Sari la conținut

Mai avem ceva sub 100 de lei

Postări Recomandate

• Oras:Prahova
  • Oras:Prahova
Postat

Salutare , hai sa mai facem un pustiu de bine și sa adăugăm aici ce dudui mai prestează sub 100 de lei .

• Like 1
  • Haha 2
  • Oras:Ploiești
Postat
Acum 17 minute, adriano_nr23 a spus:

Salutare , hai sa mai facem un pustiu de bine și sa adăugăm aici ce dudui mai prestează sub 100 de lei .

Pisicuțele,  80 lei ...sau 120 cu ambele 

Postat
Acum 15 minute, marcusaureli a spus:

Deci ele au rămas la fel?Nu am mai fost demult deși mie bruneta îmi plăcea tare mult și după ce s a îngrășat.Cred că merită să îi mai fac o vizita.

• Oras:Cocorăști
Postat
Acum 24 minute, marcusaureli a spus:

Și ele două cu peștele, cât costă? 

• Haha 5
Postat
Acum 1 oră, Pagubitul a spus:

😂😂😂 nu stiu, eu am fost o singura data, la brunetă 

Postat
Acum 1 oră, Pagubitul a spus:

Sincer nu cred că au pește.Sunt prea șmechere să de-a bani la un pește.Blonda cred că este si a dracului de nu se poate deși nici cu bruneta nu mi ar fi rușine.Ma duc la ele de ceva ani,de când erau la Prahova și nu am simțit miros de macrou

• Haha 1
  • Oras:Peste tot și nicăieri.
Postat

Pss,pss...de baba Alina și prietenele & Co. Ați uitat? Ați uitat că vă primea și cu 60 per slobozeală că de 10 lei ți-a fost foame și ai cumpărat un covrig și o sana? 🤣🤣

• Haha 2
Postat
Acum 1 oră, spopescu a spus:

Sincer nu cred că au pește.Sunt prea șmechere să de-a bani la un pește.Blonda cred că este si a dracului de nu se poate deși nici cu bruneta nu mi ar fi rușine.Ma duc la ele de ceva ani,de când erau la Prahova și nu am simțit miros de macrou

Au pește și încă unul rău, din ce am observat eu. 

Tu ai observat și că una cu ochi albastru-verzui spalaciti are ochii negri 🥴

Postat
Acum 13 minute, asterica a spus:

nu au peste....

Așa zic și eu.Am înțeles că sunt prahovence, că au familii și sunt doamne la ele acasă.Inclin să cred că așa este căci au program de navetist,nu dorm in locație și când vor sunt foarte politicoase și educate mai ales bruneta cu care mă înțeleg foarte bine.

• Like 2
Postat
Acum 1 oră, crocobazdugat a spus:

Pss,pss...de baba Alina și prietenele & Co. Ați uitat? Ați uitat că vă primea și cu 60 per slobozeală că de 10 lei ți-a fost foame și ai cumpărat un covrig și o sana? 🤣🤣

Și unde mai facem programări la Alina? 

• Oras:Ploiesti
Postat
7 hours ago, adriano_nr23 said:

Georgiana de langa spitalul CFR.. sau faci un efort financiar si te duci cu 100 fix la Andreea86 pt niste servicii top

Postat
Acum 5 ore, crocobazdugat a spus:

Cu 10 lei iti cumperi doar covrigul acum.

• Haha 1
Postat
Acum 8 ore, marcusaureli a spus:

Unde le pot găsi , un nr de telefon ceva ?

Postat

Are topic deschis , am rasfoit pe el si scre 100 fin / 200 ora.....nu am fost ...dar din ce am citit pare ok. Ramane de vazut

Postat
La 24.05.2022 la 15:41, crocobazdugat a spus:

De madam Alina, mai stie cineva ceva?!

Postat
Acum 2 ore, andreiph a spus:

De madam Alina, mai stie cineva ceva?!

Nu se mai știe nimic 🤷‍♂️sub 100de lei mai este,, profesoara de chimie,, parcă așa se intitulează. Lângă Mega Image. 

Postat
Acum 47 minute, astra7 a spus:

Nu se mai știe nimic 🤷‍♂️sub 100de lei mai este,, profesoara de chimie,, parcă așa se intitulează. Lângă Mega Image. 

Astra Ploiești...prietenul meu de-o viață.. lasă și tu un nr de telefon să îți putem mulțumi la sfârșit din toată imina 😁

• Haha 1
Postat
Acum 38 minute, crocobazdugat a spus:

Astra Ploiești...prietenul meu de-o viață.. lasă și tu un nr de telefon să îți putem mulțumi la sfârșit din toată imina 😁

Nu știu de unde ai scos tu asta. Astra Ploiești, așa vrei tu.. 😅?. Nu îmi trebuie mulțumiri, lasă că-ți ocolesc inima. 

Postat

a ajuns 100 de lei cum era 50 de lei o data...adica un fel de ceva care sa te intarate dar fara sa te finalizeze.

Postat
Acum 4 ore, astra7 a spus:

Nu știu de unde ai scos tu asta. Astra Ploiești, așa vrei tu.. 😅?. Nu îmi trebuie mulțumiri, lasă că-ți ocolesc inima. 

Vezi cum eu vorbesc frumos cu tine și tu faci pe bulangiul? Eu când ți-am spus de prima dată că ești..nu m-ai crezut..ai zis că te mint 😅 încă o dată reacționezi ca un căcat în ploaie când cineva îți vorbește frumos! Halal caracter ai! Să-ți fie în ciorbă cu zarzavat afumat că nu mă ajuta-i pe mine cu nimic..ajuta-i comunitatea Astra Ploiești de ciocan s-o belești! Hai pa de urâcios zgârcit și puturos ce ești! 😀😀

Postat
Acum 34 minute, crocobazdugat a spus:

Vezi cum eu vorbesc frumos cu tine și tu faci pe bulangiul? Eu când ți-am spus de prima dată că ești..nu m-ai crezut..ai zis că te mint 😅 încă o dată reacționezi ca un căcat în ploaie când cineva îți vorbește frumos! Halal caracter ai! Să-ți fie în ciorbă cu zarzavat afumat că nu mă ajuta-i pe mine cu nimic..ajuta-i comunitatea Astra Ploiești de ciocan s-o belești! Hai pa de urâcios zgârcit și puturos ce ești! 😀😀

Băă, ce panarama ești. Tu ești mare și tare pe forum tu dai lecții la toți pe orice topic. Vedeți de treaba ta, că nu mă bag eu pe comentările tale,și mai ușor cu băgatul și scosul. 

• Haha 1

Postat
Acum 8 minute, astra7 a spus:

Băă, ce panarama ești. Tu ești mare și tare pe forum tu dai lecții la toți pe orice topic. Vedeți de treaba ta, că nu mă bag eu pe comentările tale,și mai ușor cu băgatul și scosul. 

Păi tu nu mă cunoști mă cu adevărat să-ți dai cu părerea.. te-am provocat la un "ceai" față-n față în plină vară și tu te-ai făcut plouă și că-i toamnă 😆 nah.. că-ți vorbesc și în poezie să te alinți puțin motan obraznic ce ești 😅 vroiam să-ți arăt că te înșeli rău când spui că sunt mare și tare doar aici pe forum..dar nu ai vrut.. frică, frică... și frica naște monștri că eu îți vorbesc frumos și tu ești "panarama"..nu eu..eu ți-am vorbit frumos..dar nu meriți și demonstrezi asta de fiecare dată.De asta spun și o să repet de fiecare dată că ești un pârlit și o să-mi bag și o să-mi scot de câte ori mă ține ciocanul pe mine! 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...