Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Octombrie 20, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2023 Acum 18 minute, unsuflet a spus: Ne cronometrăm data viitoare, pe rând sau deodată🤣, doar are 2. Crede-ma ca @mrwick a imbatranit 😅😅😅nu mai e ce a fost odata🤫😅😅😅 1 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2565 Postat Octombrie 20, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 20, 2023 Acum 13 minute, Anaxxx27 a spus: Crede-ma ca @mrwick a imbatranit 😅😅😅nu mai e ce a fost odata🤫😅😅😅 Vezi că se adună mulți corigenți p'aci🤣 mie teamă că trebuie să muți in Arad să ne predai meditați 🤪 2 Link spre comentariu
mrwick Reputație: 837 Postat Octombrie 20, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Octombrie 20, 2023 @Anaxxx27 așa zici că am îmbătrânit mă faci moș🤣🤣, ei futuți bucile tale capeți tu data viitoare😆😆.Ce să fac dacă mă seacă muierea de puteri ii tre de 2,3 ori zilnic😂😂. Mi-am luat nevastă nimfomane îi tre ciocan zilnic🍆 1 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7448 Postat Octombrie 20, 2023 Membru Premium Partajează Postat Octombrie 20, 2023 Salut Am revizitat domnița Ana. Domnița Ana este posesoarea unor ochii mari si patrunzatori, a unei perechi de sîni absolut superbi (naturali), a unui posterior generos, si am mai descoperit ca este ambițioasa. On ff bun, cu de toate Np bun, bun schimbat doua pozitii, si am finalizat din oral pe sînii ei superbi. La final am intrebat amenda, am achitat, ne-am luat la revedere si pa. 4 1 Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Octombrie 20, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2023 Acum 1 oră, Amadeus12 a spus: Esti sigur de recenzia facuta? ??? Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Octombrie 20, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2023 Acum 3 minute, Flx01 a spus: Salut Am revizitat domnița Ana. Domnița Ana este posesoarea unor ochii mari si patrunzatori, a unei perechi de sîni absolut superbi (naturali), a unui posterior generos, si am mai descoperit ca este ambițioasa. On ff bun, cu de toate Np bun, bun schimbat doua pozitii, si am finalizat din oral pe sînii ei superbi. La final am intrebat amenda, am achitat, ne-am luat la revedere si pa. Multumesc pt vizita❤ Pe data viitoare🥰🥰 Link spre comentariu
Amadeus12 Reputație: -1 Postat Octombrie 20, 2023 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Octombrie 20, 2023 1 oră în urmă, Anaxxx27 a spus: ??? Am intrebat domnisoara ca el le c-am are sa futa pe scris. Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Octombrie 20, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2023 Dragilor vizita mea la voi s-a incheiat ! Va pupacesc,mi a facut placere sa ne revedem ❤ IMG_20231011_140058_934.webp Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2023 Partajează Postat Octombrie 20, 2023 1 hour ago, Anaxxx27 said: Dragilor vizita mea la voi s-a incheiat ! Va pupacesc,mi a facut placere sa ne revedem ❤ IMG_20231011_140058_934.webp 798.18 kB · 14 downloads Credeam ca ne arati superbitatile tale in video 😂😂😂😍😍😍 Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Octombrie 20, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2023 Acum 46 minute, hateru_ a spus: Credeam ca ne arati superbitatile tale in video 😂😂😂😍😍😍 Daca n ai venit sa le vezi live nici ca nu le mai arat ....😑😑 Link spre comentariu
freshbasic Reputație: 123 Postat Decembrie 26, 2023 Oras:Sânpaul Disponibila Oras:Sânpaul Disponibila Partajează Postat Decembrie 26, 2023 Ana a trecut ceva timp de când nu ne-ai mai vizitat....ce zici când vi la Arad ??? 1 Link spre comentariu
Alx39 Reputație: 1 Postat Decembrie 27, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 27, 2023 Domnisoara Ana pare ca n-a mai fost activa pe forum de cand a plecat de la noi. Pt o secunda am avut impresia ca ne-a facut o surpriza cand am vazut topicul sus in lista :))) 1 Link spre comentariu
anthonio Reputație: 2565 Postat Decembrie 27, 2023 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Decembrie 27, 2023 Cred că hateru a luat superbitățle acasă🤣🤣🤣 Link spre comentariu
BKing Reputație: 79 Postat Ianuarie 5 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 5 Mda.... am incercat sa iau legatura cu Ana. Din pacate nu am reusit. Am avut cam 2 tentative sa trimit msg si dupa o perioada de timp mai linga am observat ca a citit mesajele mele dar nici o reactie. Sper sa revina cat de curand posibil. Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Aprilie 7 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Aprilie 7 Bună dragii mei Arădeni ❤️ După o lungă perioadă de timp în care am lipsit , am ales ca voi să fiți primii pe care îi voi vizita ! După cum știți și voi , aici mă simt în largul meu ❤️❤️❤️ Abia aștept sa ne revedem! Voi fi prezentă de Luni până Duminică Programările se vor face pe whatsapp 5 Link spre comentariu
mrwick Reputație: 837 Postat Aprilie 8 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Aprilie 8 Acum 5 ore, Anaxxx27 a spus: Bună dragii mei Arădeni ❤️ După o lungă perioadă de timp în care am lipsit , am ales ca voi să fiți primii pe care îi voi vizita ! După cum știți și voi , aici mă simt în largul meu ❤️❤️❤️ Abia aștept sa ne revedem! Voi fi prezentă de Luni până Duminică Programările se vor face pe whatsapp O lume nouă pe aici😅, treabă e asta anunți așa lumea peste noapte că vi la noi😂😂. Îmi dai planurile peste cap, să vezi ce îți dau😂. 1 Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Aprilie 8 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Aprilie 8 Acum 2 ore, mrwick a spus: O lume nouă pe aici😅, treabă e asta anunți așa lumea peste noapte că vi la noi😂😂. Îmi dai planurile peste cap, să vezi ce îți dau😂. Vorba aia : “ fapte nu vorbe “ 😂 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 8 Partajează Postat Aprilie 8 7 hours ago, Anaxxx27 said: Bună dragii mei Arădeni ❤️ După o lungă perioadă de timp în care am lipsit , am ales ca voi să fiți primii pe care îi voi vizita ! După cum știți și voi , aici mă simt în largul meu ❤️❤️❤️ Abia aștept sa ne revedem! Voi fi prezentă de Luni până Duminică Programările se vor face pe whatsapp Bine ai revenit ❤️❤️❤️❤️ Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Aprilie 8 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Aprilie 8 Acum 2 ore, hateru a spus: Bine ai revenit ❤️❤️❤️❤️ Te pup ! astept sa ne vedem😌❤️❤️❤️ Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Aprilie 8 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Aprilie 8 Bună dimineața!❤️ ❤️Astăzi voi avea programul până la ora 22:00 ❤️programările se vor face pe whap și confirmate cu o oră înainte (cei ce nu confirma vor sau nu anunța motivul pentru care nu poate ajunge la vizita vor intra pe lista neagră ) ❤️locație :Adora park vă doresc un început de săptămână minunat și aștept să ne revedem!❤️🥰 Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Aprilie 8 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Aprilie 8 📸🥰Dispun de locuri libere !❤️🥰 Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Aprilie 9 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Aprilie 9 Bună dimineața!❤️🥰 disponibilă și astăzi până la ora 21:00❤️❤️❤️ zi cu soare vă doresc !😌🥰🥰 Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Aprilie 9 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Aprilie 9 😍🫦 4 Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Aprilie 9 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Aprilie 9 ❤️Locuri libere de la ora 19:30!❤️ Link spre comentariu
Anaxxx27 Reputație: 2720 Postat Aprilie 10 Oras:Arad Oras:Arad Autor Partajează Postat Aprilie 10 ❤️Bună dimineața dragilor !❤️ voi fi și astăzi disponibilă pentru voi până la ora 21 ❤️🫦 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum