L1viu Reputație: 681 Postat Iulie 4, 2022 Oras:Galati Oras:Galati Postat Iulie 4, 2022 Acum 13 ore, florinbidi a spus: Nu știu de unde ai scos că e blonda de la economic, dar greșești mult și nici nu îmi pot da seama cu cine ai vorbit la telefon Pe acest topic este vorba de Iulia , care datorita unor probleme personale nu a mai lucrat cu pozele ei, mulți dintre cei care o cunosc știu despre cine și ce e vorba , care nu are treabă cu blonda de la economic. Am vorbit cu fata zilele acestea, ea este inca acasă și speră să revină cat mai curând , dar întâi trebuie să-și pună la punct anumite probleme personale. Deja dai prea "multe din casa"..las-o și tu mai moale ...poate de asta se si prelungesc "problemele" 😉...știi vorba aia, curioșii mor repede...nu le mai da atâta "apa la moară" 👍
Futaciosu768 Reputație: 1 Postat Iulie 5, 2022 Postat Iulie 5, 2022 Acum 19 ore, florinbidi a spus: Nu știu de unde ai scos că e blonda de la economic, dar greșești mult și nici nu îmi pot da seama cu cine ai vorbit la telefon Pe acest topic este vorba de Iulia , care datorita unor probleme personale nu a mai lucrat cu pozele ei, mulți dintre cei care o cunosc știu despre cine și ce e vorba , care nu are treabă cu blonda de la economic. Am vorbit cu fata zilele acestea, ea este inca acasă și speră să revină cat mai curând , dar întâi trebuie să-și pună la punct anumite probleme personale. 🤣
Futaciosu768 Reputație: 1 Postat Iulie 7, 2022 Postat Iulie 7, 2022 La 05.07.2022 la 4:45, Futaciosu768 a spus: 🤣 La 04.07.2022 la 22:30, L1viu a spus: Deja dai prea "multe din casa"..las-o și tu mai moale ...poate de asta se si prelungesc "problemele" 😉...știi vorba aia, curioșii mor repede...nu le mai da atâta "apa la moară" 👍 Florinbidi, ai avut dreptate,nu este"ea"! 😉😉😉😆
Membru Premium florinbidi Reputație: 1628 Postat Iulie 7, 2022 Oras:Bacau Disponibila Oras:Bacau Disponibila Autor Membru Premium Postat Iulie 7, 2022 Acum 1 minut, Futaciosu768 a spus: Florinbidi, ai avut dreptate,nu este"ea"! 😉😉😉😆 ???? Și cum ai ajuns la concluzia asta Fac ceea ce vocile din lenjeria mea imi spun sa fac 🤪🤪🤪
Shaun Reputație: 12 Postat Iulie 14, 2022 Postat Iulie 14, 2022 La 16.06.2022 la 13:54, florinbidi a spus: Când am vb cu ea mi-a spus că de lunea aceasta începe în forță ,daca nu intervine ceva,din cate vad are ambele numere închise , nu știu ce să zic , poate își va face timp să revină Zici k ai o relație mai specială cu ia, ce a zis se mai intoarce? 1
bigf2015 Reputație: 67 Postat August 3, 2022 Postat August 3, 2022 1 oră în urmă, Futaciosu768 a spus: A reapărut blonda!!! Unde ? Dă-ne link, ceva
Futaciosu768 Reputație: 1 Postat August 3, 2022 Postat August 3, 2022 Acum 27 minute, bigf2015 a spus: Unde ? Dă-ne link, Nu merge pe anunt e pe circuit inchis
L1viu Reputație: 681 Postat August 3, 2022 Oras:Galati Oras:Galati Postat August 3, 2022 Acum 11 ore, Futaciosu768 a spus: Nu merge pe anunt e pe circuit inchis Greșit...are topic aici și anunț pe publi24 😉
Futaciosu768 Reputație: 1 Postat August 3, 2022 Postat August 3, 2022 1 oră în urmă, L1viu a spus: Greșit...are topic aici și anunț pe publi24 😉 Unde are topic?mie mi a spus ca are câțiva clienți vechi cu care merge!
haibacau Reputație: 12 Postat August 5, 2022 Oras:Bacau Oras:Bacau Postat August 5, 2022 La 04.08.2022 la 1:00, Futaciosu768 a spus: Unde are topic?mie mi a spus ca are câțiva clienți vechi cu care merge! De ce tot scrii atât de mult despre ea.....încerci că afli ceva....sa o convingi de ceva?
Membru Premium florinbidi Reputație: 1628 Postat August 6, 2022 Oras:Bacau Disponibila Oras:Bacau Disponibila Autor Membru Premium Postat August 6, 2022 Presupun / cred că este unul dintre acei clienți pe care fata nu ii mai dorește/primește și tot încearcă 🤫🤫🤫 1 Fac ceea ce vocile din lenjeria mea imi spun sa fac 🤪🤪🤪
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum