Sari la conținut

Esti din Oradea daca...

shiva

Postări Recomandate

• Oras:Vest
  • Oras:Vest
Postat

Esti din Oradea daca…

*Esti din Oradea daca neamurile si prietenii din alte judete merg la Felix mai des ca tine

*Esti oradean daca ai un prieten care foloseste cuvantul "ember" la diecare 2 fraze

* daca ai fost odata la Ciuperca...

* Daca atunci cand iti dai Check-in pe Facebook, iti apare Nagyvarad, esti clar in Oradea!

* Daca jumatate din propozitie e in lb maghiara apoi muszai sa fii din Oradea

* Esti din Oradea daca ai auzit expresia :,, noh da-l in beteshig ”

* Ești din Oradea dacă… foloseşti „no” şi „ioi” ca semne de punctuaţie;

* Esti oradean daca stii ce inseamna Piata Ocska

* Esti din Oradea daca mergi mai des la cumparaturi in Ungaria decat aici

* Ești din Oradea dacă ai mers cel puțin odată fără bilet pe O.T.L.

* Daca tii cu FC Bihor, indiferent daca nu stii pe ce loc e in clasament, sau in ce liga/divizie.

* Ești ORĂDEAN/CĂ (nu “vinitură”) dacă știi locațiile: “pă gropi”, “italiana”, parcu’ “rotund”, parcu’ “muncitoresc” și cel mai important “Banana Joe”!!!

* Esti din Oradea daca …..cel putin odata ai fost in Tropicana!!

* Esti din Oradea daca, ai coborat in Heat Club macar odata cu stampila luata de la un prieten ( care a platit intrarea ) la Bingo incalzita sub aeroterma de la baie si tiparita pe bratul tau

* Dacă în ultimii 3 ani, la tine în oraș au apărut 100 de sensuri giratorii… s-ar putea să fii orădean!

* Sigur esti din Oradea, daca ai fost in piata rogerius si ai auzit strigandu-se: tigari avem, von tzighii

* Dacă știi că Dacia mai are 2 semnificații pe lângă cea de mașină

* Esti din Oradea daca spui ca esti pe Dorobanti atunci cand te aflii pe strada Vasile Alecsandri

* Daca la festivalu Berii tu bei palinca sau vin atunci s-ar putea sa fii din Oradea

Si pentru curvari

....daca ai fost vreodata la blocul Master :)))

• Like 3
Vizitator Fater
Reputație: 0
Postat

Tot pentru curvari:

......daca ai fost vreodata pe strada Balcescu......esti din Oradea!!!! (pai, acoloi buricu pentru cele noi!! )

• Like 2
  • Oras:Oradea
Postat

Da, dar dejaba ca blocu Master se incadreaza in "daca ai fost o data in Tropicana" ...oldies but goldies

• Oras:de peste tot si de nicaieri
Postat
:lol: Am ras de unul singur cu telefonul in mana si a trebuit sa-i citesc si nevestei. :P
Vizitator
Postat

Si tot pentru curvari........daca acel putin odata ai ajuns in  Cartierul Soarelui :P

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:oradea
Postat

daca vezi asa ceva, s-ar putea sa fii la blocu nato... adica sa fii otadean :))

Postat

daca vezi asa ceva, s-ar putea sa fii la blocu nato... adica sa fii oradean :)))

post-82463-0-20015100-1393158217_thumb.png

Postat

vaaaaaaaiiiiii :)) :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2  mi-am spart telefonul din cauza pozei asteia...

Vizitator uceniculrotaredom
Postat

Mamaaaa da poza asta e real? Cine e atat de tampit sa tina calul la etaj. Eu o tin in pivnita!

Si magarul in pat.

Postat

Esti curvar din Oradea, daca stai la coada .....stiti voi la ce ma refer

(valabil pana maine)

Vizitator fullspeed
Postat

Picanteriile de la Bridge sunt bune :crazylove

Postat

Esti din Oradea daca mananci picant. :D :D ( stiu eu ce zic) :D

Mda, inteleg unde bati..... :pepsi .  Vineri iti duc... stii tu ce ti-am promis (dulcegaria suprema).

• Oras:.......
  • Oras:.......
Postat

Mda, inteleg unde bati..... :pepsi .  Vineri iti duc... stii tu ce ti-am promis (dulcegaria suprema).

:drool  :drool  :drool Sa nu uiti ca ti bat. :D :D

Postat

Daca vreti mancare picanta,  va duc eu intr-un loc sa va ia gura foc cand mancati. :FIREdevil A doua zi, la "evacuare", o sa ma pomeniti din nou. :rax2 :FIREdevil

Postat

Lubric, te referi cumva la chestiile picante ce ti le pune Turcu in kebab-ul de vita? Ca ... in afara de alune picante din Canada, urmatoarea chestie picanta e kebab-ul ala...

Postat

Nu! E o chestie care se comanda intr-un anumit local dar, nu exista in meniul oficial; n-o poti comanda numai cu un telefon la persoana potrivita. :P Daca esti pasionat de picant scrie recenzii si fa postari pana ajungi SC. Atunci vom schimba impresii prin PM si, daca ai noroc, ne putem intalni la o bere si-o picanterie. :D

Bafta! :hihat

Postat

oki ! am sa ma chinui putin pana acolo, dar...probabil ca merita.

incet incet, ca ... nu e singura pasiunea, cealalta e mai costisitoare...

Postat

Lubric, te referi cumva la chestiile picante ce ti le pune Turcu in kebab-ul de vita? Ca ... in afara de alune picante din Canada, urmatoarea chestie picanta e kebab-ul ala...

Ia baga un Vlad Tepes de pe Republicii.....alai mortal de picant!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...