Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2022 Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 43 minutes ago, extraterestru78 said: Wow... Super sexy!!! ❤️❤️ De la KOKAINA lui Cllevio Serbiano m-am facut atat de Sexi 💫💛🤭 Link spre comentariu
andrei825 Reputație: 2202 Postat Noiembrie 9, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 Bebeto esti foarte boring, lasa si pe alti coaie. Nu uita de CAPS LOCK lolik PS: -smiley face- e la locul lui ? 5 1 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2022 Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 Ce frumoasa e viata in Anglia cand esti Smart Link spre comentariu
MacArthur Reputație: 4237 Postat Noiembrie 9, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 4 minutes ago, KimInLove said: Ce frumoasa e viata in Anglia cand esti Smart Toronto de cand e in Anglia?🙄😂 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2022 Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 2 hours ago, MacArthur said: Toronto de cand e in Anglia?🙄😂 Eu sunt In Anglia, nu la Toronto😉 Link spre comentariu
MacArthur Reputație: 4237 Postat Noiembrie 9, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 3 minutes ago, KimInLove said: Eu sunt In Anglia, nu la Toronto😉 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2022 Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 2 hours ago, MacArthur said: Toronto de cand and in Anglia? 🙄 😂 Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25225 Postat Noiembrie 9, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 Acum 8 ore, KimInLove a spus: 🦅 Felicitari! 3 1 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2022 Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 27 minutes ago, MisterX said: Felicitari! Pentru ce ? 😳 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2022 Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 29 minutes ago, MisterX said: Felicitari! Daca te referi ca am slabit e de la KOKAINA pura si de la Suferinta anterioara acum mi-am revenit din Shok , nu mai bag COX de 3 saptamani si sigur o sa ma fac PUFOASĂ. astfel ca Spuneti DA drogurilor ! Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11825 Postat Noiembrie 9, 2022 Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 3 minutes ago, KimInLove said: astfel ca Spuneti DA drogurilor ! 1 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2022 Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 hahhahahahhahahhahahaahahhahahahahahahahahhahaha Eu cand faceam programari oamenilor seriosi la 11:00 dimineata si nu le mai onoram ca eram drogata de 16 ore la Overnight hahahhaha fix ca asta cand mergea la Scoala activat hahahha , macar El tot iesea din casa Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2022 Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 3 minutes ago, JocelynEon said: Mor de ras 😂😂😂 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2022 Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 Eu stateam in pat si ceream transferuri bancare iar El statea la Scoala in Banca :))) vaii… iar trebuie sa vina Clientul meu cu droguletze sa mai fac si Eu macar 3.000£ :))) si cu 1.000 TIPS ca vine ziua mea Da ! 3 de DA . Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11825 Postat Noiembrie 9, 2022 Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 4 minutes ago, KimInLove said: Eu stateam in pat si ceream transferuri bancare iar El statea la Scoala in Banca :))) vaii… iar trebuie sa vina Clientul meu cu droguletze sa mai fac si Eu macar 3.000£ :))) si cu 1.000 TIPS ca vine ziua mea Da ! 3 de DA . Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2022 Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 15 hours ago, JocelynEon said: In Olanda chiar pot spune DA drogurilor 😂 fara sa ma mai ameninte Haterii de aici cu Puscaria 🤭😂 Link spre comentariu
JocelynEon Reputație: 11825 Postat Noiembrie 9, 2022 Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 11 minutes ago, KimInLove said: In Olanda chiar pot spune DA drogurilor 😂 fara sa ma mai ameninte Haterii de aici cu Puscaria 🤭😂 Numai proștii și găluștele fac pușcărie! Băieții deștepți se mișcă în tăcere și tot ce au mai de preț sunt boașele și cuvântul! Și nu le încalcă pentru ninemi! Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 9, 2022 Partajează Postat Noiembrie 9, 2022 17 hours ago, MacArthur said: Toronto de cand e in Anglia?🙄😂 Am oferte din partea amicilor si in America si in Canada.. Doar ca acolo Nu sunt ALBANEZI :(((( si n-o sa ma fut cum vreau Eu Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2022 Partajează Postat Noiembrie 10, 2022 💙💙💙 Link spre comentariu
Vizitator KimInLove Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2022 Partajează Postat Noiembrie 10, 2022 On 11/8/2022 at 10:07 PM, bebe2014 said: La modul real Coaie, maine cand te trezesti din somnul tau de veci las si eu astea aici ca sa faci spume din nou :)))) traiasca ALBANEZII de pe TikTok pe care nu-i suporti Tu fiindca nu te ridici la nivelul lor intelectual Si sa te mai oftici putin ca ma mandresc cu Zodia mea Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3417 Postat Noiembrie 10, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 10, 2022 Acum 3 ore, KimInLove a spus: Coaie, maine cand te trezesti din somnul tau de veci las si eu astea aici ca sa faci spume din nou :)))) traiasca ALBANEZII de pe TikTok pe care nu-i suporti Tu fiindca nu te ridici la nivelul lor intelectual Si sa te mai oftici putin ca ma mandresc cu Zodia mea Da Uau Am făcut spume citind astea Reiese un mare nivel intelectual, într-adevăr 1 Link spre comentariu
supersport Reputație: 72 Postat Noiembrie 10, 2022 Partajează Postat Noiembrie 10, 2022 Acum 6 ore, KimInLove a spus: Daca te referi ca am slabit e de la KOKAINA pura si de la Suferinta anterioara acum mi-am revenit din Shok , nu mai bag COX de 3 saptamani si sigur o sa ma fac PUFOASĂ. astfel ca Spuneti DA drogurilor ! Cum e la KFC in Anglia, Inesuka? Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25225 Postat Noiembrie 10, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 10, 2022 Acum 6 ore, MisterX a spus: Felicitari! Acum 6 ore, KimInLove a spus: Pentru ce ? 😳 Acum 6 ore, KimInLove a spus: Daca te referi ca am slabit e de la KOKAINA pura si de la Suferinta anterioara Mi-a placut poza ta . E prima poza pe care o vad cu tine caprita si iti sta bine 🤭. Ai un fund frumos, esti slim dar cu forme misto 😍 4 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Super Premium extraterestru78 Reputație: 108848 Postat Noiembrie 10, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Super Premium Partajează Postat Noiembrie 10, 2022 Acum 6 ore, KimInLove a spus: 💙💙💙 Acum 6 ore, KimInLove a spus: 💙💙💙 E Albanez de ferentari😂😂😂 Link spre comentariu
catalin2015 Reputație: 1700 Postat Noiembrie 10, 2022 Oras:Dark Side Oras:Dark Side Partajează Postat Noiembrie 10, 2022 Acum 8 ore, KimInLove a spus: Am oferte din partea amicilor si in America si in Canada.. Doar ca acolo Nu sunt ALBANEZI :(((( si n-o sa ma fut cum vreau Eu Nu sunt albanezi dar sunt negrii :))) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum