Sari la conținut

Roxana - Dr. Taberei - 0762301051

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Fuse aseara ... dupa ce balanganisem prin toate partile si deja avusesem parte de o don'soara destul de bunutza pe la amiaza, spre seara, fiind tot pe sector, am zis ca hai sa mai vad ceva nou, ca nu se stie cand mai prind ocazia :) Asa ca sun la don'soara, imi raspunde o voce draguta, amabila, imi da detalii etc ... desi aveam oarece semne de intrebare si indoieli daca sa ma duc sau nu, vocea ei m-a convins, asa ca am luat-o intr-acolo. No, ajung eu cam prin zona, gasesc cu greu un loc de parcare, sun din nou, raspunde o cu totul alta voce, dogita rau ... mah, nu e in regula, ma gandesc eu ... o intreb totusi care-i modificarea schimbarii cu vocea ei dupa ce discutasem prima data, imi zice ca are probleme cu gatul, a luat pastile sau ma rog, o bolmojeala dintr-asta mormaita printre dinti... Cum nu prea ma dumirea cu locatia, ca desi tipa de dinainte, cu care discutasem prima data, parea sa aiba reperele foarte clare si stia bine locatia si imprejurimile, cea de-a doua era mai cu pluta, imi tot spunea adresa numerica (bloc, scara) de parca eu as fi fost angajat pe la posta romana sa stiu ... de-acum imi era suficient de clar ca e o problema mare acolo si ca probabil n-ar fi cazul sa mai merg mai departe, dar cum curiosity killed the cat cam asa si eu, asa ca m-am dus pana la locatie, macar sa nu mor prost si curios :))

E o garsoniera pe str. Sibiu, prin spatele statiei de la colt cu Compozitorilor, arata ca o chestie ... cam goala, parchet pe jos, fum de tigara cat incape, o canapea, parca si un scaun ... mai mult n-am mai vazut, baia nu stiu, n-am mai apucat.

Don'soara ... well, well, daca ati vazut si voi Shrek 1 poate ca va aduceti aminte ca Fiona se transforma noaptea intr-un ogre nashparliu ... EXACT asa era don'soara noastra, pe cuvant daca nu, si fata, si ochi, si par, dar exact ! ... doar ca mai naspeta, si se uita si un pic shpanchi de un ochi (acum, saraca, nu e vina ei, asta e soarta)... Cred ca nici daca ma platea bine doar ca sa ma dezbrac n-as fi putut! De prisos sa spun, pozele sunt din alt film, da ? Sigur nu din cel pe care-l narez eu acum :)))

Date fiind conditiile, am decis pe loc sa o intind, desi don'soara incerca sa insiste ca ea face total la 50/fin ... A explicat totusi ca are o colega "de zi" (poate aia o fi Roxana, cu care am discutat prima data la telefon), de fapt oricum nu cred ca mai are importantaa, pentru ca oricum nu mai calc pe acolo in vecii vecilor (amin!), nici de noapte, nici de zi. Sa nu consideram neaparat povestirea mea ca pe o recenzie, ca nu am apucat sa vad si prestatia, eu doar va pun in garda. Daca totusi e vreunul la asa de mare nevoie, ce sa va zic, riscati-va pe pielea si banii vostri si daca mai aveti chef de ceva dupa, poate ne impartasiti si noua celorlalti de pe forum :) Bafta !

PS: este posibil ca don'soara sa mai fi fost "recenzata" pe aici, eu nu am gasit numarul si nu am reusit sa gasesc prin forum nimic suplimentar, daca stie cineva dati va rog de stire sa se uneasca topicurile.

post-64257-0-15691200-1391809594_thumb.jpg

post-64257-0-09842200-1391809601_thumb.jpg

post-64257-0-14875600-1391809606_thumb.jpg

• Like 6

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

0762.301.051

BRUNETA, ofer masaj de relaxare si terapeutic la domiciliul meu. Cer si ofer seriozitate. Drumul Taberei

70 L

post-150138-0-20101700-1438157940_thumb.jpgpost-150138-0-39533100-1438157945_thumb.jpg

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...