Ana13 Reputație: 70 Postat Iunie 21, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Autor Partajează Postat Iunie 21, 2022 🖐💋Bună sunt disponibilă 🍑🍑🍑 Link spre comentariu
Ana13 Reputație: 70 Postat Iunie 22, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Autor Partajează Postat Iunie 22, 2022 🙋♀️Bună dimineața am anceput programul vă aștept cu programări 💋💋💋 Link spre comentariu
mrwick Reputație: 836 Postat Iunie 22, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 22, 2022 Fata mea se scrie corect "am început" cine ti-a fost profesoară de română Bia Khalifa ?🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
Ana13 Reputație: 70 Postat Iunie 22, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Autor Partajează Postat Iunie 22, 2022 BUNĂ SUNT DISPONIBILĂ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2022 Partajează Postat Iunie 22, 2022 3 hours ago, mrwick said: Fata mea se scrie corect "am început" cine ti-a fost profesoară de română Bia Khalifa ?🤣🤣🤣 Poate ea vrea sa "anceapa". Ce treaba ai tu? Acum a schimbat pe "disponibila". Ii bine si asa. Iti dai seama ce tare e pe partea de socializare? Link spre comentariu
mrwick Reputație: 836 Postat Iunie 22, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 22, 2022 Acum 47 minute, hateru_ a spus: Poate ea vrea sa "anceapa". Ce treaba ai tu? Acum a schimbat pe "disponibila". Ii bine si asa. Iti dai seama ce tare e pe partea de socializare? O fi blană pe partea de socializare😂😂 1 Link spre comentariu
Dolaru_arad Reputație: 503 Postat Iunie 22, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 22, 2022 Acum 3 ore, hateru_ a spus: Poate ea vrea sa "anceapa". Ce treaba ai tu? Acum a schimbat pe "disponibila". Ii bine si asa. Iti dai seama ce tare e pe partea de socializare? Gata declar si eu ca e analfabeta mea preferata :))) Link spre comentariu
Ana13 Reputație: 70 Postat Iunie 22, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Autor Partajează Postat Iunie 22, 2022 Acum 2 minute, Dolaru_arad a spus: Gata declar si eu ca e analfabeta mea preferata :))) 😡😡😤😤😤 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2022 Partajează Postat Iunie 22, 2022 1 hour ago, Dolaru_arad said: Gata declar si eu ca e analfabeta mea preferata :))) Sa-mi bag pula, o sa ajunga asta cu mai multi fani decat fetele de top :))) Are recenzii bune, cica e comunicativa... daca nu ar avea cosurile alea pe cur, as risca 150 sa o "ancerc". Link spre comentariu
Dolaru_arad Reputație: 503 Postat Iunie 22, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 22, 2022 Acum 21 minute, hateru_ a spus: Sa-mi bag pula, o sa ajunga asta cu mai multi fani decat fetele de top :))) Are recenzii bune, cica e comunicativa... daca nu ar avea cosurile alea pe cur, as risca 150 sa o "ancerc". Si nu ai rata nici un GFE ridicat , un nivel ridicat conversational cu o multitudine de subiecte de abordat 🤣🤣🤣🤣🤣 ps : am scris asa pt tine sa nu inteleaga ea 😂😂😂 Link spre comentariu
Ana13 Reputație: 70 Postat Iunie 22, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Autor Partajează Postat Iunie 22, 2022 Acum 34 minute, Dolaru_arad a spus: Si nu ai rata nici un GFE ridicat , un nivel ridicat conversational cu o multitudine de subiecte de abordat 🤣🤣🤣🤣🤣 ps : am scris asa pt tine sa nu inteleaga ea 😂😂😂 😡😡😡😡😈😈😈 Link spre comentariu
Ana13 Reputație: 70 Postat Iunie 23, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Autor Partajează Postat Iunie 23, 2022 🍓🍓🍓BUNĂ DIMINEAȚA SUNT DISPONIBILĂ 🍑🍑🍑 2 Link spre comentariu
Dolaru_arad Reputație: 503 Postat Iunie 23, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 23, 2022 Acum 8 minute, Ana13 a spus: 🍓🍓🍓BUNĂ DIMINEAȚA SUNT DISPONIBILĂ 🍑🍑🍑 Ia uite Mitrica ce-ai pierdut , mancami-ai fleasca 🤣🤣🤣🤣 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2022 Partajează Postat Iunie 23, 2022 1 hour ago, Dolaru_arad said: Ia uite Mitrica ce-ai pierdut , mancami-ai fleasca 🤣🤣🤣🤣 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2022 Partajează Postat Iunie 23, 2022 Fleasca arata beton 😀 Dar oare mai are cosuri pe cur? Link spre comentariu
Ana13 Reputație: 70 Postat Iunie 24, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Autor Partajează Postat Iunie 24, 2022 🍓🍓🍓Bună dimineața sunt disponibilă 🍑🍑🍑 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2022 Partajează Postat Iunie 24, 2022 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ai talent, poti poza in reviste de specialitate. Link spre comentariu
mrwick Reputație: 836 Postat Iunie 24, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iunie 24, 2022 Acum 5 ore, hateru_ a spus: 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Ai talent, poti poza in reviste de specialitate. Morr🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2022 Partajează Postat Iunie 24, 2022 Am fost in weekend la pescuit si din greseala am calcat pe o broasca. Saracuta...a murit.... Si exact asa statea ea intinsa in iarba, precum sta Ana in pat...pe spate....cu un piciorus intr-o parte...fara suflarr...saracuta cand am vazut aceasta poza, mi-am amintit de broscuta.... sper ca Ana are ceva viata in ea si rupe pulele futaciosilor ce ii trec pragul. Link spre comentariu
Ana13 Reputație: 70 Postat Iunie 25, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Autor Partajează Postat Iunie 25, 2022 🍒🍒🍒BUNĂ DIMINEAȚA SUNT DISPONIBILĂ 🍓🍓🍑 Link spre comentariu
Ana13 Reputație: 70 Postat Iunie 26, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Autor Partajează Postat Iunie 26, 2022 BUNĂ DIMINEAȚA SUNT DISPONIBILĂ 1 Link spre comentariu
Ana13 Reputație: 70 Postat Iunie 27, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Autor Partajează Postat Iunie 27, 2022 🍒🍒🍒Bună dimineața sunt disponibilă 🍓🍑🍑🍑 Link spre comentariu
Ana13 Reputație: 70 Postat Iunie 28, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Autor Partajează Postat Iunie 28, 2022 🍑🍑🍒🍒BUNĂ DIMINEAȚA SUNT DISPONIBILĂ 💋💋💋💋 Link spre comentariu
Ana13 Reputație: 70 Postat Iunie 28, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Autor Partajează Postat Iunie 28, 2022 🍒Disponibilă 💋🍑🍑 1 Link spre comentariu
Ana13 Reputație: 70 Postat Iunie 29, 2022 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Autor Partajează Postat Iunie 29, 2022 🍒BUNĂ DIMINEAȚA SUNT DISPONIBILĂ 💋💋💋 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum