Sari la conținut

NOUA IN ROMANIA

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti,Sector 4
  • Oras:Bucuresti,Sector 4
Postat

Buna,sunt Renata am 25 de ani,sunt o tipa open mind cu simtul umorului foarte dezvoltat si sociabila. Sunt in cautare sa intalnesc domni respectuosi , iar eu le voi respecta la fel dorintele si placerile. Te astept sa iesi din rutina de zi cu zi si sa ne realaxam putin. In locatia mea seriozitatea , discretia , igiena si curatenia sunt punctul forte . Te astept ! 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bianca, scrie aici numărul de telefon serviciile costurile și locația ca altfel ce ai scris mai sus e inutil. 

Reputație: 24358
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat
1 oră în urmă, Bianca100000 a spus:

Buna,sunt Renata am 25 de ani,sunt o tipa open mind cu simtul umorului foarte dezvoltat si sociabila. Sunt in cautare sa intalnesc domni respectuosi , iar eu le voi respecta la fel dorintele si placerile. Te astept sa iesi din rutina de zi cu zi si sa ne realaxam putin. In locatia mea seriozitatea , discretia , igiena si curatenia sunt punctul forte . Te astept ! 

Renata presteaza si Bianca cu contul e guvidele sau cum? Ne lamuresti?

Postat
Acum 4 ore, Bianca100000 a spus:

Te astept In locatia mea  , discretia ,. Te astept ! 

Îmi plac „pozele” și discreția de care dai dovadă. Bine că știu unde e sectorul 4 și nu-s prea multe persoane acolo, ar trebuii să fi găsită foarte ușor având în vedere că „ești singura de-acolo”.

Vizitator Turcoaz3
Reputație: 0
Postat
1 oră în urmă, incepator3 a spus:

Îmi plac „pozele” și discreția de care dai dovadă. Bine că știu unde e sectorul 4 și nu-s prea multe persoane acolo, ar trebuii să fi găsită foarte ușor având în vedere că „ești singura de-acolo”.

Ești praf. 

Mă mir că nu uiți să respiri. 

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Bianca  ,cum luām legatura cu tine ?

detaliazi si tu serviciile pe care le prestezi,cat este cadoul pe care il ceri ,pune si cateva poze cu tine si neaparat un mumar de contact .

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.