘😘😘😘 .... Nu stiu exact cand mai reusesc sa ajung la voi probabil dupa sarbatorii ❤ Va doresc o seara placuta in continuare si o saptamana cat mai reusita sa avem ...spor 😘😘😘 ❌Indisponibila in Arad ptr o perioada ❌ Link spre comentariu
Vizitator bozgoru Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2022 Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 La 02.11.2022 la 12:11, Sabrinaaa a spus: Disponibila de la ora 13:00 -22:00🔥❤️ Ultima zii in orasul vostru 💋 Din poza asta nu se vede nicio burta atarnand. Probabil atitudinea e in functie de dispozitia ei (dovada de amatorism) si de atitudinea clientului. Interesant ca a dat like Larisa la poza asta... Link spre comentariu
Vizitator Anthonio Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2022 Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 Acum 11 minute, bozgoru a spus: Din poza asta nu se vede nicio burta atarnand. Probabil atitudinea e in functie de dispozitia ei (dovada de amatorism) si de atitudinea clientului. Interesant ca a dat like Larisa la poza asta... Viziteaz-o și apoi spuneți parerea Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2022 Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 11 minutes ago, Anthonio said: Viziteaz-o și apoi spuneți parerea Mno, mai fa recenzii...... Bai frate, io nu mai fac! Sa mearga fiecare si sa se dea cu capul de pereti cand vad ce e in realitate! N-are rost.... @bozgoru, tu chiar ai impresia ca si-ar pune poze cu burta aici????? pai atunci te-ai mai duce la ea??? Ar mai agata clienti daca si-ar arata colacii???? Arata perfect in poza! Realitatea e complet diferita! Tine minte, nici o fata nu o sa isi arate defectele in pozele de aici sau de pe publi! Niciodata! Si lor, dar si altor useri de aici, li se pare normal! Mie mi s-ar parea normal sa stiu la ce merg.... Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7443 Postat Noiembrie 3, 2022 Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 Acum 10 minute, hateru_ a spus: Mno, mai fa recenzii...... Bai frate, io nu mai fac! Sa mearga fiecare si sa se dea cu capul de pereti cand vad ce e in realitate! N-are rost.... @bozgoru, tu chiar ai impresia ca si-ar pune poze cu burta aici????? pai atunci te-ai mai duce la ea??? Ar mai agata clienti daca si-ar arata colacii???? Arata perfect in poza! Realitatea e complet diferita! Tine minte, nici o fata nu o sa isi arate defectele in pozele de aici sau de pe publi! Niciodata! Si lor, dar si altor useri de aici, li se pare normal! Mie mi s-ar parea normal sa stiu la ce merg.... Noooo, iar te enervezi!? Fa recenzii ca avem nevoie de ele...... Link spre comentariu
Sabrinaaa Reputație: 919 Postat Noiembrie 5, 2022 Telefon: +40 722 916 102 Oras:Brasov Disponibila Telefon: +40 722 916 102 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Buna dragii meii as avea in plan sa va mai fac o vizita doar cateva zile saptamana viitoare 🤗❤️❤️ 3 Link spre comentariu
Vizitator Anthonio Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Acum 23 minute, Sabrinaaa a spus: Buna dragii meii as avea in plan sa va mai fac o vizita doar cateva zile saptamana viitoare 🤗❤️❤️ Te așteptăm cu drag😍 Link spre comentariu
Sabrinaaa Reputație: 919 Postat Noiembrie 5, 2022 Telefon: +40 722 916 102 Oras:Brasov Disponibila Telefon: +40 722 916 102 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Acum 4 minute, Anthonio a spus: Te așteptăm cu drag😍 Te pup. ❤️🔥 Momentan nu stiu sigur Link spre comentariu
Sabrinaaa Reputație: 919 Postat Noiembrie 5, 2022 Telefon: +40 722 916 102 Oras:Brasov Disponibila Telefon: +40 722 916 102 Oras:Brasov Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Acum 15 minute, Anthonio a spus: Te așteptăm cu drag😍 Dacă nu sunt bine primită.. nu mai vin☺️💋 Link spre comentariu
Vizitator Anthonio Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Acum 44 minute, Sabrinaaa a spus: Dacă nu sunt bine primită.. nu mai vin☺️💋 Vino cu toată încrederea 😇 Link spre comentariu
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3826 Postat Noiembrie 7, 2022 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 7, 2022 La 03.11.2022 la 19:03, hateru_ a spus: Mno, mai fa recenzii...... Bai frate, io nu mai fac! Sa mearga fiecare si sa se dea cu capul de pereti cand vad ce e in realitate! N-are rost.... @bozgoru, tu chiar ai impresia ca si-ar pune poze cu burta aici????? pai atunci te-ai mai duce la ea??? Ar mai agata clienti daca si-ar arata colacii???? Arata perfect in poza! Realitatea e complet diferita! Tine minte, nici o fata nu o sa isi arate defectele in pozele de aici sau de pe publi! Niciodata! Si lor, dar si altor useri de aici, li se pare normal! Mie mi s-ar parea normal sa stiu la ce merg.... Salut! Ce te-a deranjat cel mai mult la ea? Văd, îmi pare rău, că te-a supărat foc! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2022 Partajează Postat Noiembrie 7, 2022 2 hours ago, ursuletulpanda said: Salut! Ce te-a deranjat cel mai mult la ea? Văd, îmi pare rău, că te-a supărat foc! Salut! Doar 3 lucruri: 1. Pozele nu au treaba cu realitatea! 2. Atitudine + actiune demna de publi24. Nu credeam sa "patesc" asa ceva cu fete de pe forum! 3. Faptul ca "atitudinea mea necorespunzatoare" e de vina pentru experieneta proasta. Mult prera frumoasa printesa si-ar fi facut treaba exemplar daca nu eram eu badaran. Atat! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum