Sari la conținut

DE EVITAT L-AM SI BATUT

Postări Recomandate

• Oras:Arad
  • Oras:Arad
Postat
Acum 2 ore, Pumat a spus:

Tu vb de peste! Peștișorul tău cu bmw de Gorj sau de care este vb? Sau ai renunțat la el lucrezi independenta? 

Nu mai te lua de Naty ca sare hârtia igienica a ei unsuflet în ajutor dacă citești recenziile lui pe toate le linge in cur nu mai apuca aste sa se spele ca le spala el 

• Like 1
  • Haha 1
  • Minus 1
Reputație: 1837
Postat
Acum 13 minute, Norocel123 a spus:

Nu mai te lua de Naty ca sare hârtia igienica a ei unsuflet în ajutor dacă citești recenziile lui pe toate le linge in cur nu mai apuca aste sa se spele ca le spala el 

Eu spun mai bine sa fi civilizat și sa vorbești frumos despre un om pe care nici măcar nu l -ai cunoscut .

Asta înseamnă  că nu ai cei 7 ani de acasă de poți vorbi asa ceva .

Postat
Acum 14 minute, Norocel123 a spus:

Eu nu am nimic cu unsuflet, sa fie sănătos și el și familia lui. Eu cu Natyy22 sau Betty am treaba, sa o întrebe cum a aflat ai iei de ea. Eu nu mint cu nimic, el poate sa zică ce dorește eu la fel i respect opinia lui și el pe a mea dacă dorește dacă nu sa fie sănătos și punga gros

• Like 1
Reputație: 1837
Postat
Acum 21 minute, Pumat a spus:

Eu nu am nimic cu unsuflet, sa fie sănătos și el și familia lui. Eu cu Natyy22 sau Betty am treaba, sa o întrebe cum a aflat ai iei de ea. Eu nu mint cu nimic, el poate sa zică ce dorește eu la fel i respect opinia lui și el pe a mea dacă dorește dacă nu sa fie sănătos și punga gros

Dar eu m -am luat de familia ta aiurea nu ți rușine asa puțin? 

Postat
Acum 3 minute, naty22 a spus:

Dar eu m -am luat de familia ta aiurea nu ți rușine asa puțin? 

Vezi ca nu am zis nimic de rău sau jigniri, ce ai te supăra adevărul? 

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...