Sari la conținut

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Andreea⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️0734765604

Postări Recomandate

• Telefon: 0734765604
  • Oras:Timisoara

Din nou trebuie sa trec prin treaba asta cu prețurile. Ok se pare ca anul asta am schimbat obiectivul. Nu s nici ca și o shaorma cu de toate, cine își va dori sa ma viziteze o va face și cu noile condiții.  

Sper sa aveți cu toți un Paste fericit plin de lumina și iubire.❤️❤️❤️

iar de mâine voi fi disponibilă💋

Link spre comentariu
On 4/14/2023 at 10:12 PM, Andreeakaira said:

Mi s-a cerut sa actualizez lista de servicii și prețuri,și o sa încep cu serviciile standard:

•sex noamal in diferite pozitii, doar protejat( ca am văzut ca acum e Căutare mare de așa ceva)😈

•oral protejat/neprotejat in funcție de igiena. Și acum surpriza… se poate finalizare corporala.👏👏

•masaj de relaxare(clasic) ulei sau crema la alegere 🤤

•masaj erotic(body to body) cu finalizare manuala 😵💫

•atingeri ,mângâieri ,sărutări corporale,69🫶

Servicii contracost(și mai am încă o surpriza)

•uro🤩(50 de lei) doar pasiv

•squirting -cu jucarii (50 de lei)💦

-fără jucatii(100 de lei)💦

•foot-fetish(50 de lei)🦶

•faceseeting(50 de lei)👀

• masaj prostatic ( cu jucatii, degete)(100 de lei)

•  Și va rog putina atenție urmează surprizaaaaa- saritariii pe buze (50 de lei)🫦🫦

Cadoul pentru mine de înmânează la începutul întâlnirii. Și exista mai multe posibilități:

•petntru 10 minute sa îmi faci oral fără contact intim-100 de lei

•pentru  20 de minute<normal, oral protejat) -150 de lei 

•pentru 30 de minute <normal, oral neprotejat cu finalizare corporală> -200 de lei 

•pentru 40 de minute (o finalizare normala și una din masaj erotic) -250 de lei 

•pentru o ora< doua finalizării normale) -300 de lei

Locatia mea momentan este pe strada Dropiei nr doi.

Acum ca am actualizat prețurile serviciil, țin de pe acum sa spun ca am diversificat puțin serviciile de aceea mărirea de pret, dar după cum se poate observa exista o posibilitate pentru orice.

0DB6AB98-6CBA-431B-B7E6-0352CC521821.jpeg

Interesant... pt un masaj erotic(body to body) cu finalizare manuala de cat timp as avea nevoie si care e tariful?
Dar pt foot-fetish? Esti deschisa sa ma si initiezi sa inteleg cum vine asta? Vb serios!

Link spre comentariu
La 14.04.2023 la 22:12, Andreeakaira a spus:

Mi s-a cerut sa actualizez lista de servicii și prețuri,și o sa încep cu serviciile standard:

•sex noamal in diferite pozitii, doar protejat( ca am văzut ca acum e Căutare mare de așa ceva)😈

•oral protejat/neprotejat in funcție de igiena. Și acum surpriza… se poate finalizare corporala.👏👏

•masaj de relaxare(clasic) ulei sau crema la alegere 🤤

•masaj erotic(body to body) cu finalizare manuala 😵💫

•atingeri ,mângâieri ,sărutări corporale,69🫶

Servicii contracost(și mai am încă o surpriza)

•uro🤩(50 de lei) doar pasiv

•squirting -cu jucarii (50 de lei)💦

-fără jucatii(100 de lei)💦

•foot-fetish(50 de lei)🦶

•faceseeting(50 de lei)👀

• masaj prostatic ( cu jucatii, degete)(100 de lei)

•  Și va rog putina atenție urmează surprizaaaaa- saritariii pe buze (50 de lei)🫦🫦

Cadoul pentru mine de înmânează la începutul întâlnirii. Și exista mai multe posibilități:

•petntru 10 minute sa îmi faci oral fără contact intim-100 de lei

•pentru  20 de minute<normal, oral protejat) -150 de lei 

•pentru 30 de minute <normal, oral neprotejat cu finalizare corporală> -200 de lei 

•pentru 40 de minute (o finalizare normala și una din masaj erotic) -250 de lei 

•pentru o ora< doua finalizării normale) -300 de lei

Locatia mea momentan este pe strada Dropiei nr doi.

