Sari la conținut

Sonia servicii totale 0749551009

Postări Recomandate

• Oras:Arad
Postat

Buna! Ma numesc Sonia, am 26 de ani, 50 de kg și înălțime 1,60💋Sunt o fata cu multa atitudine și serviciile de calitate ma definesc (asta ve_ti descoperii voi cu timpul) nu vreau sa ma laud singura 😍❤️❤️

Sunt noua pe acest forum și doresc sa ma corectați dacă uneori nu voi fi la așteptările voastre ❤️

❤️Serviciile mele sunt următoarele :

_sex normal protejat 

_sex oral protejat/neprotejat în funcție de igiena

_finalizare corporala 

_anal 

_mici fantezii

_diverse poziții 

_masaj de relaxare 

_dețin jucării erotice🐵

_foot fetish

_dominare 

(igiena la mine este pe primul loc) 

Dacă am omis ceva va rog sa nu ezitați sa ma întreba-ti❤️❤️

❤️Cadoul

_150/30 min 

-200/30min (inclus și analul) 

-300/1h

_400/1h (inclus și analul) 

IMG_20220520_101656.jpg.95a11b9c0fedb1f6d162f64f97233b2c.jpgIMG_20220520_094142.jpg.aeccce2fa175946cf98cd448ad02c579.jpgIMG_20220520_094154.jpg.f4a77223ca14a9634964bfb258585e4b.jpgIMG_20220520_101548.jpg.1cce939c3d436e3f47a6dbf72e84cce6.jpgIMG_20220520_101629.jpg.f321dd00ed5be1e07f495803836bd25e.jpgIMG_20220520_094424.jpg.86ead3c87a97cbfe9eca965a192daf77.jpgIMG_20220520_101656.jpg.96599b52fa4536a36107b8509ea9d763.jpgIMG_20220520_101710.jpg.69dff4ccac7611f419b3b13a07ffe220.jpg

• Inimioara 1
Reputație: 34620
  • Oras:Banat
  • Oras:Banat
Postat
Acum 3 minute, Sonyaa96 a spus:

Buna! Ma numesc Sonia, am 26 de ani, 50 de kg și înălțime 1,60💋IMG_20220520_101710.jpg.69dff4ccac7611f419b3b13a07ffe220.jpg

Bine ai venit ! 

Finalizare orala  ( Cim ) ?  Fk sau doar sarutari corporale? 

• Like 2
  • Telefon: Ar fi culmea
  • Oras:timisoara
Postat

Senzația aia când te bucuri și după 3 secunde realizezi ca te ai bucurat degeaba :) pai d c la o fin e 50 extra anal și la ora e 100? În ideea ca eu vin o ora la tine și doar o fin cer anal. Prima sa zicem ca vreau numai oral. Sau pur și simplu vreau sa finalizez în pasarica. Sau a 2 a. D c sa plătesc 100 extra. Dacă as cere 2 fin cu anal hai sa zicem ca înțeleg ideea. Este sau nu este? Spune mi ca nu te a pus pe gânduri treaba asta. În rest îți doresc ședere ușoară în tm și sper sa faci performanță 

Vizitator ioann04
Reputație: 0
Postat
Acum 8 ore, vic86 a spus:

Senzația aia când te bucuri și după 3 secunde realizezi ca te ai bucurat degeaba :) pai d c la o fin e 50 extra anal și la ora e 100? În ideea ca eu vin o ora la tine și doar o fin cer anal. Prima sa zicem ca vreau numai oral. Sau pur și simplu vreau sa finalizez în pasarica. Sau a 2 a. D c sa plătesc 100 extra. Dacă as cere 2 fin cu anal hai sa zicem ca înțeleg ideea. Este sau nu este? Spune mi ca nu te a pus pe gânduri treaba asta. În rest îți doresc ședere ușoară în tm și sper sa faci performanță 

Pai unele cer 100 automat pentru anal.Așa la 200 lei juma'de oră ai și asta inclus.Oricum are o privire care te cheamă la păcate 😅🙈🙈🙈

Postat
Acum 18 ore, 22leon a spus:

Bine ai venit ! 

Finalizare orala  ( Cim ) ?  Fk sau doar sarutari corporale? 

Nu fac finalizare orală îmi pare rău dragutule FK se poate dar in limita bunului simt și bineînțeles sărutări corporale o zi frumoasa 💋💋💋💋

• Haha 2
  • Oras:Timisoara
Postat

Am facut vizita, 200 fin cu anal am achitat. Locatie curata, pozele reale, draguta la atitudine. Invitat la dus unde am avut toate cele necesare si venit la actiune. 

Oral: bun, nu spectaculos dar mult mai bun decat ofera multe obosite prin timisoara. Umed, destul de adanc, nu prea jucausa cu zonele adiacente dar in rest un oral bun. Nu face fin orala, mentionez.

Normal: pus prez, pus lub pe el si a zos sa o iau pe la spate, singura pozitie in care s-a petrecut toata actiunea. Am intrat si am dst, usor apoi am marit putin ritmul, a stat fara probleme. Nu simteam mare lucu de la lubrifiant si am trecut mai departe

Anal: intrat usor in fundulet, apoi am inceput sa pompez, se simtea bine, am avut un ritm mai ridicat decat la normal :)). Am zis sa schimbam pozitia dar a spus ca anal doar pozitia asta o practica. Am ales sa continui asa pentru ca in vagin nu simteam mai nimic si n-avea rost. 

Finalizarea: am finalizat pe servetel, neputand sa finalizez in prez cand faceam sex anal sau normal.

Observatii: in afara de cand a facut oralul tot timpul statra le telefon, faceam doggy si normal si anal si ea era pe whastuo pe telefon :))) era ca si cand dai la o papusa gonflabila, si aia cand o futi daca o pui intr-o anumita pozitie se uita la tine cu ochii aia pictati. Din pacate ca si implicare sau lipiceala fata de client e cu minus. Am incercat eu tinand-o de buci, de sani sa ma excit putin mai tare, pentru ca lubrifiantul ala cat a fost a taiat orice urma de placere, am simtit putin ceva cand i-am bagat-o in fund, la inceput apoi nimic. Finalizare corporala nu face. So, dat jos frecat si ejaculat pe servetel.

Ca aspect e cea din poze, curata si cu bun simt. Dar din pacate nu mai revin, 150 sau 200 e mult pentru ce ofera dar asta e trendul, munca superficiala. Inteleg ca nu e iubita sau nush ce figuri, dar nici papusa gonflabila, exact asta e nivelul de implicare. Bafta la cei care o vizitati.

• Like 6
  • Mersi 1
  • Oras:Oras
Postat

fiecare isi pune cate anunturi doreste, dar chiar ajuta sa ai 15 anunturi pe publi? As fi curios cat costa sa le actualizezi. Oricum, de apreciat ca sunt toate cu poze reale si acelasi tel

parerea statistics este ca arunci cu banii aiurea pe anunturi, mai bine pastrezi un anunt si reduci tarifele din diferenta de bani, e mai bine pentru toata lumea. E doar o opinie.

LE: 0757225547

• Like 2
  • Inimioara 1
Postat
Acum 23 ore, Sonyaa96 a spus:

Bună! Am început programul ❤️❤️❤️💋💋

Acum 23 ore, Sonyaa96 a spus:

Bună! Dragilor Am început programul ❤️❤️❤️💋💋

Vam PUPACiT dragilor pentru un weekend plăcut vă astept în compania mea 

IMG_20220525_102147.jpg

• Oras:Tm
Postat

Am stabilit duminica dupa pranz o intalnire de max 25 de minute.

Locatia super civilizata si discreta, foarte usor de gasit. Urc cu liftul la etajul 8, imi deschide fata din poze. Ma invita inauntru, dau sa ma descalt, si vad o pereche imensa de tenisi barbatesti. Ciulesc urechea - dintr-una din camere se auzea cum cineva se lupta cu un dulap. "E colega, are pe cineva". Am ajuns la ea in alta camera, semicivilizat, se vedea ceva urme de actiune, dar nu excesiv. Ii dau 150, ma roaga sa merg la baie sa ma improspatez putin desi iesisem direct din dus de acasa - apreciez intotdeauna cand tipa e atenta la asa ceva. Revin in camera, incerc sa o apuc putin sa o asez cumva, ma roaga sa ma asez pe pat ca altfel "nu poate ca a avut operatie de cezariana". Na... super. Am pus-o sa imi maseze coaiele cu un picior, in timp ce eu i-l lingeam pe celalalt. Frumoase si curate picioarele (36) piele fina. Telefonul a sunat de mai multe ori dar l-a ignorat. In cele din urma am pus un prezervativ si am continuat in capra, singura pozitie disponibila din cauza operatiei. Cur misto, pizda finuta si rozalie, nu foarte stramta, dar, in afara de un vag miros de cauciuc, fara mirosuri suspecte sau miros de caca in zona. Am pompat in capra vreo 5 minute pana a inceput sa dea contre - timp in care se dadea pe telefon - probabil whatsapp - dar nu ma deranja, mie imi era ok.  La  100 numaru' as mai reveni... asa... nu stiu sigur, dar e de apreciat ca sunt pozele ei, e curatica, e dragutica, e simpatica, desi nu e foarte implicata in problema. In final... e un job. Trageti voi concluziile.

• Oras:Timis
  • Oras:Timis
Postat
Acum 2 ore, pager a spus:

Am stabilit duminica dupa pranz o intalnire de max 25 de minute.

Locatia super civilizata si discreta, foarte usor de gasit. Urc cu liftul la etajul 8, imi deschide fata din poze. Ma invita inauntru, dau sa ma descalt, si vad o pereche imensa de tenisi barbatesti. Ciulesc urechea - dintr-una din camere se auzea cum cineva se lupta cu un dulap. "E colega, are pe cineva". Am ajuns la ea in alta camera, semicivilizat, se vedea ceva urme de actiune, dar nu excesiv. Ii dau 150, ma roaga sa merg la baie sa ma improspatez putin desi iesisem direct din dus de acasa - apreciez intotdeauna cand tipa e atenta la asa ceva. Revin in camera, incerc sa o apuc putin sa o asez cumva, ma roaga sa ma asez pe pat ca altfel "nu poate ca a avut operatie de cezariana". Na... super. Am pus-o sa imi maseze coaiele cu un picior, in timp ce eu i-l lingeam pe celalalt. Frumoase si curate picioarele (36) piele fina. Telefonul a sunat de mai multe ori dar l-a ignorat. In cele din urma am pus un prezervativ si am continuat in capra, singura pozitie disponibila din cauza operatiei. Cur misto, pizda finuta si rozalie, nu foarte stramta, dar, in afara de un vag miros de cauciuc, fara mirosuri suspecte sau miros de caca in zona. Am pompat in capra vreo 5 minute pana a inceput sa dea contre - timp in care se dadea pe telefon - probabil whatsapp - dar nu ma deranja, mie imi era ok.  La  100 numaru' as mai reveni... asa... nu stiu sigur, dar e de apreciat ca sunt pozele ei, e curatica, e dragutica, e simpatica, desi nu e foarte implicata in problema. In final... e un job. Trageti voi concluziile.

Am mai zis eu si pe alte topice toate cocosatele au inceput sa ceara 150.. partea proasta e ca si primesc…

Postat
Acum 3 minute, albertspeer a spus:

Am mai zis eu si pe alte topice toate cocosatele au inceput sa ceara 150.. partea proasta e ca si primesc…

Mai... problema nu e ca 150 ar fi mult pt o treaba bine facuta, adica am precizat clar ca apreciez igiena si autenticitate domnisoarei, insa la felul cum presteaza, nu se justifica mai mult de "milion", iar pt 15 min, si ala e cam mult. Din vremea in care era 70-80-100, brusc au aparut unele de cer 150 si 200, si, no problem, sunt tipe care merita si peste 200, insa am observat ca nu exista decat rar o corelatie intre calitatea serviciului si pret. E o chestiune de tupeu vs noroc. Si fobia unora care s-au fript la fete ce cereau 100 de lei in 2022, ceea ce e complet irelevant...

Postat

Eu cred ca dacă se pune gagica pe tlf când ii dau capra rămân cu sechele:)) sper sa nu mi se ridice și tensiunea sa ma enervez. Nu știu cum as reacționa. Dar exact pt faze de genul ma bucur ca exista forumul asta pt ca sa pot frumos sa evit și sa nu ma duc. Da o dreq nu mi s a întâmplătoare ceva nici prin 2008 - 2013 când habar n aveam de forum sau nu exista și mergeam la alea de pe publi/ziar. Poate sa fie zâna zânelor și rolce roice ul curvelor fata. Dacă mi sta pe tlf când ii dau capra ma pis pe ea. 

Postat

Bună dimineața dragutilor o săptămâna plină de bucurii va doresc am vrut să vă anunț că miam început programul 💋💋💋💋

IMG_20220520_101548.jpg

Postat
Acum 48 minute, Sonyaa96 a spus:

Bună dimineața dragutilor o săptămâna plină de bucurii va doresc am vrut să vă anunț că miam început programul 💋💋💋💋

IMG_20220520_101548.jpg

Buna dimineata Sonia, buna dimineata la toata lumea!

Sonia, tu ai citit ce spun baietii aici, in general ?

Postat
Acum 2 ore, pager a spus:

Buna dimineata Sonia, buna dimineata la toata lumea!

Sonia, tu ai citit ce spun baietii aici, in general ?

Fiecare spune ce vrea toată lumea e liberă să zică ce dorește, o zi plina de bucurii va doresc 

• Oras:Shimishoara
  • Oras:Shimishoara
Postat
Acum 34 minute, Sonyaa96 a spus:

Fiecare spune ce vrea toată lumea e liberă să zică ce dorește, o zi plina de bucurii va doresc 

Dar e adevarat ce a spus colegul?

Vizitator DrogosP
Reputație: 0
Postat

Frumoasă fătuca!!!!  

Dacă ar fi și serviciile precum arăți   heheiiiii 

Revizuiește atitudinea și  lumea nu va mai comenta..... 

Dacă o vizitați.... să vă pună dracu.... să nu o ascultați......s-au să nu îi fiți pe plac.... fiți atenți să nu greșiți cu ceva că va postează Nr de telefon.....daaaaa... așa a făcut pe Sibiu,  

Daaaa.... Știm ești  începătoare.... Cu ani de experiență..... lăsă vrăjeală că nu ține... zău...

spor la iubit cu cap!!

Postat
1 oră în urmă, Realboss a spus:

Dar e adevarat ce a spus colegul?

Pai dragutule mulți comentează fără să vină la mine, dacă unu a comentat nu știu ce voi o faceți din țânțar armăsar sa specificat clientul ca nu am stat pe telefon cât neam făcut treaba, doar la final am vb cu proprietarul sai dau chiria ajunsese jos nu iam răspuns la telefon dar după ce am terminat iam trimis un mesaj ca cobor imediat.    Deia am și specificat ca fiecare vorbește ce vrea....    Eu una știu ca cât am treabă cu un client nici nu vb la telefon și nici mesaje. Vam PUPACiT dragilor 

Acum cei ce ma vor vizita vor deduce ei bineînțeles 

Postat
Acum 4 ore, DrogosP a spus:

Frumoasă fătuca!!!!  

Dacă o vizitați.... să vă pună dracu.... să nu o ascultați......s-au să nu îi fiți pe plac.... fiți atenți să nu greșiți cu ceva că va postează Nr de telefon.....daaaaa... așa a făcut pe Sibiu,  

Daaaa.... Știm ești  începătoare.... Cu ani de experiență..... lăsă vrăjeală că nu ține... zău...

spor la iubit cu cap!!

Mersi colegu de heads up, eu oricum nu mai dau pe la ea. Vrajeala cu cezariana si mie mi-o aruncase, dar eu nu prea comentez la fete ca cine stie ce kkturi ascund. Le las apoi review. Iar vrajeala cu chiria e vrajeala. A stat pe telefon tot timpul cat am dat la buci capra. E de 100 fin, in rest ciocane tari baietii

Postat
4 hours ago, DrogosP said:

mi se pare foarte grav, daca e adevarat

poti argumenta?

• Membru Premium
Postat
5 hours ago, DrogosP said:

Frumoasă fătuca!!!!  

spor la iubit cu cap!!

27 minutes ago, statistics said:

mi se pare foarte grav, daca e adevarat

poti argumenta?

https://nimfomane.com/forum/topic/200513-sonia-0749551009-❤️/?do=findComment&comment=7322908

Numarul de telefon era postat integral (a fost editat mai tarziu - de un admin?!)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...