Bambiii Reputație: 362 Postat Martie 20, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 20, 2023 🩸🩸 Revin săptămâna viitoare ❤️Săptămâna ușoară tuturor💕
awokeone10 Reputație: 8864 Postat Martie 20, 2023 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Martie 20, 2023 Acum 18 ore, Timidu89 a spus: Salutare! Am revizitat fata saptamana asta. Programarea facuta pe whatsapp (raspuns prompt), cu o zi inainte, confirmata in ziua intalnirii, respectata de ambele parti. Am fost intampinat de Eveline intr-un outfit sexy (la cerere), s-a intamplat sa fie chiar cel rosu din ultima poza postata 😍, joviala si un zambet toata, foarte primitoare ca de obicei. Catelusul si el super simpatic, bucuros de musafiri. 😂 Eveline a ramas aceeasi fata naturala, care se implica si la preludiu si la sex, stie sa te faca sa te simti bine si vrea sa se simta si ea bine in acelasi timp. Pot sa spun ca a mai imbunatatit un pic serviciile, in special oralul dar si gfe-ul. Note: Aspect: 9.5/10 Arata super bine, la corp acum o puteti vedea si in poze, dar mie imi place mult si chipul ei, e frumusica foc (mai ales cu parul desfacut) si are un zambet fermecator. 😍 Atitudine: 10/10 Naturala, joviala, comunicativa, atenta la tine. ON: 9/10 Foarte bun, soft dar cu presiune, destul de adanc, lins obiectivul, iti mai arunca priviri, clar mai bun de data asta. NP: 9.5/10 Am schimbat mai multe pozitii, se misca foarte bine in toate, se implica, e pasionala (exact cum imi place mie), se uda natural. GFE: 9/10 E loc un pic de mai bine, dar in principiu sta foarte bine si aici, e pasionala, cu implicare, am simtit-o ca pe o iubita. Igiena: 10/10 Nimic de reprosat, a facut dus si in prezenta mea. Locatie: 9/10 E aceeasi, numai buna pentru astfel de activitate, pat mare, oglinda langa, baia dotata cu ce trebuie. Cadou: 400 lei pentru o ora de rasfat. M-am simtit foarte bine cu Eveline, am cateva vizite la activ si o sa mai revin. Te pup si te imbratisez, Eveline, sa ne revedem cu bine! 😘🤗 Spor! Chiar nu-mi explic cum ai "prins-o"...Nu raspunde la mesaje deloc! 2
Membru Premium Subteranaa Reputație: 10099 Postat Martie 20, 2023 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Martie 20, 2023 1 oră în urmă, awokeone10 a spus: Chiar nu-mi explic cum ai "prins-o"...Nu raspunde la mesaje deloc! Si dacă raspunde nu poti sa stabilesti ca îți zice doar buna si apoi iar nu mai raspunde 🤦♂️ 1 2
Membru Premium Timidu89 Reputație: 5226 Postat Martie 20, 2023 Telefon: - Oras:Buzau Telefon: - Oras:Buzau Membru Premium Postat Martie 20, 2023 1 hour ago, awokeone10 said: Chiar nu-mi explic cum ai "prins-o"...Nu raspunde la mesaje deloc! Poate a contat ca ne stiam deja, dar oricum nici prima data cand am contactat-o, anul trecut prin toamna, nu am avut probleme de comunicare, poate am fost mai norocos, sau i-am scris cand nu era ocupata, nu stiu. In ultimul timp probabil este si mai selectiva, pentru ca a avut unele neplaceri in trecut (care au fost postate si aici pe topic). 1 1
gicacontra2012 Reputație: 4316 Postat Martie 21, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 21, 2023 Am fost și eu pe la Bambii, asa ca pe scurt : locație ok curata, apa calda, as zice 8, aspect fizic 9, este o fata frumușică și cu forme frumoase, (chiar mai subțirica decât pare în poze) oral 8, este fără finalizare și mai mult nu pot sa dau, normal 8 a fost bine și fata se implica, cadoul 200 lei finalizarea cu oral neprotejat fără sa fiu grăbit. Concluzie pentru cine vrea o fata tânără, frumoasa și cu servicii bune, Evelin este clar de vizitat. PS: și eu am luat mai greu contact cu ea pentru ca e suspicioasa fata de cei pe care nu i cunoaște deja, cu mine a văzut pana la urma ca nu avea de ce sa fie reticenta. 🙂 7 1
Bambiii Reputație: 362 Postat Martie 21, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 21, 2023 Acum 2 ore, gicacontra2012 a spus: Am fost și eu pe la Bambii, asa ca pe scurt : locație ok curata, apa calda, as zice 8, aspect fizic 9, este o fata frumușică și cu forme frumoase, (chiar mai subțirica decât pare în poze) oral 8, este fără finalizare și mai mult nu pot sa dau, normal 8 a fost bine și fata se implica, cadoul 200 lei finalizarea cu oral neprotejat fără sa fiu grăbit. Concluzie pentru cine vrea o fata tânără, frumoasa și cu servicii bune, Evelin este clar de vizitat. PS: și eu am luat mai greu contact cu ea pentru ca e suspicioasa fata de cei pe care nu i cunoaște deja, cu mine a văzut pana la urma ca nu avea de ce sa fie reticenta. 🙂 Multumesccc❤️Te pup și te mai aștept ❤️
Bambiii Reputație: 362 Postat Martie 26, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 26, 2023 Heyyy, Disponibilaaa💕 0733533149-doar wapp Servicii: oral și normal 200 jumătate de ora 400 o ora Doar fin corporală Fk Locatia o spun in privat Va puppp și va aștept cu mesaje❤️
Bambiii Reputație: 362 Postat Martie 26, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 26, 2023 👅👅 2 3
Bambiii Reputație: 362 Postat Martie 27, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 27, 2023 Disponibilă❤️ 0733533149 ❤️va aștept cu mesaje pupici ❤️ 1
Bambiii Reputație: 362 Postat Martie 27, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 27, 2023 La 19.03.2023 la 12:09, Bambiii a spus: Heyy❤️ 0733533149 Dis : 13-23❤️ pupici ❤️ 1
Bambiii Reputație: 362 Postat Martie 28, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 28, 2023 Disponibilă pana la ora 23 0733533149
Bambiii Reputație: 362 Postat Martie 29, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 29, 2023 Hey❤️ Disponibila 15-23 0733533149
Bambiii Reputație: 362 Postat Martie 29, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 29, 2023 🤤 2 5
Bambiii Reputație: 362 Postat Martie 30, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 30, 2023 Disponibilaa❤️ 0733533149 😘
Bambiii Reputație: 362 Postat Martie 31, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2023 Disponibilă❤️ 0733533149 Pupici😘😘 1
Bambiii Reputație: 362 Postat Aprilie 1, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2023 Disponibilaaa ❤️ 0733533149 pupici 😘
Bambiii Reputație: 362 Postat Aprilie 2, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 2, 2023 Disponibila. 0733533149
Bambiii Reputație: 362 Postat Aprilie 3, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2023 Disponibilaa❤️ 0733533149 servicii: oral și normal 200 jumătate de ora 400 o ora Fk Limbutee😊 1
Bambiii Reputație: 362 Postat Aprilie 3, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 3, 2023 La 29.03.2023 la 19:46, Bambiii a spus: 🤤 ❤️ 1
Membru Premium MisterX Reputație: 25252 Postat Aprilie 4, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Aprilie 4, 2023 Am revizitat-o ieri pe Evelin. Este o fata la care am fost de mai multe ori pentru ca imi place naturaletea si firea ei dezinvolta. Programarea am facut-o pe whatsapp de fiecare data fara probleme. Locatia: 10 Mihai Bravu aproape de intersectia cu Calea Vitan, pat mare, oglinda mare linga, tot ce ai nevoie pentru motivul vizitei. Eveline: 9.75 (10 la fata, 9.5 la corp) O fata foarte frumoasa in jur de 20 de ani, ochi caprui, buze moi cu o forma frumoasa , dantura alba cu un zambet fermecator. Are o fata copilaroasa de papusica. La corp are cam 1.65 cu o constitutie atletica, un fund rotund bombat si tare, sani siliconati