Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 12, 2023 Partajează Postat Martie 12, 2023 3 hours ago, pisicuts said: ai inviat inesuka ?? Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25223 Postat Martie 12, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Martie 12, 2023 Ce aparitie frumoasa pe forum ! Bine ai revenit Inesuka 🤗 3 1 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 12, 2023 Partajează Postat Martie 12, 2023 2 minutes ago, MisterX said: Ce aparitie frumoasa pe forum ! Bine ai revenit Inesuka 🤗 Multumesc ! 🤗 si Bine te-am regasit. dar nu mai raman mult timp pe forum. Am intrat cu un alt scop. Chiar m—‘am gandit ca o sa primesc un Cont Cadou din partea lui Pisicuts ,fiindca ii cunosc destul de bine tacticile de manipulare . si.. fix asta s-a intamplat 🤭 Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25223 Postat Martie 12, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Martie 12, 2023 Chiar acum, KimInLove a spus: Multumesc ! 🤗 si Bine te-am regasit. dar nu mai raman mult timp pe forum. Am intrat cu un alt scop. Chiar m—‘am gandit ca o sa primesc un Cont Cadou din partea lui Pisicuts ,fiindca ii cunosc destul de bine tacticile de manipulare . si.. fix asta s-a intamplat 🤭 Ii place sa te stie prin zona 😏, ca si mie de altfel 🤭 3 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 12, 2023 Partajează Postat Martie 12, 2023 15 minutes ago, MisterX said: 😏, ca si mie de altfel 🤭 .. nu se compara El cu tine .. 🙄 El are intentii parsive : dar prefer sa nu intru in Detalii .. cel putin pana nu rezolv ce am de gand. 🤭 Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25223 Postat Martie 12, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Martie 12, 2023 Acum 2 ore, KimInLove a spus: .. nu se compara El cu tine .. 🙄 El are intentii parsive : dar prefer sa nu intru in Detalii .. cel putin pana nu rezolv ce am de gand. 🤭 Obraznicuta ca de obicei 🤭 2 1 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 12, 2023 Partajează Postat Martie 12, 2023 13 minutes ago, MisterX said: Obraznicuta ca de obicei 🤭 As spune Directa si Realista. 😌 Link spre comentariu
MacArthur Reputație: 4237 Postat Martie 12, 2023 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Partajează Postat Martie 12, 2023 Creste burtica, Inesuko? 1 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Martie 12, 2023 Partajează Postat Martie 12, 2023 1 oră în urmă, MacArthur a spus: Creste burtica, Inesuko? CURiosule!!! 🙈 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114243 Postat Martie 12, 2023 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Martie 12, 2023 Acum 5 ore, KimInLove a spus: Multumesc ! 🤗 si Bine te-am regasit. dar nu mai raman mult timp pe forum. Am intrat cu un alt scop. Chiar m—‘am gandit ca o sa primesc un Cont Cadou din partea lui Pisicuts ,fiindca ii cunosc destul de bine tacticile de manipulare . si.. fix asta s-a intamplat 🤭 asa-i inesuka ? 😹 am modificat titlul 😹 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 12, 2023 Partajează Postat Martie 12, 2023 1 minute ago, pisicuts said: asa-i inesuka ? 😹 am modificat titlul 😹 Am observat , nu trebuie sa dai Raportul .. 🤦🏼♀️ Voiam sa editez niste postari , dar daca nu mai am acces atunci nu mai sunt interesata sa intru aici . Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114243 Postat Martie 12, 2023 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Martie 12, 2023 Acum 4 minute, KimInLove a spus: Am observat , nu trebuie sa dai Raportul .. 🤦🏼♀️ Voiam sa editez niste postari , dar daca nu mai am acces atunci nu mai sunt interesata sa intru aici . nu mai editezi nimic inesuka ii suficient cat ai editat ti-o ajuns deja Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 12, 2023 Partajează Postat Martie 12, 2023 1 minute ago, pisicuts said: nu mai editezi nimic inesuka ii suficient cat ai editat ti-o ajuns deja Nu. Doar Eu decid cand este suficient si as fi vrut sa mai editez . dar daca nu se mai poate , atunci n-am altceva de facut decat sa accept decizia asta infantila si sa nu mai intru aici Niciodata. Take Care📩 Link spre comentariu
andrei826 Reputație: 807 Postat Martie 12, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 12, 2023 servicii, preturi ? 😈 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114243 Postat Martie 12, 2023 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Martie 12, 2023 Acum 42 minute, KimInLove a spus: Nu. Doar Eu decid cand este suficient si as fi vrut sa mai editez . dar daca nu se mai poate , atunci n-am altceva de facut decat sa accept decizia asta infantila si sa nu mai intru aici Niciodata. Take Care📩 😹 inesuka tu poti sa crezi ca decizi singura si sa vorbesti cu noi despre democratie si libertate asa cum cred americanii despre freedom. Dar in realitate tot ca un magarus cu morcovu deasupra capului esti, si cineva calare pe tine te duce in directia potrivita. 😹 4 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Martie 12, 2023 Partajează Postat Martie 12, 2023 1 hour ago, andrei826 said: servicii, preturi ? 😈 Serviciile raman aceleasi ca in anii precedenti si tot aceleasi cu cele mentionate de fata aceasta : la fel si preturile. 200€ / 30 min Link spre comentariu
MacArthur Reputație: 4237 Postat Martie 12, 2023 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Partajează Postat Martie 12, 2023 1 minute ago, KimInLove said: Serviciile raman aceleasi ca in anii precedenti si tot aceleasi cu cele mentionate de fata aceasta : la fel si preturile. 200€ / 30 min Cati bani ai facut de cand ai disparut, Inesuka? 1 Link spre comentariu
MacArthur Reputație: 4237 Postat Martie 12, 2023 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Partajează Postat Martie 12, 2023 Nu ne poti parasi de tot. Doar suntem o familie, nu? De cand ai plecat, aceasta familie a noastra s-a mai largit cu un cal cu 5 picioare.🙈 1 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Martie 12, 2023 Partajează Postat Martie 12, 2023 Acum 12 minute, MacArthur a spus: Cati bani ai facut de cand ai disparut, Inesuka? Ai un mod de a pune întrebări... care "cerşeşte" mai multe întrebări!!! 🙈 Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11825 Postat Martie 12, 2023 Partajează Postat Martie 12, 2023 1 minute ago, scorpion1970 said: Ai un mod de a pune întrebări... care "cerşeşte" mai multe întrebări!!! 🙈 Lasă copilul în pace să întrebe că probabil este confuz, săracul! 😂😂😂 1 Link spre comentariu
MacArthur Reputație: 4237 Postat Martie 12, 2023 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Partajează Postat Martie 12, 2023 5 minutes ago, scorpion1970 said: Ai un mod de a pune întrebări... care "cerşeşte" mai multe întrebări!!! 🙈 Vad ca am devenit o obsesie pt tine.😏 1 2 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Martie 12, 2023 Partajează Postat Martie 12, 2023 Chiar acum, JocelynEon a spus: Lasă copilul în pace să întrebe că probabil este confuz, săracul! 😂😂😂 Nu.... cred ca dorește sai facă "contabilitatea".... 😉 Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11825 Postat Martie 12, 2023 Partajează Postat Martie 12, 2023 Just now, scorpion1970 said: Nu.... cred ca dorește sai facă "contabilitatea".... 😉 Sau poate să îi numere ouăle 🤣🤣🤣! Link spre comentariu
andrei826 Reputație: 807 Postat Martie 12, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 12, 2023 multa confuzie 1 Link spre comentariu
Vizitator scorpion1970 Reputație: 0 Postat Martie 12, 2023 Partajează Postat Martie 12, 2023 Acum 1 minut, MacArthur a spus: Vad ca am devenit o obsesie pt tine.😏 Mda, ai devenit "o ecuatie cu mai multe necunoscute" și vreau sa te descopăr!!! 😏Pana acum...rezultatul mi-l da cu fractii... 🙈 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum