Norocel123 Reputație: 104 Postat Mai 27, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 27, 2022 Acum 2 ore, Pumat a spus: Tu vb de peste! Peștișorul tău cu bmw de Gorj sau de care este vb? Sau ai renunțat la el lucrezi independenta? Nu mai te lua de Naty ca sare hârtia igienica a ei unsuflet în ajutor dacă citești recenziile lui pe toate le linge in cur nu mai apuca aste sa se spele ca le spala el 1 1 1
naty22 Reputație: 1837 Postat Mai 27, 2022 Autor Postat Mai 27, 2022 Acum 13 minute, Norocel123 a spus: Nu mai te lua de Naty ca sare hârtia igienica a ei unsuflet în ajutor dacă citești recenziile lui pe toate le linge in cur nu mai apuca aste sa se spele ca le spala el Eu spun mai bine sa fi civilizat și sa vorbești frumos despre un om pe care nici măcar nu l -ai cunoscut . Asta înseamnă că nu ai cei 7 ani de acasă de poți vorbi asa ceva .
Pumat Reputație: 322 Postat Mai 27, 2022 Postat Mai 27, 2022 Acum 14 minute, Norocel123 a spus: Nu mai te lua de Naty ca sare hârtia igienica a ei unsuflet în ajutor dacă citești recenziile lui pe toate le linge in cur nu mai apuca aste sa se spele ca le spala el Eu nu am nimic cu unsuflet, sa fie sănătos și el și familia lui. Eu cu Natyy22 sau Betty am treaba, sa o întrebe cum a aflat ai iei de ea. Eu nu mint cu nimic, el poate sa zică ce dorește eu la fel i respect opinia lui și el pe a mea dacă dorește dacă nu sa fie sănătos și punga gros 1
naty22 Reputație: 1837 Postat Mai 27, 2022 Autor Postat Mai 27, 2022 Acum 21 minute, Pumat a spus: Eu nu am nimic cu unsuflet, sa fie sănătos și el și familia lui. Eu cu Natyy22 sau Betty am treaba, sa o întrebe cum a aflat ai iei de ea. Eu nu mint cu nimic, el poate sa zică ce dorește eu la fel i respect opinia lui și el pe a mea dacă dorește dacă nu sa fie sănătos și punga gros Dar eu m -am luat de familia ta aiurea nu ți rușine asa puțin?
Pumat Reputație: 322 Postat Mai 27, 2022 Postat Mai 27, 2022 Acum 3 minute, naty22 a spus: Dar eu m -am luat de familia ta aiurea nu ți rușine asa puțin? Vezi ca nu am zis nimic de rău sau jigniri, ce ai te supăra adevărul? 1
Postări Recomandate