Membru Premium JeanVal Reputație: 1944 Postat Noiembrie 2, 2024 Membru Premium Postat Noiembrie 2, 2024 43 minutes ago, robert11111 said: Si-a incheiat activitatea, cel putin pe platforma asta! Evident că și-a încheiat activitatea, doar uită-te ce fel de bărbați îi călcau pragul. 👇 On 8/29/2024 at 7:35 PM, PaulaVip1999 said: În condițiile în care unii dintre bărbați nu au dinți în gură, miros a mort (nespălați) și mă opresc aici!!! În plus, nu-i plăcea când o futeai prea mult. 👇 On 9/6/2024 at 11:06 PM, PaulaVip1999 said: 3.Cine naibii pe lumea asta nu vrea să câștige banii ușor (App dacă nu voiam bani câștigați ușor, nu lucram în domeniul ăsta ) ………………4.Marea majoritate termină în 5 min 10 maxim cu tot cu duș…! 3
Membru Premium armando77 Reputație: 5496 Postat Noiembrie 3, 2024 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Postat Noiembrie 3, 2024 Acum 12 ore, JeanVal a spus: Evident că și-a încheiat activitatea, doar uită-te ce fel de bărbați îi călcau pragul. 👇 În plus, nu-i plăcea când o futeai prea mult. 👇 Tu ști mai bine , ai simțit-o cel mai bine când spui lucrul ăsta 😊 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu!
Membru Premium JeanVal Reputație: 1944 Postat Noiembrie 3, 2024 Membru Premium Postat Noiembrie 3, 2024 42 minutes ago, armando77 said: Tu ști mai bine , ai simțit-o cel mai bine când spui lucrul ăsta 😊 Tu știi ceva… 😏 Ce să zic, chiar dacă miroseam a Calvin Klein, ca să-l citez pe Giovanni Becali, și am o dantură corectă și corespunzătoare, inegalabila mi-a găsit și mie o “hibă”… A zis că sunt pitic. 🤣 1
Membru Premium armando77 Reputație: 5496 Postat Noiembrie 3, 2024 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Postat Noiembrie 3, 2024 1 oră în urmă, JeanVal a spus: Tu știi ceva… 😏 Ce să zic, chiar dacă miroseam a Calvin Klein, ca să-l citez pe Giovanni Becali, și am o dantură corectă și corespunzătoare, inegalabila mi-a găsit și mie o “hibă”… A zis că sunt pitic. 🤣 Știu tot , parcă numai tu ești 🙀 Pitic cu 🍆 de un cot . Ști bancul cu piticu în lift nu🤣 Hai ca facem off-topic aici și ne urechează d-na Cleopatra 🤣 Sa revenim la recenzii ca poate se întoarce Paula 🫣😅 1 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu!
Glumd Reputație: 26 Postat Decembrie 16, 2024 Oras:Pe aici, pe colo Oras:Pe aici, pe colo Postat Decembrie 16, 2024 Se pare ca si-a dat demisia. Numai bine Paula!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum