Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2022 Partajează Postat Octombrie 25, 2022 11 hours ago, pisicuts said: ce-o face inesuka astazi ma ?? ce planuri o avea pe ziua de astazi ?? Uite ce dracu’ sa fac ..ma chinui sa ies in Cadru. Sunt suparata ca mi s-au umflat sanii si ma dor. Si daca tot s-au umflat m-am gandit sa fac poze noi ca sa pacalesc clientii sa creada ca asa ii am Eu de obicei :)) ce nenorocita sunt .. 13 hours ago, pyttbull said: Ralucuta , uitându-ma aici pe forum am dat fara sa vreau de tine 😇 si eu sunt din Buzau . Mereu te-am apreciat esti o femeie superba 😍 ( cand te vedeam prin oras mereu salivam 😂🤣) esti o zeiță a frumuseții te pup dulce dulce 😘😘😘 si poate mai vii pe la Buzau 😄 buna! Multumesc ! m-am logodit in Anglia :)) ! Si nu mai locuiesc la Buzau de 3 ani:) vin si eu asa Undercover, just for family:) te pup! 💋 Link spre comentariu
Vizitator russel0987 Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2022 Partajează Postat Octombrie 25, 2022 Acum 30 minute, KimInLove a spus: 💋 Ce frumusica esti ... Demult vroiam sa te vad in cv scurt, tot nu ti dadeam pace cu mini skirtul, dar acum parca ai stiut ca maine e ziua mea, il iau ca pe un cadou ... Cel mai frumos cadou... Superba , Ralucutza micutza. Victoria's Secret Angel ... Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2022 Partajează Postat Octombrie 25, 2022 2 minutes ago, russel0987 said: Ce frumusica esti ... Demult vroiam sa te vad in cv scurt, tot nu ti dadeam pace cu mini skirtul, dar acum parca ai stiut ca maine e ziua mea, il iau ca pe un cadou ... Cel mai frumos cadou... Superba , Ralucutza micutza. Victoria's Secret Angel ... Eu sunt cadoul vietii tale doar ca nu am fundiță de Satin! La Multi Ani !! 💋 si multe impliniri. Link spre comentariu
Vizitator russel0987 Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2022 Partajează Postat Octombrie 25, 2022 Acum 7 minute, KimInLove a spus: Eu sunt cadoul vietii tale doar ca nu am fundiță de Satin! La Multi Ani !! 💋 si multe impliniri. Nu sunt subiectiv dar este cel mai frumos cadou pe care l- am primit vreodata. Atat poza cat si cuvintele. Multumesc mult frumusica mica. Nu vreau sa te impresionez dar asa simt. Link spre comentariu
Vizitator russel0987 Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2022 Partajează Postat Octombrie 25, 2022 Ralucutza mica baby face. 👸🦸♂️ Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2022 Partajează Postat Octombrie 25, 2022 38 minutes ago, russel0987 said: Ralucutza mica baby face. 👸🦸♂️ and Evil mind 🎭 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114249 Postat Octombrie 25, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Octombrie 25, 2022 si una cu fusta ridicata inesuka 1 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2022 Partajează Postat Octombrie 25, 2022 2 minutes ago, pisicuts said: si una cu fusta ridicata inesuka Fa-mi transfer bancar intai , martalogule Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114249 Postat Octombrie 25, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Octombrie 25, 2022 Acum 43 minute, KimInLove a spus: Fa-mi transfer bancar intai , martalogule no hai cu poza inesuka 😹 1 Link spre comentariu
nicieu Reputație: 664 Postat Octombrie 25, 2022 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Partajează Postat Octombrie 25, 2022 Acum 22 minute, pisicuts a spus: no hai cu poza inesuka 😹 ti-a tremurat mana pe aparat este? asta este semn de lipsa de alcool in sange! 😅 uneori este semn de prea mult, acum nu stiu in ce parte esti. 1 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2022 Partajează Postat Octombrie 25, 2022 2 hours ago, pisicuts said: no hai cu poza inesuka 😹 Vezi mă, milogule , dac-asculți de toate proastele de la TV … Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 25, 2022 Partajează Postat Octombrie 25, 2022 3 hours ago, pisicuts said: si una cu fusta ridicata inesuka Cine te vezi mă, Tu ? Mr. JUVE ? Link spre comentariu
conquistador Reputație: 1 Postat Octombrie 26, 2022 Oras:Nu stiu Oras:Nu stiu Partajează Postat Octombrie 26, 2022 Te salut Ralu. Permite-mi te rog sa te intreb daca ai avut-o diriginta pe madam Stanciu in liceu? 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114249 Postat Octombrie 26, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Octombrie 26, 2022 Acum 22 ore, nicieu a spus: ti-a tremurat mana pe aparat este? asta este semn de lipsa de alcool in sange! 😅 uneori este semn de prea mult, acum nu stiu in ce parte esti. Acum 20 ore, KimInLove a spus: Cine te vezi mă, Tu ? Mr. JUVE ? inesuka cum ti-o mersi pe astazi ?? 4 Link spre comentariu
razvan1337 Reputație: 2 Postat Octombrie 26, 2022 Partajează Postat Octombrie 26, 2022 inesuka se poate vizita Inesuka in Bucuresti? 1 1 Link spre comentariu
Vizitator NightBoy Reputație: 0 Postat Octombrie 26, 2022 Partajează Postat Octombrie 26, 2022 1 hour ago, razvan1337 said: inesuka se poate vizita Inesuka in Bucuresti? ne-a pacalit ca dam si noi la ea Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114249 Postat Octombrie 26, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Octombrie 26, 2022 1 oră în urmă, razvan1337 a spus: inesuka se poate vizita Inesuka in Bucuresti? se poate, da Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25225 Postat Octombrie 27, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Octombrie 27, 2022 Acum 5 ore, razvan1337 a spus: inesuka se poate vizita Inesuka in Bucuresti? Acum 4 ore, pisicuts a spus: se poate, da Se viziteaza casa copilariei din Buzau, apartamentul memorial din "militari resistance" si cel de la Rin unde se "finalizeaza" turul. 8 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3417 Postat Octombrie 27, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Octombrie 27, 2022 Acum 6 ore, MisterX a spus: Se viziteaza casa copilariei din Buzau, apartamentul memorial din "militari resistance" si cel de la Rin unde se "finalizeaza" turul. Urmează să intre în patrimoniul UNESCO casa copilăriei din Buzău 1 Link spre comentariu
Vizitator JamesHunt Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2022 Partajează Postat Octombrie 27, 2022 Pauzele de masa vor fi la shawormeria ei preferata, iar socializarea de seara va fi asigurata de morarii ei preferați din Columbia. Am înțeles ca acolo e faina cea mai bună. Iar tot ce înseamnă bilet de întrare, se va plăti la casierul albanez. Link spre comentariu
Vizitator _potrivitu Reputație: 0 Postat Octombrie 27, 2022 Partajează Postat Octombrie 27, 2022 A părăsit Buzăul 😒 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2022 Partajează Postat Octombrie 28, 2022 On 10/26/2022 at 10:32 PM, pisicuts said: se poate, da Inesuka nu are nevoie de vizitele din București Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Octombrie 28, 2022 Partajează Postat Octombrie 28, 2022 On 10/26/2022 at 8:46 PM, pisicuts said: inesuka cum ti-o mersi pe astazi ?? 2800£ In 10 ore cu un singur barbat, dintre care 700£ TIPS din Cox . Smechera , nu ? Vezi ce bine e sa ai marfa pura de la iubitul tau bun care te ajuta sa faci bani de buzunar fara sa faci French Kiss cu clientii:) 🇦🇱🔝 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114249 Postat Octombrie 28, 2022 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Octombrie 28, 2022 Acum 1 minut, KimInLove a spus: 2800£ In 10 ore cu un singur barbat, dintre care 700£ TIPS din Cox . Smechera , nu ? Vezi ce bine e sa ai marfa pura de la iubitul tau bun care te ajuta sa faci bani de buzunar fara sa faci French Kiss cu clientii:) 🇦🇱🔝 iti merge bine inesuka Link spre comentariu
prvsle Reputație: 237 Postat Octombrie 28, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 28, 2022 Nu vreau să par hater sau ceva, dar sunt surprins de cât de mult se poate lăuda o persoană, care singurul lucru pe care-l face pentru bani este să sugă pula, să ia sloboz în gură, sau FK cu toti dubioșii, apoi vine pe aici și se flexează cu sume, combinații, etc etc 😂😂😂😂 Mda, baftă multă în continuare, dar ceea ce faci nu este un " flex ", este de fapt o confirmare cu privire la niște lucruri care nu sunt tocmai ok despre tine. Repet, nu mă înțelege greșit, doar mi-am expus punctul de vedere 🤷♂️ din propria experiență, oamenii cu adevărat bogați, nu se vor arăta niciodată, nu epatează. 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum