Rafaelooo Reputație: 1671 Postat Mai 24, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 24, 2022 Acum 40 minute, Ana13 a spus: Felicitări Ana că ți-ai rezolvat contul și bineînțeles pentru cum arăți, îmi place ce văd. Săptămâna asta facem cumva să ne vedem.😘 Link spre comentariu
Ana13 Reputație: 70 Postat Mai 24, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Autor Partajează Postat Mai 24, 2022 Ms 💋💋💋💋 cu mare placere te aștept 1 Link spre comentariu
Ana13 Reputație: 70 Postat Mai 25, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Autor Partajează Postat Mai 25, 2022 Bună sunt disponibilă 1 Link spre comentariu
Ana13 Reputație: 70 Postat Mai 26, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Autor Partajează Postat Mai 26, 2022 Disponibilă,va astept la o libuta💋🍑🍒 1 2 Link spre comentariu
Ana13 Reputație: 70 Postat Mai 26, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Autor Partajează Postat Mai 26, 2022 💋Bună va aștept pentu programari💋 1 1 Link spre comentariu
Ana13 Reputație: 70 Postat Mai 27, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Autor Partajează Postat Mai 27, 2022 Bună dimineața 💋💋💋💋💋 2 Link spre comentariu
Ana13 Reputație: 70 Postat Mai 27, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Autor Partajează Postat Mai 27, 2022 Bună sunt disponibilă 💋💋💋🍑🍑🍑🍑💋💋💋🥂 1 Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Mai 27, 2022 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Mai 27, 2022 Acum 24 minute, Ana13 a spus: Bună sunt disponibilă 💋💋💋🍑🍑🍑🍑💋💋💋🥂 Buna @Ana13 îmi place ce văd dar, cred ca unele poze nu te avantajează , cum este cea cu acneea de pe fund , și încă câteva … spor la treaba , zi făina ciao Link spre comentariu
Ana13 Reputație: 70 Postat Mai 28, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Autor Partajează Postat Mai 28, 2022 Bună dimineața sunt disponibilă 1 Link spre comentariu
Dolaru_arad Reputație: 503 Postat Mai 28, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 28, 2022 La 26.05.2022 la 11:18, Ana13 a spus: 💋Bună va aștept pentu programari💋 Mama ce cur bubos :))) Link spre comentariu
Dolaru_arad Reputație: 503 Postat Mai 28, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 28, 2022 La 27.05.2022 la 10:13, Ana13 a spus: Bună dimineața 💋💋💋💋💋 Privind la poza asta …am o intrebare Cati bani imi dai sa te fut ?? 1 1 Link spre comentariu
Ana13 Reputație: 70 Postat Mai 28, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Autor Partajează Postat Mai 28, 2022 Acum 4 ore, Dolaru_arad a spus: 1 Link spre comentariu
Ana13 Reputație: 70 Postat Mai 28, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Autor Partajează Postat Mai 28, 2022 Bună sunt disponibilă 1 Link spre comentariu
Ana13 Reputație: 70 Postat Mai 29, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Autor Partajează Postat Mai 29, 2022 Bună dimineața Acum 23 ore, Dolaru_arad a spus: 1 Link spre comentariu
Ana13 Reputație: 70 Postat Mai 29, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Autor Partajează Postat Mai 29, 2022 Bună dimineața sunt disponibilă 1 Link spre comentariu
Ana13 Reputație: 70 Postat Mai 29, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Autor Partajează Postat Mai 29, 2022 Disponibilă 1 Link spre comentariu
cyf_28 Reputație: 84 Postat Mai 29, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 29, 2022 Locatia in ce zona? Link spre comentariu
Ana13 Reputație: 70 Postat Mai 29, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Autor Partajează Postat Mai 29, 2022 Sună-mă 1 Link spre comentariu
