Sari la conținut

Christina 0759572925

Postări Recomandate

• Oras:Mehedinti
  • Oras:Mehedinti
Postat
La 30.05.2022 la 10:29, Christinela a spus:

Te rog sa remediezi situația dacă ai greșit!  Nu mint cu absolut nimic....după cum se vede pozele nu sunt profesioniste ....

Ai putea sa remediezi tu, punand mai multe poze cu tine, prin care sa demonstrezi ca el a greșit 😊

• Like 1
  • Oras:București
Postat
La 09.06.2022 la 22:20, cretu4 a spus:

A fost cineva aici?

Asta incerc si eu sa aflu

• Oras:Berceni sect 4
Postat
La 12.06.2022 la 2:28, mihai 456 a spus:

Asta incerc si eu sa aflu

Buna ! Suna ma sa vorbim. Nu te costa nimic.Si poate îți va plăcea vocea mea !😇😇😊

• Oras:Bucuresti
Postat
La 22.05.2022 la 13:13, Christinela a spus:

300 total

O ora, doua finalizări

Locația Berceni , lângă sp Obregia

Accept aproape orice fantezie, nu grăbesc, nu sunt obraznica. Aștept seriozitate și igiena ok.

Fara suparare, mi se pare cam scump

Postat
Acum 15 ore, Christinela a spus:

Buna ! Suna ma sa vorbim. Nu te costa nimic.Si poate îți va plăcea vocea mea !😇😇😊

Important e sa-mi placă ce faci, ce stii sa faci, nu neapărat vocea. 😇 Îndeplinești orice fantezie? 

Postat
Acum 4 ore, mihai 456 a spus:

Important e sa-mi placă ce faci, ce stii sa faci, nu neapărat vocea. 😇 Îndeplinești orice fantezie? 

Glumeam dragul meu....deși de multe ori mi s a spus ca am o voce sexi...😅😅😅😅

Fără uro !

Postat

Bună dragilor ! Maine voi fi toată ziua disponibila .😊😊😊

Screenshot_20220625-132009_Messenger.jpg

Screenshot_20220625-132302_Messenger.jpg

• Inimioara 1
  • Oras:Peste Tot
  • Oras:Peste Tot
Postat

Salutare dragi colegi de bransa, cum s-ar spune "clanul muschiului incordat". (Stiu ca e gluma proasta, dar eu am ras, e bine sa razi de propria prostie uneori , ca sa nu se oboseasca altii ) 🤦‍♂️😅

Am fost la doamna Cristina azi. O sa fac o scurta descriere.

Zona e undeva pe stradutele laterale de pe sos Oltenitei, locuri de parcare din plin. Apartament cu doua camere , curat putina dezordine dar nederanjant ( daca-i vorba de gaurica eu as da in ea si in boscheti 🤷‍♂️).

Doamna cristina e o femeie undeva la 40 de ani, draguta , are carnita pe ea dar nu e grasa, arata bine overall. Putina burtica, dar nu deranjant. Binenteles,  pentru cei pretentiosi , nu e neaparat o alternativa buna, in schimb compenseaza in draci cu performanta.

Comunicarea a fost extrem de buna, pare o femeie inteligenta si este punctuala. Din contra m-a primit m-ai devreme.

App de modul cum arata, e stereotupul ala de femeie Romanca din Bucuresti , tunsa scurt si iti aminteste de profesoarele din clasele 1-8. 

Sanii sunt medii , putin lasati dar fermi si arata bine, fund bombat, pulpite ai pe ce pune mana.

Ca si actiune, a fost dusul de rigoare, din partea amandorura. Urmat de un ON foarte bun cu tente de deep (o tinea in gat, nu sunt mare, in jur de 16/17cm si grosuta) , fara maini decat sa o tina belita, simti cum i se muleaza buzele pe ciuperca. Fara atentie la sateliti, n-am cerut si nici nu-s proaspat ras. Finalizat in CIM , a decartat repede la baie, se putea putin mai bine, desi a fost placut.

Al doilea nr dupa spalare, ON la fel de bun, prelungit , s-a ridicat tensiunea instant , prelungit la cerinta mea. Urmat de NP , pasarica frumoasa si duce , gemea de placere (mi-a cerut sa dau mai repede si mai tare ❤️, daca a jucat teatru pe mine m-a pacalit grav) , dupa s-a cerut singurica la AP unde am dat destul de repede si profund, extrem de strampta la AP asa am si finalizat. 

Este de asemenea o doamna pro client, ai ce discuta cu ea e comunicativa, desi n-a oferit racoritoare, nici n-am cerut si oricum am mers cu o doza de cola si o apa la ea. 

Note nu mai dau ca sunt subiective. Eu o sa mai revin. Multumesc frumos. 

Postat
Acum 36 minute, Christinela a spus:

Hello....vă aștept în cuibul meu !!!😛😛

20220708_162353.jpg

Sărut mâna pt cei  care nu pot veni la dv. veniți la hotel?

Postat
Acum 59 minute, futaciosuhan a spus:

Sărut mâna pt cei  care nu pot veni la dv. veniți la hotel?

Desigur !!!

• Oras:Hell
Postat
2 hours ago, profuyyy said:

200 ora ar fi mai aproape de adevăr , are cam multe kg

Nu este grasa....are ceva kilograme in plus si burtica dar este pusa unde trebuie...gen cur, pulpite etc😄

Acum depinde si de preferinte insa..... La banii astia intr-adevar poti sa gasesti ceva mai tanar, slab si mai frumos la corp.

Postat
Acum 19 ore, azamantes a spus:

Nu este grasa....are ceva kilograme in plus si burtica dar este pusa unde trebuie...gen cur, pulpite etc😄

Acum depinde si de preferinte insa..... La banii astia intr-adevar poti sa gasesti ceva mai tanar, slab si mai frumos la corp.

Și dacă găsești, dacă oferă anal cim ofer extra

Postat

Stie cineva daca pot lasa o recenzie aici ? Sau trebuie sa deschid un alt topic la testate ?

Postat
Acum 5 ore, azamantes a spus:

Stie cineva daca pot lasa o recenzie aici ? Sau trebuie sa deschid un alt topic la testate ?

Da aici, e una mai sus, cum de nu ai văzut?

Postat
9 minutes ago, futaciosuhan said:

Da aici, e una mai sus, cum de nu ai văzut?

Am vazut dar ma gandeam sa intreb si eu....cica forumul asta are si un regulament general sau ceva de genul asta.

Dar nu l-am apucat sa il citesc niciodata😅

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...