Vizitator Deria Reputație: 0 Postat Mai 24, 2022 Postat Mai 24, 2022 Acum 2 minute, zerrcore a spus: Repetam pana le prind sau … reprogramam gasim noi o soluție nu ? Imi scrii pe wapp cand facem echipa sa le prindem😝😂
zerrcore Reputație: 852 Postat Mai 24, 2022 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Mai 24, 2022 Acum 58 minute, Deria a spus: Imi scrii pe wapp cand facem echipa sa le prindem😝😂 Pai mai simplu e sa mi spui tu când nu ești așa busy :))🤣😋 imp e cum le prindem … prin ce tehnica ? 1
Vizitator Deria Reputație: 0 Postat Mai 24, 2022 Postat Mai 24, 2022 1 oră în urmă, zerrcore a spus: Pai mai simplu e sa mi spui tu când nu ești așa busy :))🤣😋 imp e cum le prindem … prin ce tehnica ? Pentru tine niciodata nu-s busy. ps. Daca ti zic cum le prindem eu cu ce te mai surprind?😈
zerrcore Reputație: 852 Postat Mai 24, 2022 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Mai 24, 2022 Acum 10 minute, Deria a spus: Pentru tine niciodata nu-s busy. ps. Daca ti zic cum le prindem eu cu ce te mai surprind?😈 Ma flatezi … și eu încerc sa devin cât mai disponibil ptr tine hmm îmi spui la ureche … in șoaptă ? In timp ce … ne iubim … sau îmi șoptești după un sărut prelung 😋🤔🥂 app nu ne încânți privirea cu o poza noua și frumoasa ?? Ps : tu mereu ma surprinzi , 💛🦉💙
Vizitator Deria Reputație: 0 Postat Mai 24, 2022 Postat Mai 24, 2022 Acum 51 minute, zerrcore a spus: Ma flatezi … și eu încerc sa devin cât mai disponibil ptr tine hmm îmi spui la ureche … in șoaptă ? In timp ce … ne iubim … sau îmi șoptești după un sărut prelung 😋🤔🥂 app nu ne încânți privirea cu o poza noua și frumoasa ?? Ps : tu mereu ma surprinzi , 💛🦉💙 Mai bine ma privesti tu din pozitia asta😝😅
zerrcore Reputație: 852 Postat Mai 24, 2022 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Mai 24, 2022 Acum 57 minute, Deria a spus: Mai bine ma privesti tu din pozitia asta😝😅 Pot sa ți fac si eu o poza …? Am ceva idei nebune dara cu șampania n gura … mmm 👅👅👅🥂🥂🥂ești fenomenală ți am mai zis recent ??? hmm doar sa privesc sau sa și …? 1
x_player Reputație: 36 Postat Mai 24, 2022 Postat Mai 24, 2022 Acum 59 minute, zerrcore a spus: Pot sa ți fac si eu o poza …? Am ceva idei nebune dara cu șampania n gura … mmm 👅👅👅🥂🥂🥂ești fenomenală ți am mai zis recent ??? hmm doar sa privesc sau sa și …? Oare nu puteți discuta in privat fara sa faceti chat? Tre' sa stai minute bune sa cauti o recenzie si preturi/servicii de scarboseniile tale/voastre. 1
Vizitator Deria Reputație: 0 Postat Mai 25, 2022 Postat Mai 25, 2022 Singurica pana la 3 dimineata🫣, imi puteti scrie pe wapp pentru a ne petrece impreuna😋😘! 0784413757
zerrcore Reputație: 852 Postat Mai 25, 2022 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Mai 25, 2022 Acum 2 ore, Deria a spus: Singurica pana la 3 dimineata🫣, imi puteti scrie pe wapp pentru a ne petrece impreuna😋😘! 0784413757 Facem echipa ptr Șampanie după 3 pana in zorii zilei ? O poza noua nu pui ??? recenziile unde s ca nu văd f multe … Ca doar ai cu ce 👅🫦🥂🥂🥂 1
Vizitator Deria Reputație: 0 Postat Mai 25, 2022 Postat Mai 25, 2022 1 oră în urmă, zerrcore a spus: Facem echipa ptr Șampanie după 3 pana in zorii zilei ? O poza noua nu pui ??? recenziile unde s ca nu văd f multe … Ca doar ai cu ce 👅🫦🥂🥂🥂 Zi frumoasa tuturor!😍 va astept cu mare drag😋
zerrcore Reputație: 852 Postat Mai 25, 2022 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Mai 25, 2022 Acum 48 minute, Deria a spus: Zi frumoasa tuturor!😍 va astept cu mare drag😋 Like i Say … a perf girl in town 🥂🥂🥂 amazing pic … and nice services cya soon 🍾🍾🍾
Vizitator Deria Reputație: 0 Postat Mai 25, 2022 Postat Mai 25, 2022 Acum 56 minute, zerrcore a spus: Like i Say … a perf girl in town 🥂🥂🥂 amazing pic … and nice services cya soon 🍾🍾🍾 I m waiting😋
crissd Reputație: 45 Postat Mai 26, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 26, 2022 Acum 48 minute, Deria a spus: Good morning❤️ Am cunoscut-o si eu pe aceasta frumusețe de fata si as vrea sa scriu cateva cuvinte despre ea,in primul rand dupa mine este mult mai frumoasa in realitate decat in poze dar gusturile nu se discuta,de cum intri in apartament te intimpina cu o caldura si un zambet cum mai rar te asteapta alte fete din bransa asta,te serveste cu ceva de baut la alegere ,cu ea poti vorbi foarte multe lucruri. Daca esti un baiat cu bun simt si sti sa respecti o femeie esti tratat asa cum iti doresti tu. Eu sunt foarte multumit de prestatia ei chit ca nu ma asteptam la asa partida din partea ei. Eu iti multumesc ca m-ai primit si m-ai rasfatat asa cum am vrut eu. Te pup si o sa mai trec cat de curand pentru partea a doua. 3 1 1
Vizitator Deria Reputație: 0 Postat Mai 26, 2022 Postat Mai 26, 2022 Acum 31 minute, crissd a spus: Am cunoscut-o si eu pe aceasta frumusețe de fata si as vrea sa scriu cateva cuvinte despre ea,in primul rand dupa mine este mult mai frumoasa in realitate decat in poze dar gusturile nu se discuta,de cum intri in apartament te intimpina cu o caldura si un zambet cum mai rar te asteapta alte fete din bransa asta,te serveste cu ceva de baut la alegere ,cu ea poti vorbi foarte multe lucruri. Daca esti un baiat cu bun simt si sti sa respecti o femeie esti tratat asa cum iti doresti tu. Eu sunt foarte multumit de prestatia ei chit ca nu ma asteptam la asa partida din partea ei. Eu iti multumesc ca m-ai primit si m-ai rasfatat asa cum am vrut eu. Te pup si o sa mai trec cat de curand pentru partea a doua. Te pup si te imbratisez cu drag❤️
zerrcore Reputație: 852 Postat Mai 26, 2022 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Mai 26, 2022 Acum 5 ore, Deria a spus: Good morning❤️ Morgen di Fallbalach , poza cu lenjeria albă …? ajunge astăzi , ne delectezi …? vibe ul îmi spune ca …🥂🥰😘 cine știe …? zi frumoasa ochi superbi și zâmbet de cristal 😍 kisses with or without 😋 1
Vizitator ElHepe Reputație: 0 Postat Mai 26, 2022 Postat Mai 26, 2022 Ajuns și eu la fata aceasta într-un final O programare făcută pe viteza(nu era nici o programare in preajma...norocul meu🤣) Discutat direct de la telefon de serviciile pe care le doresc...un oral și multă comunicare pt a ne cunoaște mai bine...și să încurajăm vizitele următoare Ajuns... intrat în casa... socializat pe urmă urmează oralul care sa va spun sincer a fost exact pe gustul meu...nici prea soft..nici prea hard...exact ce trebuie Note și alte adăugari nu asi avea....decât să o vizitați fiind o fata foarte înțelegătoare și spun eu care știe ce face Cadou 150 de lei ...fara graba fara ochii pe ceas Cu siguranță urmează următoarea vizită în care voi intra cu botul acolo jos și nu numai P.S...Asi vrea sa o cunosc și pe colega Te pup😘
Vizitator Deria Reputație: 0 Postat Mai 26, 2022 Postat Mai 26, 2022 Acum 1 oră, ElHepe a spus: Ajuns și eu la fata aceasta într-un final O programare făcută pe viteza(nu era nici o programare in preajma...norocul meu🤣) Discutat direct de la telefon de serviciile pe care le doresc...un oral și multă comunicare pt a ne cunoaște mai bine...și să încurajăm vizitele următoare Ajuns... intrat în casa... socializat pe urmă urmează oralul care sa va spun sincer a fost exact pe gustul meu...nici prea soft..nici prea hard...exact ce trebuie Note și alte adăugari nu asi avea....decât să o vizitați fiind o fata foarte înțelegătoare și spun eu care știe ce face Cadou 150 de lei ...fara graba fara ochii pe ceas Cu siguranță urmează următoarea vizită în care voi intra cu botul acolo jos și nu numai P.S...Asi vrea sa o cunosc și pe colega Te pup😘 Iti multumesc, si te mai astept❤️🤭
Dlgoe.. Reputație: 2707 Postat Mai 27, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 27, 2022 Bună dimineața.Deria ești o fată frumoasă. 8 3 1
Vizitator Deria Reputație: 0 Postat Mai 27, 2022 Postat Mai 27, 2022 Acum 3 ore, Dlgoe.. a spus: Bună dimineața.Deria ești o fată frumoasă. Buna dimineata, iti multumesc si te astept pe la mine pentru a te convinge ca asa sunt si in realitate🤭😋
Vizitator Deria Reputație: 0 Postat Mai 27, 2022 Postat Mai 27, 2022 Buna dimineata😍, libera pentru programari🤭 🍫 0784413757
zerrcore Reputație: 852 Postat Mai 27, 2022 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Mai 27, 2022 1 oră în urmă, Deria a spus: Buna dimineata😍, libera pentru programari🤭 🍫 0784413757 Și in alb tot nu ai pus … cum ne fu vb ? Cum ne fu cu promisiunea ? 😏😏😏🤔 1
crissd Reputație: 45 Postat Mai 28, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 28, 2022 Acum 10 ore, Deria a spus: Helloo😈 O dulceata de fata,te pup 1 1
cretinu Reputație: 34 Postat Mai 28, 2022 Postat Mai 28, 2022 Acum 20 ore, zerrcore a spus: Și in alb tot nu ai pus … cum ne fu vb ? Cum ne fu cu promisiunea ? 😏😏🤔 No, lasă, că ți-o pus cu canapeaua albă! 😏
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum