Sari la conținut

Ana 0725855452

Postări Recomandate

• Telefon: 0769999999
  • Oras:all
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
Postat
Acum 29 minute, Ana13 a spus:

🍒BUNĂ DIMINEAȚA SUNT DISPONIBILĂ 💋💋💋

TE deplasezi cumva?

• Like 1
  • Oras:Arad
Postat

De mult îmi doresc sa încerc ceva mai matur, sa îmi sadisfac o curiozitate de a mea🥴, așa ca presimt in viitorul apropiat ca o sa îți “împing” o vizita😈

O rugăminte doar, din pura lene sa mai caut pe topic😅, ai putea atașa o lista actualizata de prețuri și servicii, ms

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Abia astept recenzia ta detaliata! 😂😂😂😂😂

Postat
La 23.05.2022 la 15:28, Ana13 a spus:

150 finalizare 💋

Ora 300💋

Normal protejat 💋

Orala in funcție de igena 💋

69❤ diferite poziti💋

Sex intre sani💋

Uro extra 50💋

Masaj erotic, masaj normal 💋

pentru @futaciosul_69

• Mersi 1
Postat
Acum 59 minute, futaciosul_69 a spus:

De mult îmi doresc sa încerc ceva mai matur, sa îmi sadisfac o curiozitate de a mea🥴, așa ca presimt in viitorul apropiat ca o sa îți “împing” o vizita😈

O rugăminte doar, din pura lene sa mai caut pe topic😅, ai putea atașa o lista actualizata de prețuri și servicii, ms

Bună 150 finalizare ora 300 putem face normal protejat oral an funcție de igena ta ne putem atinge un 69 dacă ați place  

• Mersi 1
  • Haha 1
Vizitator
Postat

Deci va puteti atinge un 69 daca ati place.

Si an functie de igiena ta, o suge fara balon.

Abia astept recenzia ta. Te rog sa mergi cat mai repede. 

Postat
Acum 23 minute, hateru_ a spus:

Deci va puteti atinge un 69 daca ati place.

Si an functie de igiena ta, o suge fara balon.

Abia astept recenzia ta. Te rog sa mergi cat mai repede. 

69 evident ca îmi place, de aici și nickname-ul meu, oralul doar neprotejat, nu am avut probleme🙏, și din moment ce merg sa ne futem normal ca ne atingem😅, sau o facem telepatic😏, voi vedea la fata locului, poate nici nu rămân dacă nu îmi place la fata și corp ce găsesc😈

Cu astea fiind spuse eu unul închei Off-topicul, eventual ne “auzim” la discuții generale topic toate prostiile😈

• Like 1
Vizitator unsuflet
Postat

Ana draga, 

La inceput de cuvant folosim intotdeauna î din i si nu din a.

Fute-l bine pe futaciosu😍

• Telefon: 0700000000
  • Oras:Lună
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Lună
Postat

Zilele trecute am vizitat-o pe Ana.

Metoda contact whatsapp.

Ajuns in locatie m-a indrumat spre locul pacatelor, la usa m-a asteptat zambitoare si amabila. 
In locatie mai are o colega, avea client in paralel (asta mie nu-mi prea place).

Am intrat am baut o apa, am stat putin la povesti, am mers la baie (nu are gama variata se geluri de dus), dupa care am revenit in camera ei.

Ne-am inteles la activitati si a inceput cu un oral, acceptabi dar m-a grabit putin sa trecem la normal, la normal am schimbat cateva pozitii, se misca ok.

Locate: 10 pentru pozitie, 2 pentru da are colega, 7 pentru curatenie si oridne.

ON 7

NP 7

Merita incercat, fata e draguta si volubila doar ca e ragusita (are polipi, zice ea), la mine nu s-a produs click-ul.

De revenit: Pentru mine nu, vreau sa SEXperimentez si cu alte fete.

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat
Acum 8 ore, 0.1.xxx a spus:

Metoda contact whatsapp.

Ajuns in locatie m-a indrumat spre locul pacatelor, la usa m-a asteptat zambitoare si amabila. 
In locatie mai are o colega, avea client in paralel (asta mie nu-mi prea place).

Am intrat am baut o apa, am stat putin la povesti, am mers la baie (nu are gama variata se geluri de dus), dupa care am revenit in camera ei.

Ne-am inteles la activitati si a inceput cu un oral, acceptabi dar m-a grabit putin sa trecem la normal, la normal am schimbat cateva pozitii, se misca ok.

Locate: 10 pentru pozitie, 2 pentru da are colega, 7 pentru curatenie si oridne.

ON 7

NP 7

Merita incercat, fata e draguta si volubila doar ca e ragusita (are polipi, zice ea), la mine nu s-a produs click-ul.

Bună, io colegă nu am ,si nici polipii nu am,sigur ai confundat fata.

• Haha 1
Postat
Acum 14 ore, 0.1.xxx a spus:

Metoda contact whatsapp.

ON 7

NP 7

Ai greșit tipicul, sigur pe topicul alte-i fete trebuia să scrii. Ana n-a avut și nu are colegă, la fel ..... polipii, știu sigur fiindcă-i ....vecina mea.😏

Vizitator unsuflet
Postat

A vrut sa ii scrie celeilalte Ane, care are si colega si polipi si tate beton😁

Vizitator Anthonio
Postat
Acum 36 minute, unsuflet a spus:

A vrut sa ii scrie celeilalte Ane, care are si colega si polipi si tate beton😁

Da Ana nu-i de 7  🤣🤣🤣

Vizitator unsuflet
Postat
Acum 24 minute, Anthonio a spus:

Da Ana nu-i de 7  🤣🤣🤣

Pt noi nu, dar fiecare cu gusturile lui.

Postat
Acum 23 minute, Anthonio a spus:

Da Ana nu-i de 7  🤣🤣🤣

Ai dreptate, ca vecin al ei, primesc servicii de 10, .....cu steluță!😜😜😜

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...