Sari la conținut

lomtadze

Membru Banat
  • Număr conținut

    192
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

509 citiri profil

lomtadze's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

173

Reputație

  1. Aceiași problemă am întâmpinat acum 10 minute...
  2. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/eu-sant-placerea-taa/7dd3981h4h9273i82g891901180h2gfh.html Grijă mare.. e posibil să fie un cuib de țepe. Sunat la numărul din anunț, răspunde o voce cam matură.. prezintă meniul cu total la 150/250 și oral neprotejat; întreb dacă depinde mărimea la anal, mi se zice că nu, iar la discuția cu privire la zonă, în timp ce îmi explică, scapă un "puiule" printre cuvintele sale, la care îi spun pe un ton ușor comic cât de mult nu sufăr cuvântul ăla, moment în care realizez că eram, de fapt, pe speaker și la capătul celălalt al firului sunt două țațe care au început mica țigăniadă telefonică. Nu am putut decât să le închid telefonul în nas. Ca zonă a zis că e de găsit pe Cișmelei peste drum de ING.
  3. Am sunat-o azi pe martaloaga asta, cu gânduri că o să dau bine bine acolo și să trec peste unele recenzii mai urâcioase (să nu spun prea sincere). I-au trebuit cred că patru cuvinte ca să îmi demonstreze cât de proastă și nelalocul ei este. Mulțumesc.
  4. Le aștepți cu vreun scop educativ, ca să mai înveți și tu să scrii ?! Ce să mai adăugăm despre comportament că... nici nu e suficient loc :)) Apucă-te de altă meserie, copilă. Ți-ai greșit vocația cu ceea ce tot vrei să-ncerci să faci de când te-oi fi apucat de puli. Pun pariu că te-ai scârbit teribil prima oară când s-o fi slobozit vreunul pe tine sau în gura ta, nu ?! P.S. - cele spuse aici, mai sus, nu sunt deloc cu vreo intenție jignitoare; cel mai probabil, numai dacă consideri adevărul, la adresa ta, ca fiind jignitor.
  5. Ai vrut crenvurști și te-ai pricopsit cu cârnați trandafir, ăh ? :))
  6. Bănuiam de Toni`s. Mulțam! Pe la ce ore e pe acolo ? ...grosso modo.
  7. Amice, unde vine sensul ăsta giratoriu de care spui ?! Nu reușesc să mi-l imaginez...
  8. Roxana KMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  9. :)))) Mă fătucă ...palmele mele or să te umezească rrrrău de tot.
  10. O suna a hărțuire, Gicule... dar panarama asta mică merită. Ia zi, @Emma00 pui tu conversația pe topic sau o pun eu ?!
  11. De obicei, fetele de la stradă își încep programul cât mai aproape de lăsarea întunericului. Peste drum de Kaufland Vivo, s-ar putea să ai noroc la o blondă sau o brunetă, ușor cam multă. De asemenea, dacă tot vrei să-ți încerci norocul pe lumină, dă o tură pe varianta către Ovidiu.
  12. Te-o cuprins rușinea de ai decis să-mi dai mesaj în privat să mă întrebi dacă nu cumva vreau eu să vin să-ți dau palmele alea?! Off.. of of of
  13. Din câte am tot citit pe paginile topicului acestei făpturi, pot trage doar o concluzie drastică, la care nu mi-aș fi dorit să ajung. Blondino, munca asta nu e de tine. Ești prea copilă și dezordonată, ușor nesimțită și destul de prea plină de tine. Da, poate știi să o sugi ca o pornistă și cel mai probabil faci și-o treabă bună deasupra, dar.. nu e suficient. Vezi tu, sunt mulți curvari pe forum, în Constanța și sigur prin toată România, care preferă acel GFE, știi ?! Nu prea cred că știi ce zic. Eu voiam să te vizitez de super mult și ghici ce ai făcut când eram la scară și te sunam ca să-ți cer numărul de la interfon și să urc la tine. Ai sfeclit-o, exact! Ai sfeclit-o nasol, mințindu-mă că deja ai client în locație și vrea să mai continue. Asta am înțeles-o pe moment, dar pe măsură ce mă apropriam mai mult de scara unde locuiai atunci, am realizat că mâncai căcat și de fapt, așteptai un alt futac care să urce să-ți dea la buci. Revino-ți în fire și gândește bine bine asupra unor aspecte și acțiuni care te caracterizează a fi doar o altă puștoaică care a prins gustul banului și se pișă de sus pe multă lume. Păcat de tine... mare mare păcat de tine @Sophieee98
×
×
  • Creează nouă...