Sari la conținut

Madalina - Te astept pe la mine 0751584176

Postări Recomandate

• Oras:Bihor, Oradea

Bună, dragilor! Eu sunt Mădălina, o fata bruneta,cu forme apetisante, cu mult bun simt, discreție maxima și foarte comunicativa, iar igiena este pe primul plan la mine. 

Incepând cu ziua de marti (24.05.22) voi fi prezenta în orașul vostru pentru prima data. Abia aștept sa ne cunoaștem și sa trăim împreună clipe dulci, fierbinti și de neuitat. 

Încă nu am deschis anunțul de pe publi24, dar de îndată ce îmi voi începe activitatea îl voi atașa aici în topic.

Pentru a va face o idee despre mine, aveți aici link-ul care va trimite spre topicul meu deschis în Oradea. Puteti sa aruncați un ochi peste recenziile de acolo

Mai jos voi atasa o lista cu tarifele mele si cu serviciile pe care le prestez.

Voi reveni in aceste topic cu mai multe poze in ziua in care imi voi incepe activitatea si va voi anunta tot aici despre intervalele orare in care voi fi disponibila!

Abia astept sa ne cunoastem mai bine!!

tarif2.jpeg.ba0d4ff3068537522b171e5d3fa1359c.jpeg

• Like 1
Link spre comentariu
  • pisicuts a schimbat titlul în Madalina, noua in oras 0740836284

Bună!! Astăzi, după cum am promis îmi încep activitatea în orașul vostru. În intervalul 14:30 - 22:00 voi fi disponibila ❤️ Va aștept în locația mea pentru a petrece câteva clipe frumoase împreună! Numărul meu de telefon este 0740836284.

IMG-20220524-WA0002.jpg

• Like 2
  • Inimioara 5
Link spre comentariu
Acum 1 oră, spacefart a spus:

Bifat, 

On 9

Np 9

Deep cu atentie peste tot, foarte frumusica la fata 😍

De revenit

150 fin

Multumesc frumos pentru recenzia postata!!🥰 Te mai astept pe la mine. te pup😘😘

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Răsfoind forumul, am dat anunțul Mădălinei . Programare prin Whatsapp , facuta cu o seara inainte , respectata la minut . Un mare plus aici . 
Mada , e o fata cu trasaturi frumoase , ochii albastri si cu un fund bestial . Nu pare ca face sala , dar toata carnea e tare pe ea.
Micuta de inaltime , joviala , m-a intampinat cu un zambet frumos, care de fapt a fixat si coordonatele intalnirii . Nota 10 ptr primire si atitudine. 
Garsoniera in Isaran , decenta cu tot ce trebuie . 
Oral super fain , cu deep, umed , sarutari . Apoi a venit in LOT unde se misca profi :) . Am schimbat in doggy unde ea s-a pozitionat asa cum Imi place mie , cu fundul putin ridicat in sus cat sa patrund adanc in ea. ( atat cat sunt eu de dotat …sper ca-i ok dotarea :)) 

Am si finalizat in doggy - poate am dat prea tare la sfarsit ca eram super excitat ,dar am avut senzatia ca i-a placut si ei …cred :) . 
Una peste alta o experienta super faina , m-am simtit foarte bine . (150 lei ) Note nu dau ca fiecare e cu declik-ul lui , aici .Mie mi-a placut Madalina .  

I-am adus si niste prăjituri , care sper ca i-au placut si i-au mai ridicat glicemia . 

Eu, cu siguranta o sa revin . 

• Like 2
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
Acum 2 ore, Doug1 a spus:

Răsfoind forumul, am dat anunțul Mădălinei . Programare prin Whatsapp , facuta cu o seara inainte , respectata la minut . Un mare plus aici . 
Mada , e o fata cu trasaturi frumoase , ochii albastri si cu un fund bestial . Nu pare ca face sala , dar toata carnea e tare pe ea.
Micuta de inaltime , joviala , m-a intampinat cu un zambet frumos, care de fapt a fixat si coordonatele intalnirii . Nota 10 ptr primire si atitudine. 
Garsoniera in Isaran , decenta cu tot ce trebuie . 
Oral super fain , cu deep, umed , sarutari . Apoi a venit in LOT unde se misca profi :) . Am schimbat in doggy unde ea s-a pozitionat asa cum Imi place mie , cu fundul putin ridicat in sus cat sa patrund adanc in ea. ( atat cat sunt eu de dotat …sper ca-i ok dotarea :)) 

Am si finalizat in doggy - poate am dat prea tare la sfarsit ca eram super excitat ,dar am avut senzatia ca i-a placut si ei …cred :) . 
Una peste alta o experienta super faina , m-am simtit foarte bine . (150 lei ) Note nu dau ca fiecare e cu declik-ul lui , aici .Mie mi-a placut Madalina .  

I-am adus si niste prăjituri , care sper ca i-au placut si i-au mai ridicat glicemia . 

Eu, cu siguranta o sa revin . 

Mulțumesc frumos dragule pentru cuvinte!!!😘😘 Și îți mulțumesc și pentru prăjituri 🤗 au fost delicioase❤️ te mai aștept . Pupici😘😘

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0759806851
  • Oras:Brașov
  • Telefon: 0759806851
  • Oras:Brașov

Sâmbăta asta am vizitat-o și eu pe Mădălina și bine am făcut. Deși sunt începător și puțin anxios, zâmbetul și atitudinea Mădălinei ma relaxat și ma făcut să mă simt bine.

Acțiunea a descris-o colegul de dinainte (Doug1) destul de precis și nu are rost să repet.

Locația destul de luxoasă, ca minus: prosopul mai mic decât îmi place.

Are un corp bine proporționat (după cum se vede în poze) și un funduleț bobat🥵 (păcat că nu afce anal), iar fața este foarte drăguță.

Din cauza că am foarte putine experiențe, nu pot da note obiective, pot spune că a fost bine cu puțin loc de mai multă nimfomanie.

Chiar dacă nu face GFE, m-am simțit ca și cu o iubită, reușește să te facă să te simți bine și să creeze bună dispoziție.

Pentru mine este de revenit.

Succes!

• Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 10 ore, MaxCorre a spus:

Sâmbăta asta am vizitat-o și eu pe Mădălina și bine am făcut. Deși sunt începător și puțin anxios, zâmbetul și atitudinea Mădălinei ma relaxat și ma făcut să mă simt bine.

Acțiunea a descris-o colegul de dinainte (Doug1) destul de precis și nu are rost să repet.

Locația destul de luxoasă, ca minus: prosopul mai mic decât îmi place.

Are un corp bine proporționat (după cum se vede în poze) și un funduleț bobat🥵 (păcat că nu afce anal), iar fața este foarte drăguță.

Din cauza că am foarte putine experiențe, nu pot da note obiective, pot spune că a fost bine cu puțin loc de mai multă nimfomanie.

Chiar dacă nu face GFE, m-am simțit ca și cu o iubită, reușește să te facă să te simți bine și să creeze bună dispoziție.

Pentru mine este de revenit.

Succes!

Mulțumesc frumos pentru cuvinte!! 🤗

Dacă știam îți ofeream un prosop mai mare :)) te pup și te mai aștept pe la mine 💋😍

• Like 1
Link spre comentariu
2 minutes ago, BabyMadalina said:

🙈🤗Bună dimineața dragii mei!! 

Sunt disponibilă începând cu orele 11:00 - 19:00, va aștept la programari!! Hai sa ne să cunoaștem și sa ne răsfațăm împreună! 🙈🤗

Arati foarte bine.. Sari tare in ea? 😘

• Inimioara 1
Link spre comentariu
La 24.05.2022 la 14:25, BabyMadalina a spus:

Bună!! Astăzi, după cum am promis îmi încep activitatea în orașul vostru. În intervalul 14:30 - 22:00 voi fi disponibila ❤️ Va aștept în locația mea pentru a petrece câteva clipe frumoase împreună! Numărul meu de telefon este 0740836284.

IMG-20220524-WA0002.jpg

Arați super , te voi vizita in curând 💋💋💋

• Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...