lomtadze Reputație: 173 Postat Mai 25, 2022 Postat Mai 25, 2022 Își mai aduce careva aminte de Adel de la Delfinariu? Avea locația la parterul unuia dintre cele 3 blocuri de 4 etaje de pe Căiuți parcă, la parter. O futăcioasă cu tatuaje, care te lucra în ultimul hal și chiar termina și ea odată cu tine. Știu că a ieșit din peisaj de multă vreme, dar mi-am adus aminte de ea și mă-ntrebam dacă o fi vreunul pe aici care știe ceva de ea...
gica 1955 Reputație: 4371 Postat Mai 25, 2022 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Mai 25, 2022 Acum 50 minute, lomtadze a spus: Își mai aduce careva aminte de Adel de la Delfinariu? Avea locația la parterul unuia dintre cele 3 blocuri de 4 etaje de pe Căiuți parcă, la parter. O futăcioasă cu tatuaje, care te lucra în ultimul hal și chiar termina și ea odată cu tine. Știu că a ieșit din peisaj de multă vreme, dar mi-am adus aminte de ea și mă-ntrebam dacă o fi vreunul pe aici care știe ceva de ea... dupa retragerea colegei ei Roxana Zana Marii a mai activat o perioada scurta de timp si n-a mai raspuns la telefon am auzit ca s-a retras si si-a refacut viata .....s-a pus la casa ei ,oricum avea o afacere din timpul muncii. acum nu stiu cat este de adevarat chestia cu maritisul cert este ca nu mai lucreaza in domeniu . s-a pensionat . 1
talibanu Reputație: 9948 Postat Mai 25, 2022 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Mai 25, 2022 Am mai vazut-o prin oras dar nu cred ca mai activeaza 2
lomtadze Reputație: 173 Postat Mai 25, 2022 Autor Postat Mai 25, 2022 Ce-aș mai lucra-o nițel... bine, nițel mai mult :))))
gica 1955 Reputație: 4371 Postat Mai 25, 2022 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Mai 25, 2022 Acum 7 minute, lomtadze a spus: Ce-aș mai lucra-o nițel... bine, nițel mai mult :)))) Era buna tipa ....stia meserie si punea si pasiune Se putea de placere in toate gauricile .....de toti banii. Dar toate au un început si un sfarsit ....eu unul sper sa-i fie bine
lomtadze Reputație: 173 Postat Mai 25, 2022 Autor Postat Mai 25, 2022 Just now, gica 1955 said: Era buna tipa ....stia meserie si punea si pasiune Se putea de placere in toate gauricile .....de toti banii. Dar toate au un început si un sfarsit ....eu unul sper sa-i fie bine Bine punctat. Aceleași gânduri i le doresc și eu. Ar fi fost blană însă dacă ar fi fost încă la joacă. Am punctat și la blondă de câteva ori, dar cu Adel... pffffuaileeeeeu! Nu s-au inventat cuvintele potrivite pentru a descrie putaiurile cu ea!
gica 1955 Reputație: 4371 Postat Mai 25, 2022 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Mai 25, 2022 Ha ha ha .....autocorectorul meu nu a auzit de futut
lomtadze Reputație: 173 Postat Mai 25, 2022 Autor Postat Mai 25, 2022 3 minutes ago, gica 1955 said: Ha ha ha .....autocorectorul meu nu a auzit de futut Eu am scris dinadins așa. :))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum