Sari la conținut

Ana 0725855452

Postări Recomandate

• Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
Acum 24 minute, Ana13 a spus:

Bună sunt disponibilă 💋💋💋🍑🍑🍑🍑💋💋💋🥂

Buna @Ana13 îmi place ce văd dar, cred ca unele poze nu te avantajează , cum este cea cu acneea de pe fund , și încă câteva … spor la treaba , zi făina ciao 

Link spre comentariu
Acum 50 minute, Dolaru_arad a spus:

Sunt fierbinte 😂😂😂😂😂imi e foame 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Alooo i-ai o crema ptr acnee numai fi rău ai ditai amanetul și ditai exchange ul valutar și nu bagi mâna n sac , tu te ai obișnuit pe gratis 🤣🤣🤣sa mor de nu 

🍾💵🥂 dolarul dolarule 🤣🤣

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
Acum 25 minute, zerrcore a spus:

Alooo i-ai o crema ptr acnee numai fi rău ai ditai amanetul și ditai exchange ul valutar și nu bagi mâna n sac , tu te ai obișnuit pe gratis 🤣🤣🤣sa mor de nu 

🍾💵🥂 dolarul dolarule 🤣🤣

Se goleste sacu boss daca tot pe bani merg 🤣🤣🤣🤣🤣🤣Mai caut si eu variante ca sa nu saracesc 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• Haha 1
Link spre comentariu
Chiar acum, Dolaru_arad a spus:

Se goleste sacu boss daca tot pe bani merg 🤣🤣🤣🤣🤣🤣Mai caut si eu variante ca sa nu saracesc 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Las ca vine soția , și ai numai gratis , doar vb aia dacă și al ea plătești când știe tot Aradul de iubirea din Tei … vb aia încet încet te gândești la bani și decât săi cheltuiești aiurea mai bine iei un cadou la favorita și uite scutesti și tu un pic 🥂🍾 

cert e ca mulți caută ieftin sau de pomana numai tu ai rămas sa plătești și cu mine n oraș … acu te duci și tu pe calea vrăjeli și aleluia … 

ps : auzi nu cumva tia interzis soția sa dai bani ca vine ea :))) ahahah sa vezi ca și tu începi să-ți iei interzis de la fete 💵🌍🛫 mai fugi in țara și tu mai schimba aerul ca deja numai e oracolul care le cheamă pe fete 🥹🫠🫠🫠😏

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 4 minute, zerrcore a spus:

Las ca vine soția , și ai numai gratis , doar vb aia dacă și al ea plătești când știe tot Aradul de iubirea din Tei … vb aia încet încet te gândești la bani și decât săi cheltuiești aiurea mai bine iei un cadou la favorita și uite scutesti și tu un pic 🥂🍾 

cert e ca mulți caută ieftin sau de pomana numai tu ai rămas sa plătești și cu mine n oraș … acu te duci și tu pe calea vrăjeli și aleluia … 

ps : auzi nu cumva tia interzis soția sa dai bani ca vine ea :))) ahahah sa vezi ca și tu începi să-ți iei interzis de la fete 💵🌍🛫 mai fugi in țara și tu mai schimba aerul ca deja numai e oracolul care le cheamă pe fete 🥹🫠🫠🫠😏

Daca ai stii tu cat umblu eu :)) doar ca nu mai scriu, las mura in gura , nu mai merge ….

Am fost ieri si la tm si la arad :))) Am avut cantonament :))

• Mersi 1
Link spre comentariu
Acum 11 minute, Dolaru_arad a spus:

Daca ai stii tu cat umblu eu :)) doar ca nu mai scriu, las mura in gura , nu mai merge ….

Am fost ieri si la tm si la arad :))) Am avut cantonament :))

Eu am fost prin oraș și am bubuit in câteva zile… elegant pe unde am reușit am lăsat câte un Moet de colecție cum mie creșterea … si educația acuma sa vdm :) vin când o lasi liberă pe nevasta , sa ii bag un bănuț dacă tu o ții fără sa i fac o recenzie acuma … cum trebuie … nu ? Vezi cu fetele de la Brașov … acolo e nebunia … vb p whats mai multe și ajuta și tu fetele locale ce naiba 😏😏😏😎

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...