Sari la conținut

Sunt nouă in acest oraș 🥰

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna!Numele meu este Delia, am 21 de ani si sunt noua pe aici. Pe mine ma atrage cel mai mult la un bărbat bunul simț si apreciez igiena bine pusa la punct care de asemenea la mine este impecabilă.Dacă vă doriti clipe de relaxare, de afectiune, dar si momente încinse vă aștept cu un mesaj pentru detalii in legatura cu pret, servicii si locatie, pe wapp la numarul de telefon 0722 926 177 mai multe poze in privat pe wapp

300 lei ora , 200 lei fin ,sex oral si normal diferite pozitii ,oral np 50 lei extra 

fac deplasari la tine sau la hotel 

Zona piața unirii

31126C2F-F3E7-4BA6-BFF4-31CEA49761EF.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 2
Vizitator eduland
Reputație: 0
Postat

Bine ai venit. Pune si cateva poze din fata, sa vedem sanii.. 

De asemenea, ce inaltime ai? 

Postat
Acum 7 ore, eduland a spus:

Bine ai venit. Pune si cateva poze din fata, sa vedem sanii.. 

De asemenea, ce inaltime ai? 

Bună, dupa cum am specificat si in anunt voi trimite mai multe poze pe wapp va multumesc ,sunt disponibila toata noaptea ❤️❤️
1.69 inaltimea

Postat

Bună, sunt disponibilă până la 5 dimineața, vă astept cu drag. Prefer mesajele pe wapp ,mulțumesc! 

• Oras:Green Field
  • Oras:Green Field
Postat
On 5/28/2022 at 9:24 PM, DeliaDli said:

Buna!Numele meu este Delia, am 21 de ani si sunt noua pe aici. Pe mine ma atrage cel mai mult la un bărbat bunul simț si apreciez igiena bine pusa la punct care de asemenea la mine este impecabilă.Dacă vă doriti clipe de relaxare, de afectiune, dar si momente încinse vă aștept cu un mesaj pentru detalii in legatura cu pret, servicii si locatie, pe wapp la numarul de telefon 0722 926 177 mai multe poze in privat pe wapp

300 lei ora , 200 lei fin ,sex oral si normal diferite pozitii ,oral np 50 lei extra 

fac deplasari la tine sau la hotel 

Zona piața unirii

31126C2F-F3E7-4BA6-BFF4-31CEA49761EF.jpeg

https://nimfomane.com/forum/topic/198843-delia-new🥰🥵/

• Mersi 1
  • Oras:București
Postat
On 5/28/2022 at 9:24 PM, DeliaDli said:

Poate mai ai și alte recenzii, la fel de convingătoare, că prețul  🤣🤣🤣

On 5/1/2022 at 3:06 PM, molnih said:

trecem la actiune dupa ce ma igienizez la baie( destul de ok), ma intind in pat si incepe cu o laba de vro 2 min pana se trezeste micutu pus căciula si trecut la oral protejat(oral neprotejat e 50 extra) oralul e tot un fel de laba fara atenti la sateliti fara tentative de dept doar un pic capul molfait si in rest laba simpla, deja începea sa ma enerveze am trecut la normal protejat unde se misca bine dar si aici doar un pic sa intre micutu ( si nu sunt unu dotat doar vro14-15cm) in 2-3 minute finalizez in balonas si plecat. 

pret :1 fin 200ron

corp: 7 

op: jalnic mai mult laba

on: 50 extra

np: fast fuck

per total trageti voi concluzi

• Haha 1
Postat
1 oră în urmă, uritescu a spus:

Salutare ! Plus ca este fan shaorma d-ra 😂😂😂

Postat
37 minutes ago, hennesy said:

Salutare ! Plus ca este fan shaorma d-ra 😂😂😂

Da, dar lista de servicii nu este o șaorma cu de toate. Cere mult, oferă puțin. Da', nah?! Ce știm noi... Ne aflăm la celălalt cap al pulii.

• Haha 3
Postat
Acum 23 ore, uritescu a spus:

Buna💕 voi incerca sa nu iau in seama comentariile rautacioase care vin 100% din partea unor persoane frustrate, ca altfel nu mi pot da seama cum sa ai atata rautate, dar mai ales timp liber sa scrii asemenea minciuni! 
In primul rand, trebuie sa intelegeti ca daca igiena nu este ok oralul v a fi pe masura. Eu incerc din rasputeri sa ma comport cat de frumos este posibil cu fiecare client si incerc sa va raspund diplomat tuturor, dar orice rabdare are o limita pe care multi o intreceti cu desavarsire!! 

Acum 23 ore, uritescu a spus:

• Membru Premium
  • Oras:under the earth
Postat

Pune si tu alte poze cu tine.. cu sanii la vedete si poate mai mult. Locație ai, in ce zona? 

• Like 1
Postat

Colegul de mai sus are dreptate. Pune un set nou de poze. Eu as vrea sa te vizitez

Postat
57 minutes ago, DeliaDli said:

Buna💕 voi incerca sa nu iau in seama comentariile rautacioase care vin 100% din partea unor persoane frustrate, ca altfel nu mi pot da seama cum sa ai atata rautate, dar mai ales timp liber sa scrii asemenea minciuni! 

Scumpă Delia.... Ți-ai însușit un clișeu verbal, respectiv "frustrare", ori "persoane frustrate", fără ca măcar să ai habar despre ce vorbești. Hai să zicem că ai un tic verbal ori că vocabularul nu-ți permite mai mult. Timp liber? Da, am. Minciuni? Aratămi-le, te rog! Am citat o recenzie. Una către care am găsit un link. Așadar, care e minciuna?

• Like 1
Postat

De evitat... 

Bruneta, nu blonda, poza nu este reala, am fost atras de niște poze trimise... Interesante... Teapa

Garsoniera foarte mica, mizerie, fata este pe fast.... 

Ajuns am zis sa încerc un op. 

Fan oral... 

Banal totul.... 

Ptr mine o experienta jalnica. 

Nu va recomand... 

• Like 3
  • Membru Premium
Postat

Deci din cauza asta nici nu pune poze mai clare cu ea pe aici…

Postat

Bai nu inteleg ce se intampla in ultimul timp, din ce in ce mai multe domnisoare cu poze false care chiar ne cred de cretini. Am mai zis asta pe alt topic al unei alte fete si o mai zic o data. VOI ATI VREA SA VENIM SI NOI CU BANI FALSI?  Si adevarata comedie este ca tot incercati, nu realizati ca este nevoie de unul sau doi sa vina sa va testeze, sa va faca recenzie si probabil va scad clientii? Chiar asa de greu este sa nu bagati minciuni? Si daca nu va simtiti comod de a va pune pozele voastre pt ca stiti ca mai aveti de lucrat la el de ce nu mergeti o ora la sala pe zi? Daca presedintele Americii are timp sa se duca sa faca sport zilnic voi ce scuze mai aveti?

• Like 1
Postat
Acum 2 ore, george jetson a spus:

Bai nu inteleg ce se intampla in ultimul timp, din ce in ce mai multe domnisoare cu poze false care chiar ne cred de cretini. Am mai zis asta pe alt topic al unei alte fete si o mai zic o data. VOI ATI VREA SA VENIM SI NOI CU BANI FALSI?  Si adevarata comedie este ca tot incercati, nu realizati ca este nevoie de unul sau doi sa vina sa va testeze, sa va faca recenzie si probabil va scad clientii? Chiar asa de greu este sa nu bagati minciuni? Si daca nu va simtiti comod de a va pune pozele voastre pt ca stiti ca mai aveti de lucrat la el de ce nu mergeti o ora la sala pe zi? Daca presedintele Americii are timp sa se duca sa faca sport zilnic voi ce scuze mai aveti?

Acum 2 ore, Subteranaa a spus:

Deci din cauza asta nici nu pune poze mai clare cu ea pe aici…

Mi ai dat cumva mesaj si nu am facut confirmare video sau nu am trimis poze?😂nu stiu unde sunt eu blonda sau daca ati auzit de vopsea dar tuturor care ati comentat va rog sa veniti la mine si daca nu sunt eu fata din poza sau cea din confirmarea video,  va da eu 300 de lei ca plangeti mult :)) 

Postat
Acum 3 ore, cipulica a spus:

De evitat... 

Bruneta, nu blonda, poza nu este reala, am fost atras de niște poze trimise... Interesante... Teapa

Garsoniera foarte mica, mizerie, fata este pe fast.... 

Ajuns am zis sa încerc un op. 

Fan oral... 

Banal totul.... 

Ptr mine o experienta jalnica. 

Nu va recomand... 

Oricine inainte sa plece spre locatia mea primeste confirmare video, puiut.. banal? Fa ti o iubita 😘

Postat
Acum 3 minute, DeliaDli a spus:

La sala? Eu am 40 de kg imbracata nu stiu despre ce sala vorbesti…mai amuzant e ca nici macar nu ai avut curiozitatea sa mi faci un apel video inainte de a scrie acest text la care ai pierdut timp din viata ta..vorbid despre presedintele Americii :))

Postat
Acum 21 ore, kosmin09 a spus:

Colegul de mai sus are dreptate. Pune un set nou de poze. Eu as vrea sa te vizitez

Primesti in privat😘 astept mesajul tau 🙏💕

image.png

Postat
Acum 8 minute, DeliaDli a spus:

Primesti in privat😘 astept mesajul tau 🙏💕

image.png

Cu poze in privat au mai incercat si altele inaintea ta si au disparut de pe nimfomane.....Daca nu intelegi cum merg lucrurile pe aici,nu te vad bine pe forumul asta,ci probabil vei avea sanse pe publi....

• Like 1
Postat
Acum 2 minute, henry jullien a spus:

Cu poze in privat au mai incercat si altele inaintea ta si au disparut de pe nimfomane.....Daca nu intelegi cum merg lucrurile pe aici,nu te vad bine pe forumul asta,ci probabil vei avea sanse pe publi....

Nu ma atinge parerea ta 😘

Postat
Acum 1 minut, DeliaDli a spus:

Nu ma atinge parerea ta 😘

Nu asta era intentia....dar daca inteligenta atat iti permite, este clar.....ERA DOAR UN SFAT !!!!!! Invata sa faci diferenta intre sfat si rautate !!!!

• Like 1

Postat

Sunt disponibila dragilor!🥰 

CONFIRMARE VIDEO PE WHATS APP

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...