Sari la conținut

Christina 0759572925

Postări Recomandate

• Oras:Hell
  • Oras:Hell

Ca fapt divers tovarasi.....eu am primit un mesaj in privat de la aceasta domnisoara( m-a facut un frustrat care nu are ce face) pentru ca....am indraznit sa ii spun ca are tarifele mari pe un alt thread de-al ei.... 😅 e😋😅

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Acum 12 ore, toxiq a spus:

Sa-ti iei toata pula cu tine, ca nu se satura usor.

Ai fost frate? Mi a spus un amic care a fost la ea ca e cam nimfo…duce muuult si ii place mai pe hard asa….

Link spre comentariu
58 minutes ago, laury said:

Ai fost frate? Mi a spus un amic care a fost la ea ca e cam nimfo…duce muuult si ii place mai pe hard asa….

foarte adevarat, duce si cu doi, dar aceeasi recomandare, sa aveti toata pula cu voi ca altfel plecati batuti

• Haha 2
Link spre comentariu
  • Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9
  • Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9
La 17.08.2022 la 11:34, azamantes a spus:

Ca fapt divers tovarasi.....eu am primit un mesaj in privat de la aceasta domnisoara( m-a facut un frustrat care nu are ce face) pentru ca....am indraznit sa ii spun ca are tarifele mari pe un alt thread de-al ei.... 😅 e😋😅

Hopa ! Înseamnă ca nu a întâlnit încă ce caută  .....și tot mai  caută 🙂🙂🙂🙂. Tot frustrare este si la ea 🤣😋

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Salutare. Am fost acum câteva zile la această creștină și vă spun că merită. 

Cum au spus și alți confrați mai sus, să vă duceți cu toată pula la voi, că altfel vă luați daună. 

Nu stau să fac recenzie cum vor mulți, însă fata stă bine la toate capitolele, iar experiența cu ea, este cea pe care probabil ai avea-o dacă te-ai fute cu vecina, cu vânzătoare de la magazin, cu profesoara copilului, înțelegeți voi ideea. 

Link spre comentariu
  • Telefon: 0767255725
  • Oras:București
  • Telefon: 0767255725
  • Oras:București

Salutare tuturor!  Am fost vineri dimineață la prima ora sa o cunosc pe Cristina... programarea respectata de amândoi,  ba chiar am ajustificare mai devreme și m-a primit... Am intrat, am schimbat câteva vorbe în bucătărie și apoi m-a invitat în dormitor. Ea a făcut dus,  eu făcusem acasă proaspăt. .. Eu m-am dezbrăcat , ea mă aștepta întinsă în pat, am trecut la sărutări urmate de un on F bine executat,  deep,  umed și cu priviri Sexy. .. E frumoașa,  Bbw,  știe sa facă sex și îl face bine, fără sa se menajeze, îi place și ei... Am schimbat mai multe pozițiila np (Best lot ever), trecut și la ap, intens, fără menajamente, cu gemete, priviri și vorbe dulci din când în când. .. felicitări Cristinei,  merita după părerea mea un loc în top... Voi reveni cu siguranță, mulțumesc. ... :* 

cadou 300 lei la început,  2 finalizari,  aproximativ 45 min memorabile

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 4 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...