Acum ca am actualizat prețurile serviciil, țin de pe acum sa spun ca am diversificat puțin serviciile de aceea mărirea de pret, dar după cum se poate observa exista o posibilitate pentru orice.

0DB6AB98-6CBA-431B-B7E6-0352CC521821.jpeg

Deci practic la dat limbi e extra 100 lei?

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Acum 17 ore, cazzzo a spus:

Deci practic la dat limbi e extra 100 

Dacă înțeleg eu bine nu e extra.Este un serviciu separat "100 de lei,10 minute de lins în pizda"😀și cam atat(facem o laba în timp ce dam limbi😉)

• Haha 2
Link spre comentariu
Acum 8 ore, balu99 a spus:

La mesaje in ce zile ale lunii raspunzi?

Acum 8 ore, bik3rs a spus:

I-am scris pe whatsapp, mi-a dat cu Seen. Nu e prima oara..raspunde la cine are chef 

Azi nu lucrez, nu sunt disponibilă. O sa răspund la mesaje când am sa postez aici ca lucrez in ziua respectiva. Și când nu am client. Ținând cont ca lucrez in principiu de la ora 12 pana la ora 22. Mâine voi fi disponibilă. Iar cu mesajele pe wapp,  menționați va rog pana când va pot Răspunde. Da, dau seen deoarece, eu dacă sunt ocupată nu ma uit la telefon, de multe ori nici nu îl țin lângă mine. Și eu nu știu dacă va pot Răspunde peste o ora sau așa mai departe!

Link spre comentariu
Acum 3 ore, balu99 a spus:

Lucreaza dupa fusul orar din ferentari…o sa iti raspunda unde te grabesti?…:)))

Nu lucrez după fusul orar din Ferentari, eu sunt după fusul orar din Mamaia😉.

Si nu cred ca e o mare problema pentru cineva de aici ca lucrez sau nu in ziua respectiva. De aici nu plec. Vorba unui băiat de aici mai bine mai greu de prins, dar buna la pat. Iar despre serviciile mele nu prea aveți nimic aiurea de comentat😜😜. Așa ca te aștept mâine la mine in pătuț ☺️ca sa îți treacă supărarea asta pe mine. Doar ce a trecut Pastele, hai sa fim mai buni!💋

Link spre comentariu
Acum 44 minute, Andreeakaira a spus:

Nu lucrez după fusul orar din Ferentari, eu sunt după fusul orar din Mamaia😉.

Si nu cred ca e o mare problema pentru cineva de aici ca lucrez sau nu in ziua respectiva. De aici nu plec. Vorba unui băiat de aici mai bine mai greu de prins, dar buna la pat. Iar despre serviciile mele nu prea aveți nimic aiurea de comentat😜😜. Așa ca te aștept mâine la mine in pătuț ☺️ca sa îți treacă supărarea asta pe mine. Doar ce a trecut Pastele, hai sa fim mai buni!💋

Daca ai raspunde iti dai seama ca as veni doar nu iti scriu de dragul de a conversa cu cineva😂😂

Link spre comentariu

• Oras:Timișoara
  • Oras:Timișoara

Ieri am avut ocazia sa o cunosc și eu pe Andreea si am profitat de ea,de ocazie…

Nu sunt multe in meseria asta care se poată lauda ca fac squirt si din ce am înțeles fata e in top la categoria asta.

Ea ca și personalitate e prietenoasa si se implica.

Nu face deep dar nu ii simti lipsa pentru ca e un oral fain cu tot si de toate iar la normal am crezut ca ii simt pulsul la un moment dat pana sa realizez ca are niște contracții vaginale de care nici nu am știut ca exista.

Am avut voie sa fiu si Dj si am ales o melodie potrivita (Vegas Flo Nocturn)

Si pot sa spun ca ieri chiar m-am simțit ca acasa cu fetele și ma bucur ca le-am făcut o vizita.

Andreea pentru mine clar de recomandat!

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...