maricei si tari se vede putin urma interventiei, sfarcuri erectile micute si rozalii, destul de tonifiata, i se simt muschii fesieri, piele fina cu cateva tatuaje mici insesizabile, igiena buna si orala si la pasarica. Atitudine 10: Vorbareata, lipicioasa, copilaroasa, dezinvolta, o voce foarte placuta, are un ras aparte care mi se pare foarte sexy, are unele gesturi foarte sexuale, saruta senzual, cu limbuta, jucausa, un GFE de nota 10. ON: 9 Un oral placut soft, nu foarte deep, cam 10-12cm, maseaza outele, o mai linge, nu are anduranta mare la oral, nu face CIM NP: 10 Are o pasarica stramta, se umezeste natural, este destul de pasionala, geme foarte frumos si excitant, e genul soft, prefera sa fie fututa decat sa futa ea, se misca frumos in reverse LOT, ii place in misionar, se simt misto sanii cand o strangi in brate, are vaginul mai scurt si o jeneaza in anumite pozitii cu dimensiuni peste medie. Desfasurarea actiunii: Ma astepta intr-un body rosu si cu zambetul pe buze ca intotdeauna. Am facut dus si eu si ea dupa care ne-am intalnit in dormitor, cateva glumite, am inceput sa ne sarutam, saruta foarte senzual, ne jucam cu limbutele, mi-a placut si chiar mi s-a sculat doar de la sarut, a avut o reactie foarte dragalasa cand a pus mana pe penis in timp ce ne sarutam si a vazut ca e destul de erect 😊. A coborat si a inceput sa il sarute, face un oral soft, cu miscari lente insa foarte placut. Imi placea cum i se miscau buzele pe pula si asociam miscarea cu senzatia pe care o simteam cand aluneca pula in gurita ei, o combinatie foarte excitanta care m-a adus aproape de finalizare destul de repede, asa ca m-am oprit si am pus un prezervativ. Stiam ca ii place in misionar si am vrut sa incepem asa, e foarte stramta si ma excita mult felul in care geme. Mi-a placut atat de mult incat nu am mai schimbat in alta pozitie si am continuat asa pana am finalizat in prezervativ. Am stat un pic sa ne relaxam, o apa, cateva impresii dupa care am facut iar dus pe rand. Am lasat-o sa se faca comoda pe pat, am sarutat-o si am coborat incet la sani si la pasarica. Ii place sa fie rasfatata si are niste reactii foarte misto care m-au facut sa imi placa si mie sa ma joc cu pasarica ei. Dupa ce am terminat, mi-a intors favoarea si a trecut ea la oral, de data asta am lasat-o sa faca mai mult pana a vrut ea sa punem un prezervativ. Am inceput intr-o pozitie asemanatoare reverse LOT, se misca bine din fund si imi placea privelistea cum intra penisul printre labii in timp ce o tineam de buci. Cand a obosit am incercat in doggy insa o cam jena asa ca nu am insistat mult si a trecut ea in LOT clasic. S-a lipit complet cu sanii de mine m-a luat in brate, gemea si ma saruta usor pe gat. Se umezise destul de bine si am putut sa o fut destul de intens fara sa o doara. Dupa ceva timp am simtit ca nu pot finaliza asa si i-am propus sa trecem iar la oral. Prima data in pat dupa care in picioare in fata oglinzii. In pozitia asta am incercat si un face fuck mai soft, in sensul ca tinea pula cu mana in fata gurii sa nu o bag toata. Nu am reusit sa finalizez si a doua oara desi imi placea cum statea ea cumintica in genuchi, se uita la mine cu zambetul ei dulce si astepta sa ejaculez pe sanii ei. O priveliste memorabila....care mi-a starnit o fantezie pentru data viitoare 🫣. Am mai facut un dus inainte de plecare si asta a fost. O experienta foarte placuta! Eveline ca de obicei mi-a facut placere sa te revad! Te pup 🤗😘 O zi frumoasa! 16 1 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
THoR. Reputație: 14 Postat Aprilie 4, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 4, 2023 Bună, Arăți superb.
Bambiii Reputație: 362 Postat Aprilie 6, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2023 La 04.04.2023 la 6:38, MisterX a spus: Am revizitat-o ieri pe Evelin. Este o fata la care am fost de mai multe ori pentru ca imi place naturaletea si firea ei dezinvolta. Programarea am facut-o pe whatsapp de fiecare data fara probleme. Locatia: 10 Mihai Bravu aproape de intersectia cu Calea Vitan, pat mare, oglinda mare linga, tot ce ai nevoie pentru motivul vizitei. Eveline: 9.75 (10 la fata, 9.5 la corp) O fata foarte frumoasa in jur de 20 de ani, ochi caprui, buze moi cu o forma frumoasa , dantura alba cu un zambet fermecator. Are o fata copilaroasa de papusica. La corp are cam 1.65 cu o constitutie atletica, un fund rotund bombat si tare, sani siliconati maricei si tari se vede putin urma interventiei, sfarcuri erectile micute si rozalii, destul de tonifiata, i se simt muschii fesieri, piele fina cu cateva tatuaje mici insesizabile, igiena buna si orala si la pasarica. Atitudine 10: Vorbareata, lipicioasa, copilaroasa, dezinvolta, o voce foarte placuta, are un ras aparte care mi se pare foarte sexy, are unele gesturi foarte sexuale, saruta senzual, cu limbuta, jucausa, un GFE de nota 10. ON: 9 Un oral placut soft, nu foarte deep, cam 10-12cm, maseaza outele, o mai linge, nu are anduranta mare la oral, nu face CIM NP: 10 Are o pasarica stramta, se umezeste natural, este destul de pasionala, geme foarte frumos si excitant, e genul soft, prefera sa fie fututa decat sa futa ea, se misca frumos in reverse LOT, ii place in misionar, se simt misto sanii cand o strangi in brate, are vaginul mai scurt si o jeneaza in anumite pozitii cu dimensiuni peste medie. Desfasurarea actiunii: Ma astepta intr-un body rosu si cu zambetul pe buze ca intotdeauna. Am facut dus si eu si ea dupa care ne-am intalnit in dormitor, cateva glumite, am inceput sa ne sarutam, saruta foarte senzual, ne jucam cu limbutele, mi-a placut si chiar mi s-a sculat doar de la sarut, a avut o reactie foarte dragalasa cand a pus mana pe penis in timp ce ne sarutam si a vazut ca e destul de erect 😊. A coborat si a inceput sa il sarute, face un oral soft, cu miscari lente insa foarte placut. Imi placea cum i se miscau buzele pe pula si asociam miscarea cu senzatia pe care o simteam cand aluneca pula in gurita ei, o combinatie foarte excitanta care m-a adus aproape de finalizare destul de repede, asa ca m-am oprit si am pus un prezervativ. Stiam ca ii place in misionar si am vrut sa incepem asa, e foarte stramta si ma excita mult felul in care geme. Mi-a placut atat de mult incat nu am mai schimbat in alta pozitie si am continuat asa pana am finalizat in prezervativ. Am stat un pic sa ne relaxam, o apa, cateva impresii dupa care am facut iar dus pe rand. Am lasat-o sa se faca comoda pe pat, am sarutat-o si am coborat incet la sani si la pasarica. Ii place sa fie rasfatata si are niste reactii foarte misto care m-au facut sa imi placa si mie sa ma joc cu pasarica ei. Dupa ce am terminat, mi-a intors favoarea si a trecut ea la oral, de data asta am lasat-o sa faca mai mult pana a vrut ea sa punem un prezervativ. Am inceput intr-o pozitie asemanatoare reverse LOT, se misca bine din fund si imi placea privelistea cum intra penisul printre labii in timp ce o tineam de buci. Cand a obosit am incercat in doggy insa o cam jena asa ca nu am insistat mult si a trecut ea in LOT clasic. S-a lipit complet cu sanii de mine m-a luat in brate, gemea si ma saruta usor pe gat. Se umezise destul de bine si am putut sa o fut destul de intens fara sa o doara. Dupa ceva timp am simtit ca nu pot finaliza asa si i-am propus sa trecem iar la oral. Prima data in pat dupa care in picioare in fata oglinzii. In pozitia asta am incercat si un face fuck mai soft, in sensul ca tinea pula cu mana in fata gurii sa nu o bag toata. Nu am reusit sa finalizez si a doua oara desi imi placea cum statea ea cumintica in genuchi, se uita la mine cu zambetul ei dulce si astepta sa ejaculez pe sanii ei. O priveliste memorabila....care mi-a starnit o fantezie pentru data viitoare 🫣. Am mai facut un dus inainte de plecare si asta a fost. O experienta foarte placuta! Eveline ca de obicei mi-a facut placere sa te revad! Te pup 🤗😘 O zi frumoasa! Mulțumesc dragule . Te mai aștept 💕 1
Bambiii Reputație: 362 Postat Aprilie 6, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 6, 2023 Disponibilă 😊 0733533149
Bambiii Reputație: 362 Postat Aprilie 7, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 7, 2023 Disponibilă 0733533149 pupici
psyko527 Reputație: 266 Postat Aprilie 7, 2023 Postat Aprilie 7, 2023 Noroace! Frumoasă Bambi, n-am ce zice. O întâlnire scurtă (1 fin), dar foarte plăcută. Fata e ce trebuie, frumoasă la față, corp slim și piele fină, sânii mari, chiar dacă siloconati, tot e o plăcere:) Locație noua, curat totul, foarte plăcută la conversație domnișoara. Dacă știi să te porți cu ea, este chiar super friendly. ON bun, implicată, soft si plăcut. NP frumos, e lipicioasă, am fost gata repede. Mi-a plăcut și o recomand. Cadou 200 / fin. Justificat după părerea mea. Eu mai revin sigur. 3 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum