Vizitator Alittlestar Reputație: 0 Postat Mai 26, 2022 Postat Mai 26, 2022 Bună draguților, Sunt studenta și caut un bărbat matur cu care să ne simțim bine. Sunt deschisă la orice..Mai ales să încerc lucruri noi precum deepthroat, 3some etc. Nu e niciun cost, dar vreau discreție maximă. Doresc ca persoanele să aibă domiciuliu. Mi-ar face plăcere să ieșim de început la o coffee să ne cunoaștem. În cazul în care sunt doritori fie aventura sau 3some puteti sa imi scrieti aici pe site msj în privat. Igiena 100%, discreție, fără poze... Apropo sunt micuța, suplă și în mare parte submisiva =)).
thebigjoe Reputație: -1 Postat Mai 26, 2022 Oras:Turda Oras:Turda Postat Mai 26, 2022 Hello, graduated student, currently working here, i have location in Cluj Napoca, also a motorcyclist (if you want to try dildo riding or something like this). If you are interested just dm you phone number. Kisses!
boieru Reputație: -378 Postat Mai 26, 2022 Oras:cluj Oras:cluj Postat Mai 26, 2022 Sa vina 100 de pagini de nimic...
Joe_Kenda Reputație: 137 Postat Mai 26, 2022 Postat Mai 26, 2022 Acum 11 ore, Alittlestar a spus: Bună draguților, Sunt studenta și caut un bărbat matur cu care să ne simțim bine. Sunt deschisă la orice..Mai ales să încerc lucruri noi precum deepthroat, 3some etc. Nu e niciun cost, dar vreau discreție maximă. Doresc ca persoanele să aibă domiciuliu. Mi-ar face plăcere să ieșim de început la o coffee să ne cunoaștem. În cazul în care sunt doritori fie aventura sau 3some puteti sa imi scrieti aici pe site msj în privat. Igiena 100%, discreție, fără poze... Apropo sunt micuța, suplă și în mare parte submisiva =)). cumpara in pula mea o cartela de telefon cu 15 lei si instaleaza-ti whatsapp daca vrei sa iasa ceva 1
MierenPula Reputație: -21 Postat Mai 26, 2022 Postat Mai 26, 2022 Ba baeti nu fi ti retardati, asta e un baiat pe cont fake ce face caterinca. Tre sa fii foarte naiv sa crezi ca pe bune anuntul. Majoritatea o sa va riscati oricum ca n aveti nimic de pierdut dar tineti minte fratii mei cand lucrurile arata prea bine, sunt rele. Mancam vrajeala de asta la 14 ani pe yahoo messenger cu conturi false hai ma sa fim seriosi
admairdragos Reputație: -43 Postat Mai 26, 2022 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Mai 26, 2022 Lasă-ne o poză cu tine
Joe_Kenda Reputație: 137 Postat Mai 26, 2022 Postat Mai 26, 2022 Acum 45 minute, MierenPula a spus: Ba baeti nu fi ti retardati, asta e un baiat pe cont fake ce face caterinca. Tre sa fii foarte naiv sa crezi ca pe bune anuntul. Majoritatea o sa va riscati oricum ca n aveti nimic de pierdut dar tineti minte fratii mei cand lucrurile arata prea bine, sunt rele. Mancam vrajeala de asta la 14 ani pe yahoo messenger cu conturi false hai ma sa fim seriosi ai dreptate vere, de parca nu pocnesc astea din degete si au la usa o pula =))) mai ales studentele , ragaie a pula toate la cat de satule sunt fereasca sfantul 1
shameless Reputație: 93 Postat Mai 26, 2022 Postat Mai 26, 2022 Mi-am dat seama că e fake când am văzut diacriticele puse 😎
pacostel Reputație: -176 Postat Mai 26, 2022 Oras:mansarda Oras:mansarda Postat Mai 26, 2022 hmmm............aventuri............. 1
Vizitator Dia0098 Reputație: 0 Postat Mai 27, 2022 Postat Mai 27, 2022 Buna caut sponsor, submisiva până la o anumită limita Accept să ies și cu bărbați căsătoriți Trebuie locatie Permit palme peste fund/sani, tras de par, deepthroat, cum in mouth, anal...mai multe scrieti msj prv😘 3 some în unele cazuri Ne putem vedea azi la coffee Mai stau până pe data de 9 iunie în cluj
george31gr Reputație: 447 Postat Mai 27, 2022 Oras:Când cum Oras:Când cum Postat Mai 27, 2022 Vad ca sunt deja doua care fac glume proaste, sau e aceeași persoana! Nu se știe de ce gen inițial era vizitator neînregistrat a little star, acum nu mai e stea ca a răsărit soarele, e membru înregistrat. Inițial scria ca vrea întâlniri pe gratis, acum deja cauta sponsor. Probabil și-a dat seama ca astfel pare mai credibil(a). Grija mare cei naivi si cu capul mic la post de comandant, șansa e cam 90% sa fie vorba de o femeie cu pula si coaie
alchemistu Reputație: 416 Postat Mai 27, 2022 Telefon: 0758272942 Oras:Un sat mai mare Telefon: 0758272942 Oras:Un sat mai mare Postat Mai 27, 2022 Acum 8 minute, george31gr a spus: Vad ca sunt deja doua care fac glume proaste, sau e aceeași persoana! Nu se știe de ce gen inițial era vizitator neînregistrat a little star, acum nu mai e stea ca a răsărit soarele, e membru înregistrat. Inițial scria ca vrea întâlniri pe gratis, acum deja cauta sponsor. Probabil și-a dat seama ca astfel pare mai credibil(a). Grija mare cei naivi si cu capul mic la post de comandant, șansa e cam 90% sa fie vorba de o femeie cu pula si coaie 99 % e sa nu fie nimic, doar un taxator de poduri(pentru cunoscatori), daca ar fi sa fie unu cu coaie si pula eu zic ca deja e ceva.
kkmitz Reputație: 4250 Postat Mai 27, 2022 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Postat Mai 27, 2022 @pisicutsinchide topicul
Postări Recomandate