Sari la conținut

0746738702 Ana 🔥

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Acum 14 minute, unsuflet a spus:

O gasesti! De obicei duminica pe strand o gasesti, daca o cauti bine in multime.😅

hahaha ai tinut minte ce ai tinut

dar azi activez e prea cald si pentru strand😂😂😂

Link spre comentariu
Vizitator unsuflet
Reputație: 0
Acum 1 minut, Anaxxx27 a spus:

hahaha ai tinut minte ce ai tinut

dar azi activez e prea cald si pentru strand😂😂😂

Atunci te rog sa il racoresti pe colegul nostru futacios.😁

Link spre comentariu

Caldura mon cherry🥵

Am zis ca după ultimele acte de grădinița de pe forum nu o sa mai las recenzii decât câteodată, însă fata asta e prea cumsecade sa nu merite cuvinte de lauda😊

De multă vreme o tot urmăresc  și mi-am dorit enorm sa o cunosc, iar astăzi într-un final am făcut-o; după un schimb de mesaje am ajuns la locație unde din start am știut ca ceva nu o sa meargă chiar cum aveam eu in capul meu filmul și asta nu din cauza ei ci a mea, eram prea entuziasmat și încă din usa am rămas puțin blocat( nu stiu dacă a observat sau nu😵💫), ma mai si pupat, sa ma entuziasmez si mai tare😄, poftit in apartament servit cu o apa, fumam o tigara pana ne cunoaștem puțin, la dus si in dormitor unde ți-e mai mare dragul sa o vezi dezbracata, bai fraților deci are fata asta o pereche de sâni nu vreau sa exagerez dar sunt printre cei mai frumoși sâni medii naturali pe care am avut plăcerea sa ii mângâi, nu mai îmi puteam lua mâinile si ochii de pe ei😍, asortat cu un corp frumos, fund mărișor si apetisant, o gogoașa frumoasa si un chip la fel de frumos si tânăr.

Inceput cu un mic preludiu frecandu-se cu corpul de mine🤤, dădeam semne bune de a începe nebuneala, însă am variat constant între sculat, culcat și tot așa🤦🏻‍♂️, așa ca am rămas doar la oral cu finalizare pe sânii aia superbi🥵

Nu ma ascund sa spun adevarul, cum nu am făcut-o nici pana acum, fata este o Bunăciune însă draku știe ce a fost in capul meu🥴

Nu o sa ii dau note pentru ca vor fi strict bazate pe experiența mea, îmi dau doar mie un 5😅 pentru azi, nota de trecere pentru ca am finalizat.

@Anaxxx27, îmi pare bine ca ne-am cunoscut😊, ești o fata foarte drăguța și sexy😍, rămâne cum am stabilit sa ne vedem data viitoare cu tot ce trebuie😈

Te-am pupat😘

Spor la futut💪

• Like 5
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
Acum 3 minute, futaciosul_69 a spus:

Caldura mon cherry🥵

Am zis ca după ultimele acte de grădinița de pe forum nu o sa mai las recenzii decât câteodată, însă fata asta e prea cumsecade sa nu merite cuvinte de lauda😊

De multă vreme o tot urmăresc  și mi-am dorit enorm sa o cunosc, iar astăzi într-un final am făcut-o; după un schimb de mesaje am ajuns la locație unde din start am știut ca ceva nu o sa meargă chiar cum aveam eu in capul meu filmul și asta nu din cauza ei ci a mea, eram prea entuziasmat și încă din usa am rămas puțin blocat( nu stiu dacă a observat sau nu😵💫), ma mai si pupat, sa ma entuziasmez si mai tare😄, poftit in apartament servit cu o apa, fumam o tigara pana ne cunoaștem puțin, la dus si in dormitor unde ți-e mai mare dragul sa o vezi dezbracata, bai fraților deci are fata asta o pereche de sâni nu vreau sa exagerez dar sunt printre cei mai frumoși sâni medii naturali pe care am avut plăcerea sa ii mângâi, nu mai îmi puteam lua mâinile si ochii de pe ei😍, asortat cu un corp frumos, fund mărișor si apetisant, o gogoașa frumoasa si un chip la fel de frumos si tânăr.

Inceput cu un mic preludiu frecandu-se cu corpul de mine🤤, dădeam semne bune de a începe nebuneala, însă am variat constant între sculat, culcat și tot așa🤦🏻‍♂️, așa ca am rămas doar la oral cu finalizare pe sânii aia superbi🥵

Nu ma ascund sa spun adevarul, cum nu am făcut-o nici pana acum, fata este o Bunăciune însă draku știe ce a fost in capul meu🥴

Nu o sa ii dau note pentru ca vor fi strict bazate pe experiența mea, îmi dau doar mie un 5😅 pentru azi, nota de trecere pentru ca am finalizat.

@Anaxxx27, îmi pare bine ca ne-am cunoscut😊, ești o fata foarte drăguța și sexy😍, rămâne cum am stabilit sa ne vedem data viitoare cu tot ce trebuie😈

Te-am pupat😘

Spor la futut💪

Te pupacesc ! ❤️❤️

data viitoare ti-am zis cum te astept!😂😂😂🍌🍌🍒🍒🍒

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Lună
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Lună

Zilele trecute am vizitat-o pe Ana.

Metoda contact whatsapp.

Ajuns in locatie m-a indrumat spre locul pacatelor, la usa m-a asteptat zambitoare si amabila. 
In locatie mai are o colega, avea client in paralel (asta mie nu-mi prea place).

Am intrat am baut o apa, am stat putin la povesti, am mers la baie (nu are gama variata se geluri de dus), dupa care am revenit in camera ei.

Ne-am inteles la activitati si a inceput cu un oral, acceptabi dar m-a grabit putin sa trecem la normal, la normal am schimbat cateva pozitii, se misca ok.

Locate: 10 pentru pozitie, 2 pentru da are colega, 7 pentru curatenie si oridne.

ON 7

NP 7

Merita incercat, fata e draguta si volubila doar ca e ragusita (are polipi, zice ea), la mine nu s-a produs click-ul.

De revenit: Pentru mine nu, vreau sa SEXperimentez si cu alte fete.

Cost 200 lei cu bonus inclus 

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 7 minute, 0.1.xxx a spus:

Zilele trecute am vizitat-o pe Ana.

Metoda contact whatsapp.

Ajuns in locatie m-a indrumat spre locul pacatelor, la usa m-a asteptat zambitoare si amabila. 
In locatie mai are o colega, avea client in paralel (asta mie nu-mi prea place).

Am intrat am baut o apa, am stat putin la povesti, am mers la baie (nu are gama variata se geluri de dus), dupa care am revenit in camera ei.

Ne-am inteles la activitati si a inceput cu un oral, acceptabi dar m-a grabit putin sa trecem la normal, la normal am schimbat cateva pozitii, se misca ok.

Locate: 10 pentru pozitie, 2 pentru da are colega, 7 pentru curatenie si oridne.

ON 7

NP 7

Merita incercat, fata e draguta si volubila doar ca e ragusita (are polipi, zice ea), la mine nu s-a produs click-ul.

De revenit: Pentru mine nu, vreau sa SEXperimentez si cu alte fete.

Cost 200 lei cu bonus inclus 

multimesc mult te pupp!😊😊🥰🥰

Link spre comentariu

rog pe ce care nu se tin de programari sa se abtina sa le mai faca daca nu sunt capabili sa se tina de ele sau macar sa aiba bunul simnt sa imi spuna ca nu mai poate ajunge ca nu ar fi nicio problema sa anunte din timp !!!

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator Anthonio
Reputație: 0
Acum 1 oră, Anaxxx27 a spus:

hei dragilor ! astazi ma gasiti incepand cu ora 7:30

astazi voi avea un program scurt

si incepand de maine pana miercuri nu voi activa!😘🍒🥵

😥😥😥 Heii!!!  :((Cu marțea mea cum rămâne?😡😡😡 

Îți doresc concediu plăcut!! 😘😘😘🤗🤗🤗

Link spre comentariu
Acum 12 ore, Flx01 a spus:

Draga Ana cind revii??? Se pare ca am ramas printre ultimi care nu s-a bucurat de minunatiile tale..... 🙆‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️😜

o sa revin sper cat de curand..am putina treaba momentan si apoi voi revenii❤️

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...