Dolaru_arad Reputație: 503 Postat Mai 29, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 29, 2022 Acum 48 minute, Ana13 a spus: Sună-mă Sunt fierbinte 😂😂😂😂😂imi e foame 🤦♂️🤦♂️🤦♂️ 1 1 1 Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Mai 29, 2022 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Mai 29, 2022 Acum 50 minute, Dolaru_arad a spus: Sunt fierbinte 😂😂😂😂😂imi e foame 🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Alooo i-ai o crema ptr acnee numai fi rău ai ditai amanetul și ditai exchange ul valutar și nu bagi mâna n sac , tu te ai obișnuit pe gratis 🤣🤣🤣sa mor de nu 🍾💵🥂 dolarul dolarule 🤣🤣 Link spre comentariu
Dolaru_arad Reputație: 503 Postat Mai 29, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 29, 2022 Acum 25 minute, zerrcore a spus: Alooo i-ai o crema ptr acnee numai fi rău ai ditai amanetul și ditai exchange ul valutar și nu bagi mâna n sac , tu te ai obișnuit pe gratis 🤣🤣🤣sa mor de nu 🍾💵🥂 dolarul dolarule 🤣🤣 Se goleste sacu boss daca tot pe bani merg 🤣🤣🤣🤣🤣🤣Mai caut si eu variante ca sa nu saracesc 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Mai 29, 2022 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Mai 29, 2022 Chiar acum, Dolaru_arad a spus: Se goleste sacu boss daca tot pe bani merg 🤣🤣🤣🤣🤣🤣Mai caut si eu variante ca sa nu saracesc 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Las ca vine soția , și ai numai gratis , doar vb aia dacă și al ea plătești când știe tot Aradul de iubirea din Tei … vb aia încet încet te gândești la bani și decât săi cheltuiești aiurea mai bine iei un cadou la favorita și uite scutesti și tu un pic 🥂🍾 cert e ca mulți caută ieftin sau de pomana numai tu ai rămas sa plătești și cu mine n oraș … acu te duci și tu pe calea vrăjeli și aleluia … ps : auzi nu cumva tia interzis soția sa dai bani ca vine ea :))) ahahah sa vezi ca și tu începi să-ți iei interzis de la fete 💵🌍🛫 mai fugi in țara și tu mai schimba aerul ca deja numai e oracolul care le cheamă pe fete 🥹🫠🫠🫠😏 1 Link spre comentariu
Dolaru_arad Reputație: 503 Postat Mai 29, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Mai 29, 2022 Acum 4 minute, zerrcore a spus: Las ca vine soția , și ai numai gratis , doar vb aia dacă și al ea plătești când știe tot Aradul de iubirea din Tei … vb aia încet încet te gândești la bani și decât săi cheltuiești aiurea mai bine iei un cadou la favorita și uite scutesti și tu un pic 🥂🍾 cert e ca mulți caută ieftin sau de pomana numai tu ai rămas sa plătești și cu mine n oraș … acu te duci și tu pe calea vrăjeli și aleluia … ps : auzi nu cumva tia interzis soția sa dai bani ca vine ea :))) ahahah sa vezi ca și tu începi să-ți iei interzis de la fete 💵🌍🛫 mai fugi in țara și tu mai schimba aerul ca deja numai e oracolul care le cheamă pe fete 🥹🫠🫠🫠😏 Daca ai stii tu cat umblu eu :)) doar ca nu mai scriu, las mura in gura , nu mai merge …. Am fost ieri si la tm si la arad :))) Am avut cantonament :)) 1 Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Mai 29, 2022 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Mai 29, 2022 Acum 11 minute, Dolaru_arad a spus: Daca ai stii tu cat umblu eu :)) doar ca nu mai scriu, las mura in gura , nu mai merge …. Am fost ieri si la tm si la arad :))) Am avut cantonament :)) Eu am fost prin oraș și am bubuit in câteva zile… elegant pe unde am reușit am lăsat câte un Moet de colecție cum mie creșterea … si educația acuma sa vdm vin când o lasi liberă pe nevasta , sa ii bag un bănuț dacă tu o ții fără sa i fac o recenzie acuma … cum trebuie … nu ? Vezi cu fetele de la Brașov … acolo e nebunia … vb p whats mai multe și ajuta și tu fetele locale ce naiba 😏😏😏😎 Link spre comentariu
Ana13 Reputație: 70 Postat Mai 30, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Autor Partajează Postat Mai 30, 2022 Acum 15 ore, Dolaru_arad a spus: Sunt fierbinte 😂😂😂😂😂imi e foame 🤦♂️🤦♂️🤦♂️ 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum