dantien Reputație: 179 Postat Martie 21, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 21, 2023 Știe cineva între ce ore lucrează doamna? Am sunat-o recent, dar nu am avut noroc... M-am reorientat atunci, dar as vrea să ajung până la urmă... Link spre comentariu
radurotaru Reputație: 48 Postat Martie 21, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 21, 2023 Din ce stiu eu are 200 finalizarea, poate ne lamureste ea... Link spre comentariu
dnllaustria Reputație: 31 Postat Martie 21, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 21, 2023 Acum 9 ore, dantien a spus: Știe cineva între ce ore lucrează doamna? Am sunat-o recent, dar nu am avut noroc... M-am reorientat atunci, dar as vrea să ajung până la urmă... încearcă pe whatsapp! o găsești de regula dimineața de la 08.00 la 13.30 Link spre comentariu
dnllaustria Reputație: 31 Postat Aprilie 10, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 10, 2023 La 26.09.2022 la 18:16, Christinela a spus: Dragul meu ,cu mare drag ! Dar se pare ca nu mai pot posta ! 😔😔😔Pe wapp ,când vrei tu.Nu vreau sa mai îmi bat nervii pe aici....ca uite ce pățesc...si nimeni nu face nimic.... Bună Christinela, un update la servicii/preturi/promotii nu mai pui și aici? Măcar in semn de viata sa știm dacă ne mai primești 🙃 Pupici😘😘 Link spre comentariu
mihai 456 Reputație: 4 Postat Iulie 19, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iulie 19, 2023 Mai activează scumpica? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2023 Partajează Postat Iulie 19, 2023 Mie mi-a zis acum vreo lună, că s-a retras. Nu am mai încercat să o contactez de atunci. Link spre comentariu
mihai 456 Reputație: 4 Postat August 27, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat August 27, 2023 Mai activează gagica? Ca vreau sa o fut neapărat. Link spre comentariu
stefs Reputație: 26 Postat Ianuarie 23 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Ianuarie 23 Saluuut, vreun update despre doamna? 🙏 Link spre comentariu
flowflow Reputație: 1 Postat Ianuarie 23 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Ianuarie 23 @stefs i-am scris si eu astazi pe telegram, insa m-a lasat cu "seen"....ultima oara am fost la ea asta-vara. Ciocanu` tare daca ajungi la ea, duce muuuuuuuuult si ii place! Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Ianuarie 23 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Ianuarie 23 1 oră în urmă, flowflow a spus: @stefs i-am scris si eu astazi pe telegram, insa m-a lasat cu "seen"....ultima oara am fost la ea asta-vara. Ciocanu` tare daca ajungi la ea, duce muuuuuuuuult si ii place! Din ce stiu ca s-a combinat cu unul full de bani si e gagica lu ala acum. Cat o tine om vedea…. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum