Sari la conținut

Diana&Stăpâna Diana 0737702891

Postări Recomandate

• Oras:Constanța
Postat
Acum 5 minute, icinde a spus:

Care e problema ta? Nu ii dau mai mult de 3 zile ca e un jeg de femeie. O pescaresti sau te hraneste cu handel si se pisa pe tine , ca prea ii tii partea.

Ai venit și m ai mirosit ca să vezi dacă sunt așa? Hmmm.. Eu zic că dacă veneai, te îndrăgosteai de mirosul meu de pe piele. 😏🤣🥰 Ms că mă încurajați să stau și mai mult, ca să vă oftic pe scriitori. ( mă refer strict la oamenii care scriu prost fără să mă cunoască. ) 😏
Apropo, am aproape o săptămână.

• Minus 4
Postat
Acum 4 minute, silviukinky a spus:

Hai că îți fac cinste cu un mc ceva , sa nu zici că s băiat rau

Ca să nu spui că sunt o fată rea, te scot la o cafenea sau la un restaurant, să îți ofer o prăjitură, mai te indulcești și tu umpic.😏🤣🤣

• Haha 1
  • Minus 4
Vizitator marcus6
Reputație: 0
Postat
Acum 14 minute, icinde a spus:

Care e problema ta? Nu ii dau mai mult de 3 zile ca e un jeg de femeie. O pescaresti sau te hraneste cu handel si se pisa pe tine , ca prea ii tii partea.

Nu mă eu nu o las pe ma ta pe ea o pescaresc

• Oras:Romania
Postat
7 minutes ago, Dididia said:

Ca să nu spui că sunt o fată rea, te scot la o cafenea sau la un restaurant, să îți ofer o prăjitură, mai te indulcești și tu umpic.😏🤣🤣

Tine ți banii pentru drum :))

• Like 1
  • Haha 3
  • Minus 1
Postat
Acum 1 minut, silviukinky a spus:

Tine ți banii pentru drum :)

Bine, nu îți mai dau prăjitură 🤣🤣🤣

• Minus 5
Postat

Sa mi dai datele că îți fac o comanda pe glovo , rezolvam problema 2 X1. .. tu papi acum, peștișorul papa după ce elimini tu

• Like 2
  • Minus 1
Postat

😏 nu am partener, vrei să fii tu? 🤣🤣🤣😏

• Minus 5
Postat
2 minutes ago, Dididia said:

😏 nu am partener, vrei să fii tu? 🤣🤣🤣😏

Dar nu faci bani! Pula nu îți place! Îți fac totusi o comanda,rămâne același sistem 2x1 ! Te descurci tu singurica 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Bună! 

Mă știți deja. 😼 Dacă nu mă mai știți, o să mă cunoașteți😂❤️ 

Diana, minionă și nebunatică căruia îi plac joculețele‼️

Minionă, 1,55

45kg

24 de ani 

Părul lung peste funduleț, jucăușă, fantezistă, perversă, fund micuț și bombat, creolă. Ca persoană pot să spun că sunt super deschisă și drăgălașă. 

Dominare 

La dominare nu am limite, îmi place să mă distrez cu corpul tău, inclusiv cu mintea ta. Mulți îmi spun că sunt umpic sadică dar și sexi în același timp. Dă-mi mesaj și spune-mi ce te excită în a fi dominat sau ce ai vrea să încerci. 

Dețin

Cătușe, bici, mască de ochișori, căluș, cleștișori jucăuși de sfârcuri, lesă, sfoară ( vreau să te leg și să mă joc cu tine până te aduc la o excitare inexplicabilă), pompiță, chasity, vagin și guriță artificiale, dopulețe pentru penetrare, 2 tipuri de strapon-uri ( nu îți face griji că vei avea durere sau disconfort deoarece dețin un gel minune, așa îmi place mie să-l alint 😈)

NU MĂ LAS DOMINATĂ! EU SUNT ACTIVĂ ȘI TU PASIV! 

😈Uro

😈Scato (nu mereu) 

😈Limbaj vulgar 

😈Cunnilingus

😈Annilingus

😈Porunci 

😈Biciuire (coițe, funduleț, tălpi etc) 

😈Foot-fetish

😈Chinuirea sfurcurilor 

😈Feminizare

😈Dresaj

😈Spit

Sunt mult mai multe nebunii dar prefer să le descoperim împreună. 

Igiena este pe primul loc ‼️ 

Preț - 350 de lei ora!

❤️COMPANIE INTIMĂ! 

Oral (neprotejat depinde de igenă) 

Normal (protejat) în diferite poziții 

Masaj ( relaxare și erotic) 

Dacă ești un om care îi place sexul mai brutal, nu sunt genul care să accept. 

Preț - 350 de lei ora 

😡CE NU OFER- Finalizare orală, facială, corporală și nici sexul brutal. 

😈❤️DOMINARE ȘI SEX - 600 de lei ora 

Locația este drăguță și ușor accesibilă. 

Am whatssapp, poți să-mi scrii acolo dacă ești interesat și să stabilim o întâlnire. 

Țin să menționez, că îmi selectez foarte bine oamenii cu care urmează să mă întâlnesca, chiar de la primul apel/mesaj. Vreau ca întâlnirea noastră să fie una memorabilă. 

Constanța 

7 minute de centru 

Disponibilă pentru programări, mâine disponibilă! 

Kiss

IMG_20220510_164331_118-01.jpeg

IMG_20220510_163932_022-02.jpeg

IMG_20220510_162632_587-01.jpeg

IMG_20220510_164300_478-01.jpeg

IMG_20220510_164218_942-01.jpeg

IMG_20220510_163906_798-01.jpeg

IMG_20220510_163818_054-01.jpeg

IMG_20220510_164357_753 (1)-01-01.jpeg

IMG_20220510_161055_125-01.jpeg

IMG_20211215_105432-06-01-01.jpeg

• Minus 5
  • Oras:Suli-na
Postat
Acum 1 oră, Dididia a spus:

Nu înțeleg ce contează asta, până să-mi puneți voi numărul aici, nici nu apărea pe nimfomane. Nu este o problemă să ai 2 numere diferite, 

O sa iti dai seama că va conta, peste cateva zile.

Poti sa ai 100 nre telefon, dar pentru aceleasi servicii e normal sa ai aceleasi preturi. Altfel, se poate considera Japca! Adica, in functie de telefonul care suna, iei un fraier sau un posibil recezor de pe nimfomane, deci adaptezi comportamentul!

In fine, faci cum te taie capul dar daca vei pleca sapt viitoare (indiferent de motivul pe care il invoci) sa stii ca eu voi cita acest post indiferent pe topicul al carui oras vei activa.

• Like 2
  • Haha 2
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat
Acum 7 minute, haloowen a spus:

Poti sa ai 100 nre telefon, dar pentru aceleasi servicii e normal sa ai aceleasi preturi. Altfel, se poate considera Japca! Adica, in functie de telefonul care suna, iei un fraier sau un posibil recezor de pe nimfomane, deci adaptezi comportamentul!

In fine, faci cum te taie capul dar daca vei pleca sapt viitoare (indiferent de motivul pe care il invoci) sa stii ca eu voi cita acest post indiferent pe topicul al carui oras vei activa.

Esti răuț 🤣🤣

• Like 1
  • Haha 3
Postat
Acum 11 minute, haloowen a spus:

Nu înțelegi nimic, clar nu mai are rost să-mi pierd timpul. Ți am explicat de 10 ori, nu înțelegi. Papaa😏

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 3
Postat
Acum 1 minut, talibanu a spus:

Esti răuț 🤣🤣

Am incercat sa-i spun de bine si ea a zis ca NU-I TREABA MEA CE PRETURI ARE EA! de parca eu am bmw :)))

Dar parca vad ca duminica va avea "niste probleme personale" si pleaca urgent.Ei, atunci citez pe toate topicele, inclusiv la rubrica de dominare, sa vada si scalvii cine face treaba mare pe ei :)))

• Like 1
  • Haha 4
Postat
Acum 3 minute, haloowen a spus:

Am incercat sa-i spun de bine si ea a zis ca NU-I TREABA MEA CE PRETURI ARE EA! de parca eu am bmw :)))

Dar parca vad ca duminica va avea "niste probleme personale" si pleaca urgent.Ei, atunci citez pe toate topicele, inclusiv la rubrica de dominare, sa vada si scalvii cine face treaba mare pe ei :)))

De unde până unde duminică? 

• Minus 3
Postat
Acum 2 minute, Dididia a spus:

De unde până unde duminică? 

Cum tu stii sa ne gasesti dupa ce plecam de la tine, avem si noi relatiile noastre 🤣🤣🤣

• Haha 3
Postat
Acum 6 minute, Dididia a spus:

Nu înțelegi nimic, clar nu mai are rost să-mi pierd timpul. Ți am explicat de 10 ori, nu înțelegi. Papaa😏

Am inteles destul de bine, dar se pare ca problema e la tine! Pisicuta salbatica se pare ca este chiar salbatica!

Ca idee, au mai fost navetiste din alte orase pe la noi, (le spunem Lăcuste). Unele super caractere, altele sa zicem ca au avut ghinion! Nu conteaza orasul din care au venit!

Dar nu are rost, o lasam asa! Noi in spatele tastaturii, tu in spatele tastaturii! 

Eu mai astept, poate apar si rezultate si poate te voi vizita prin iulie! 😉

Postat
Acum 5 minute, talibanu a spus:

Cum tu stii sa ne gasesti dupa ce plecam de la tine, avem si noi relatiile noastre 🤣🤣🤣

Tu tot cauți anturaj cu japca, caută-mă prin altă parte. 😏❤️

• Minus 4
Postat

Tu tot cauți anturaj cu japca, caută-mă prin altă parte. 😏❤️

Nu am de ce sa te caut ca nu prezinti interes 🤣🤣

legat de anturaj, ai vrea tu sa fii in anturajul meu ;)

Postat
Chiar acum, haloowen a spus:

Am inteles destul de bine, dar se pare ca problema e la tine! Pisicuta salbatica se pare ca este chiar salbatica!

Ca idee, au mai fost navetiste din alte orase pe la noi, (le spunem Lăcuste). Unele super caractere, altele sa zicem ca au avut ghinion! Nu conteaza orasul din care au venit!

Dar nu are rost, o lasam asa! Noi in spatele tastaturii, tu in spatele tastaturii! 

Eu mai astept, poate apar si rezultate si poate te voi vizita prin iulie! 😉

Hmmm... Ca să nu mai spui tu că este japcă, voi pune același preț și pe publi. Ca să nu te mai deranjeze pe tine. 😏❤️🤣 Ce ghinion pe mine că vin numai oameni care nu fac recenzii.. Pur și simplu nu vor, dar mai revin.. Nașpa că na.. nu vor să se exprime aici ca să nu mai comenteze aiurea alte persoane.. Mdea...

• Minus 3
Postat
Acum 2 minute, talibanu a spus:

Nu am de ce sa te caut ca nu prezinti interes 🤣🤣

legat de anturaj, ai vrea tu sa fii in anturajul meu ;)

Te contrazici singur, dacă nu mă căutai, nu aveai ce căuta pe topic.😁

• Minus 4
Postat

Hmmm... Ca să nu mai spui tu că este japcă, voi pune același preț și pe publi. Ca să nu te mai deranjeze pe tine. 😏❤️🤣 Ce ghinion pe mine că vin numai oameni care nu fac recenzii.. Pur și simplu nu vor, dar mai revin.. Nașpa că na.. nu vor să se exprime aici ca să nu mai comenteze aiurea alte persoane.. Mdea...

:))))

Din partea mea poti pune aici pretul care il ai pe publi, poate acolo e mai mare si iesi pe + mai mult!

Ideea e ca simt putina ironie in raspunsurile pe care le dai. La fel, e treaba ta si marketingul tau. Daaaarrr 🤔🤔

Postat
Acum 5 minute, haloowen a spus:

:))))

Din partea mea poti pune aici pretul care il ai pe publi, poate acolo e mai mare si iesi pe + mai mult!

Ideea e ca simt putina ironie in raspunsurile pe care le dai. La fel, e treaba ta si marketingul tau. Daaaarrr 🤔🤔

La tine nu! Alte persoane pur și simplu se bagă aiurea în seamă. 

• Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...