Roxxxanaa Reputație: 69 Postat Mai 16, 2022 Postat Mai 16, 2022 Buna dragilor, de maine o sa fiu la voi in oras ❤❤ Sunt Roxana, am 20 de ani, 1,78🙈 Serviciile mele sunt 🌟normal 🌟oral (neprotejat in functie de igiena) 🌟69, diferite pozitii 🌟dus impreuna, masaj, mangaieri 🌟nu fac fk, nici CIM 🌻150 finalizarea 🌻250 ora Sper sa fiu primita de voi bine, pentru ca eu abia astept sa va cunosc cat mai bine pe toti 😈❤ 2 2
Flx01 Reputație: 7450 Postat Mai 16, 2022 Postat Mai 16, 2022 Interesanta aparitie😍. Si noi speram sa ne primesti bine, bine de tot😁😁😁
Roxxxanaa Reputație: 69 Postat Mai 16, 2022 Autor Postat Mai 16, 2022 Acum 5 minute, Flx01 a spus: Interesanta aparitie😍. Si noi speram sa ne primesti bine, bine de tot😁😁😁 Si inca cat de bine😈 ramane la parerea vostra 🙈❤
Flx01 Reputație: 7450 Postat Mai 16, 2022 Postat Mai 16, 2022 Acum 7 minute, Roxxxanaa a spus: Si inca cat de bine😈 ramane la parerea vostra 🙈❤ Na sa te vedem ce poți...... Dpmdv ai doua minusuri dar na..... Vedem🤦♂️😁😁😁😘
Titel18 Reputație: 79 Postat Mai 17, 2022 Postat Mai 17, 2022 Nu ai activat WhatsApp pe număr,cred ca ar ajuta mult.
Roxxxanaa Reputație: 69 Postat Mai 17, 2022 Autor Postat Mai 17, 2022 Buna dragilor, am ajuns, momentan am locație pe calea 6 vânători, dar o voi schimba curând! Sunt disponibilă pana la 01:00 🤗🤗🥰 4
Roxxxanaa Reputație: 69 Postat Mai 17, 2022 Autor Postat Mai 17, 2022 Acum 6 ore, Titel18 a spus: Nu ai activat WhatsApp pe număr,cred ca ar ajuta mult. L-am activat, aștept mesajul tău😘
Primordial Reputație: 74 Postat Mai 17, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 17, 2022 Frumușică mica aici pui poze cu fața ascunsă și pe publi 24 ai fata la vedere?
Primordial Reputație: 74 Postat Mai 17, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 17, 2022 Te rog scrie în lista de servicii că 150 lei înseamnă 15 minute nu jumătate de oră cum este la alte fete! Și atunci nu ne mai deranjam reciproc. 1
Roxxxanaa Reputație: 69 Postat Mai 17, 2022 Autor Postat Mai 17, 2022 1 oră în urmă, Primordial a spus: Frumușică mica aici pui poze cu fața ascunsă și pe publi 24 ai fata la vedere? După m-am hotărât sa le pun și cu fata, după cum observi am postat și aici una😘 1
Roxxxanaa Reputație: 69 Postat Mai 17, 2022 Autor Postat Mai 17, 2022 Acum 38 minute, Primordial a spus: Te rog scrie în lista de servicii că 150 lei înseamnă 15 minute nu jumătate de oră cum este la alte fete! Și atunci nu ne mai deranjam reciproc. Acum 38 minute, Primordial a spus: Te rog scrie în lista de servicii că 150 lei înseamnă 15 minute nu jumătate de oră cum este la alte fete! Și atunci nu ne mai deranjam reciproc. la mine este 20 de min finalizarea, nu la toate fetele este 30 de min, totusi nu grabesc pe nimeni in timpul asta
Roxxxanaa Reputație: 69 Postat Mai 17, 2022 Autor Postat Mai 17, 2022 Acum 41 minute, Primordial a spus: Te rog scrie în lista de servicii că 150 lei înseamnă 15 minute nu jumătate de oră cum este la alte fete! Și atunci nu ne mai deranjam reciproc. Am lucrat numai in afara si din obisnuinta am ramas cu 15 minute imi cer scuze, cine stie asa se lucreaza afara, eu lucrez pe 20 min finalizarea ca multe alte fete, nu toate lucreaza 30, dar 20 de minute negrabite in care ne simtim bine😁
zerrcore Reputație: 852 Postat Mai 17, 2022 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Mai 17, 2022 Acum 2 ore, Roxxxanaa a spus: Am lucrat numai in afara si din obisnuinta am ramas cu 15 minute imi cer scuze, cine stie asa se lucreaza afara, eu lucrez pe 20 min finalizarea ca multe alte fete, nu toate lucreaza 30, dar 20 de minute negrabite in care ne simtim bine😁 Fata mea eu știu ce zici tu ca e vb de quicky dar aici nu suntem la redlight sau anglia sau etc alte tari, ți-o zic din bun simt ca asta e romania ori te adaptezi , la 30 ori e treaba ta , ai sa vezi , și app de 15’ nai sa vezi romani , care sa vina la o laba sau o muie … romanul e altfel obișnuit dacă pui și dușul și tot… i-ai de la USA la supt și ieși in barem , spor la mălai , și la clienți … Ps : e doar opinia mea tu fa ce vrei , poți face 30’ -300 leusteni și vezi cum e poate ești pe lux și merge treaba 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 17, 2022 Postat Mai 17, 2022 2 hours ago, Roxxxanaa said: Am lucrat numai in afara si din obisnuinta am ramas cu 15 minute imi cer scuze, cine stie asa se lucreaza afara, eu lucrez pe 20 min finalizarea ca multe alte fete, nu toate lucreaza 30, dar 20 de minute negrabite in care ne simtim bine😁 M-ai facut sa rad, multumesc din suflet! 🤣🤣🤣🤣🤣 Si inca ceva, ne doare fix in varful pulii cum se lucreaza afara. Cum zicea si zerrcore, 15 min sau 20 min e pe viteza, nu ai timp de putina socializare si 2 dusuri + ceva sex si macar oleaca supt. Cum pula mea ne simtim bine in 20 de minute negrabite? 20 min sunt tot 20 min indiferent ca sunt grabite sau negrabite. Unde faci tu "dus impreuna, masaj, mangaieri" in 20 min?? Mai era una p-aci ce se lauda ca a lucrat pa Scandinavia. La unele am impresia ca pierdeti simtul realitatii cand plecati din tara. Dar multumesc ca ne-ai informat, pe multi ne-ai scutit de un telefon dat degeaba. Da-ti cu reveneala, vezi si tu cum e piata in Romania, ce servicii se ofera si la ce tarife. Succes cu 20 min / 150 ron. Sper sa dai de unul ce sa te tina 20 min in pula de sa iti sara capacele! Asa cum iti place tie, pe fast fuck!
zerrcore Reputație: 852 Postat Mai 17, 2022 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Mai 17, 2022 Acum 44 minute, hateru_ a spus: M-ai facut sa rad, multumesc din suflet! 🤣🤣🤣🤣🤣 Si inca ceva, ne doare fix in varful pulii cum se lucreaza afara. Cum zicea si zerrcore, 15 min sau 20 min e pe viteza, nu ai timp de putina socializare si 2 dusuri + ceva sex si macar oleaca supt. Cum pula mea ne simtim bine in 20 de minute negrabite? 20 min sunt tot 20 min indiferent ca sunt grabite sau negrabite. Unde faci tu "dus impreuna, masaj, mangaieri" in 20 min?? Mai era una p-aci ce se lauda ca a lucrat pa Scandinavia. La unele am impresia ca pierdeti simtul realitatii cand plecati din tara. Dar multumesc ca ne-ai informat, pe multi ne-ai scutit de un telefon dat degeaba. Da-ti cu reveneala, vezi si tu cum e piata in Romania, ce servicii se ofera si la ce tarife. Succes cu 20 min / 150 ron. Sper sa dai de unul ce sa te tina 20 min in pula de sa iti sara capacele! Asa cum iti place tie, pe fast fuck! Colegu stai lin ca sunt și “gâște “ care se ard au impresia ca ambalajul face banii dar degeaba dc serviciile sunt , mai rapide ca in redlight :))) acuma nah :)) csz sa speram ca am tăiat o starleta de pe lista cel puțin noi !!! ptr tine roxxxanaa spor noi ne bucurăm ptr tine sejur plăcut .
Flx01 Reputație: 7450 Postat Mai 17, 2022 Postat Mai 17, 2022 Salut Am vorbit cu Roxana si mi-a spus ca cele 20 de min incep in momentul in care incepe Actiunea nu in momentul in care intram pe ușa. Spor la servicii bune si fete faine sa avem 1 1
Roxxxanaa Reputație: 69 Postat Mai 17, 2022 Autor Postat Mai 17, 2022 1 oră în urmă, Flx01 a spus: Salut Am vorbit cu Roxana si mi-a spus ca cele 20 de min incep in momentul in care incepe Actiunea nu in momentul in care intram pe ușa. Spor la servicii bune si fete faine sa avem îți mulțumesc din suflet ca ai clarificat situația!!❤️ 1
dragutelu Reputație: 47 Postat Mai 18, 2022 Oras:arad Oras:arad Postat Mai 18, 2022 Acum 6 ore, Roxxxanaa a spus: îți mulțumesc din suflet ca ai clarificat situația!!❤️ Pune poză cu sânii, să vedem dotările...te rog. Sîntem pe forum.
Roxxxanaa Reputație: 69 Postat Mai 18, 2022 Autor Postat Mai 18, 2022 Acum 9 ore, dragutelu a spus: Pune poză cu sânii, să vedem dotările...te rog. Sîntem pe forum. Poftim 🥰 1 5
dragutelu Reputație: 47 Postat Mai 18, 2022 Oras:arad Oras:arad Postat Mai 18, 2022 Acum 48 minute, Roxxxanaa a spus: Poftim 🥰 ❤❤💖💖💖 1
hentailol667 Reputație: 10 Postat Mai 18, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 18, 2022 Baieti nu veniti si voi cu o recinzie va rog in detaliu sa aflam mai multe despre domnisoara Roxana . Asa da sani Roxy ;) 1
Roxxxanaa Reputație: 69 Postat Mai 18, 2022 Autor Postat Mai 18, 2022 Acum 15 minute, hentailol667 a spus: Baieti nu veniti si voi cu o recinzie va rog in detaliu sa aflam mai multe despre domnisoara Roxana . Asa da sani Roxy Te aștept și poate faci tu recenzia 😈🔞
man@work Reputație: -2087 Postat Mai 18, 2022 Oras:. Oras:. Postat Mai 18, 2022 1 hour ago, Roxxxanaa said: Poftim 🥰 baietii poftesc si mai jos 😜 vedem ?! 1
niku731 Reputație: 496 Postat Mai 18, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 18, 2022 Vezi ca pe aici nu prea găsești fraieri... Totuși apreciez ca nu taxezi la secundă. Apropo, pui un cronometru la vedere ca să știm cum stăm cu timpul? Acum, pe bune, cum vreți voi sa fiți tratate frumos când voi înșivă va "vindeți ca la supermarket-zona china"? Atunci când mai tai chiar 10 minute din timpul clientului, se vede cât de scârbă îți este de el.
Flx01 Reputație: 7450 Postat Mai 18, 2022 Postat Mai 18, 2022 Acum 2 ore, Roxxxanaa a spus: Poftim 🥰 Maaamă ce unghi ai🤦♂️!!!. Mie imi e cam frica de ele😆😆😆😆🥰😘 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum