Vizitator alexuk2k15 Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2022 Partajează Postat Decembrie 28, 2022 trebuie sa isi faca test de ADN jumate de forum si un sfert de anglia ca sa se afle tatal. pisicutz trezeste-te tata si invata sa vezi frumusetea intr-o femeie. nu vezi ca asta e genul de femeie pe care o futi apoi o poftesti frumos pe usa afara ca o iei razna daca stai 2 zile cu ea. iti scade nivelul de inteligenta daca ai o discutie cu ea. Link spre comentariu
GIOVINCO11 Reputație: -10 Postat Decembrie 28, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Ia uite Inesuko ce ti au mai zis si altii de dulce:)).. Vezi, ca daca nu i ameninți si pe ei, o sa ma simt discriminat. Ca doar in mine ai bagat frica cu interlopi, etc:)). Asa ca astept sa i faci varză cu cârnați . Rupe le fâșu la fraieri, nu i lasa:)) Link spre comentariu
blaze2k23 Reputație: 6 Postat Decembrie 28, 2022 Partajează Postat Decembrie 28, 2022 inesuka, sa nu te superi pe noi acum si sa pleci, toata tara asteapta o poza cu copilul Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25223 Postat Decembrie 28, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Acum 2 ore, GIOVINCO11 a spus: Ia uite Inesuko ce ti au mai zis si altii de dulce:)).. Vezi, ca daca nu i ameninți si pe ei, o sa ma simt discriminat. Ca doar in mine ai bagat frica cu interlopi, etc:)). Asa ca astept sa i faci varză cu cârnați . Rupe le fâșu la fraieri, nu i lasa:)) Nu prea mai e rasul tau...te-ai cam umezit in chilotei de cand s-a dat Inesuka la tine 🤭. Vezi ca e periculoasa scorpioanca, nu glumeste...😉 2 2 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
GIOVINCO11 Reputație: -10 Postat Decembrie 28, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Acum 5 minute, MisterX a spus: Nu prea mai e rasul tau...te-ai cam umezit in chilotei de cand s-a dat Inesuka la tine 🤭. Vezi ca e periculoasa scorpioanca, nu glumeste...😉 La cât de muie ești, tu n ai curaj nici sa zici o virgula de ea. Uite ca am scapat, am mainile si piciorul in ghips, capul bandajat, dar traiesc. Am crezut ca ma omoara interlopii aia, i am rugat in genunchi sa ma ierte, in timp ce inesuka imi baga picioare la pateu. 1 Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25223 Postat Decembrie 28, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Acum 3 minute, GIOVINCO11 a spus: La cât de muie ești, tu n ai curaj nici sa zici o virgula de ea. Uite ca am scapat, am mainile si piciorul in ghips, capul bandajat, dar traiesc. Am crezut ca ma omoara interlopii aia, i am rugat in genunchi sa ma ierte, in timp ce inesuka imi baga picioare la pateu. Esti un barbat adevarat! Curajosule 😂 1 4 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
GIOVINCO11 Reputație: -10 Postat Decembrie 28, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Acum 19 minute, MisterX a spus: Esti un barbat adevarat! Curajosule 😂 Merci de apreciere! Contează mult pentru mine un complement cirmumstatial de cauza din partea ta. Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25223 Postat Decembrie 28, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Acum 1 minut, GIOVINCO11 a spus: Merci de apreciere! Contează mult pentru mine un complement cirmumstatial de cauza din partea ta. Stiu ca ai nevoie de apreciere. Duci lipsa 🥺. Nu stiam de unde te stiu dar mi-am adus aminte. Esti ca un gandac de ala care stii ca exista, nu vrei sa il vezi dar tot iti iese in cale 😂. Ai lasat o recenzie falsa unei fete ca nu te-a mai primit si asa chipurile te razbunai tu pe ea. Si atunci ai inceput sa injuri cand ai fost deconspirat... un caracter deosebit...nu ma mira ca dau iar de tine in imprejurari oarecum similare. Apropo te-a mai primit domnisoara? Ti-a iesit schema cu recenzia falsa? 4 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
caineleDDB Reputație: 4311 Postat Decembrie 28, 2022 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Acum 18 ore, KimInLove a spus: Incall 500£ Outcall 700£ pret minim . ca si Serviciu doar Companie pentru ca sunt frumoasa , inteligenta si educata . 3 Link spre comentariu
GIOVINCO11 Reputație: -10 Postat Decembrie 28, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Acum 23 minute, MisterX a spus: Stiu ca ai nevoie de apreciere. Duci lipsa 🥺. Nu stiam de unde te stiu dar mi-am adus aminte. Esti ca un gandac de ala care stii ca exista, nu vrei sa il vezi dar tot iti iese in cale 😂. Ai lasat o recenzie falsa unei fete ca nu te-a mai primit si asa chipurile te razbunai tu pe ea. Si atunci ai inceput sa injuri cand ai fost deconspirat... un caracter deosebit...nu ma mira ca dau iar de tine in imprejurari oarecum similare. Apropo te-a mai primit domnisoara? Ti-a iesit schema cu recenzia falsa? Normal ca mi a iesit faza fraiere, dar tu esti prea prost sa înțelegi. Vezi doar ca si calul cu alea pe ochi, intr o singură direcție. I auzi milogu cu ce ma ataca el pe mine. Hai du te si stai cuminte in banca, ai grija sa nu o superi pe Inesuka, ca s ar putea sa te bata cu bățul peste degete daca nu esti sclav supus. Crezi ca n am vazut ce milog esti pe aici? 1 Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25223 Postat Decembrie 28, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Acum 17 minute, GIOVINCO11 a spus: Normal ca mi a iesit faza fraiere, dar tu esti prea prost sa înțelegi. Vezi doar ca si calul cu alea pe ochi, intr o singură direcție. I auzi milogu cu ce ma ataca el pe mine. Hai du te si stai cuminte in banca, ai grija sa nu o superi pe Inesuka, ca s ar putea sa te bata cu bățul peste degete daca nu esti sclav supus. Crezi ca n am vazut ce milog esti pe aici? Milog erai tu pe topicul respectiv, milog esti si aici ca cersesti atentie. Ai vazut ca e loc de injuraturi si ai venit atras ca un gandac la gunoaie. Imi e sila de cei ca tine. 4 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
GIOVINCO11 Reputație: -10 Postat Decembrie 28, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Acum 2 minute, MisterX a spus: Milog erai tu pe topicul respectiv, milog esti si aici ca cersesti atentie. Ai vazut ca e loc de injuraturi si ai venit atras ca un gandac la gunoaie. Imi e sila de cei ca tine. Mwistule, hai sa vezi cat esti de pripas. Toate dislike urile care le am pe cont de la tine sunt. Cum sa fi atat de mwist incat sa dai numa dislikeuri la unu care se cearta cu tine? :)) Nu te doare mana aia de la atatea reactii negative? :)) Tu marele pwla fripta, ce se coboara el la nivelul meu, el are comentarii de calitate :)). Doar are mii de reactii pozitive (Tot de la pizde ca si el). 1 Link spre comentariu
blaze2k23 Reputație: 6 Postat Decembrie 28, 2022 Partajează Postat Decembrie 28, 2022 nu va mai certati pe o pizda proasta care mai nou e si insarcinata :))), are balta peste Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3417 Postat Decembrie 28, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Acum 58 minute, MisterX a spus: Stiu ca ai nevoie de apreciere. Duci lipsa 🥺. Nu stiam de unde te stiu dar mi-am adus aminte. Esti ca un gandac de ala care stii ca exista, nu vrei sa il vezi dar tot iti iese in cale 😂. Ai lasat o recenzie falsa unei fete ca nu te-a mai primit si asa chipurile te razbunai tu pe ea. Si atunci ai inceput sa injuri cand ai fost deconspirat... un caracter deosebit...nu ma mira ca dau iar de tine in imprejurari oarecum similare. Apropo te-a mai primit domnisoara? Ti-a iesit schema cu recenzia falsa? Despre cine e vorba cu recenzie falsă? Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25223 Postat Decembrie 28, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Acum 5 minute, GIOVINCO11 a spus: Mwistule, hai sa vezi cat esti de pripas. Toate dislike urile care le am pe cont de la tine sunt. Cum sa fi atat de mwist incat sa dai numa dislikeuri la unu care se cearta cu tine? :)) Nu te doare mana aia de la atatea reactii negative? :)) Tu marele pwla fripta, ce se coboara el la nivelul meu, el are comentarii de calitate :)). Doar are mii de reactii pozitive (Tot de la pizde ca si el). Iti dau dislike pentru injuraturi. Vreau sa te dresez sa vorbesti frumos, sa inveti sa porti o conversatie chiar si in contradictoriu fara sa injuri 😊 Daca erai atent, unde nu ai injurat nu ti-am dat dislike 4 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25223 Postat Decembrie 28, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Acum 2 minute, bebe2014 a spus: Despre cine e vorba cu recenzie falsă? 5 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3417 Postat Decembrie 28, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Acum 14 minute, MisterX a spus: Asta cu recenzie negativă falsă mi se pare cu adevărat nasol pentru fata, pentru că îi afectează clienții, potențiali clienți, deci practic fata poate pierde bani degeaba.... poate afecta veniturile...... foarte urât Link spre comentariu
GIOVINCO11 Reputație: -10 Postat Decembrie 28, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Acum 18 minute, MisterX a spus: Hai sa dezgropam morții moșule.. Alta treaba n ai si tu..Eu daca eram in locul tau, ma duceam sa l dezgrop pe Ceausescu. Faceai rost si de oase pentru ciorbă. Link spre comentariu
GIOVINCO11 Reputație: -10 Postat Decembrie 28, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Acum 5 minute, bebe2014 a spus: Asta cu recenzie negativă falsă mi se pare cu adevărat nasol pentru fata, pentru că îi afectează clienții, potențiali clienți, deci practic fata poate pierde bani degeaba.... poate afecta veniturile...... foarte urât A fost un santaj prietene. Am fortat o sa ma primească la ea, ca ma tot refuza. Intre timp ne am impacat si ne intelegem bine. Asta e tot ce conteaza. Haterii ca voi cauta nod in papură. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 28, 2022 Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Acum 11 minute, GIOVINCO11 a spus: A fost un santaj prietene. Am fortat o sa ma primească la ea, ca ma tot refuza. Intre timp ne am impacat si ne intelegem bine. Asta e tot ce conteaza. Haterii ca voi cauta nod in papură. Câtă viclenie într-un singur om . Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3417 Postat Decembrie 28, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Acum 3 minute, GIOVINCO11 a spus: A fost un santaj prietene. Am fortat o sa ma primească la ea, ca ma tot refuza. Intre timp ne am impacat si ne intelegem bine. Asta e tot ce conteaza. Haterii ca voi cauta nod in papură. Tu ești conștient măcar 50% din ce scoți pe gură?! Șantajul este considerat de Codul penal ca fiind infracțiune. FYI ( for your information) Cum poate să te ducă mintea să forțezi pe cineva să te primească?! Numai gândul la asta, sau forțezi o femeie, prin ce mijloace ai ia dispoziție, în cazul de față Șantajul, să te primească..... E de tot căcatul, și e rășinos ca bărbat să faci asta..... Ai tras specia masculină înapoi cu căcatul ăsta Te-ai gândit că poate, fata a văzut un potențial obsedat, capabil să facă mult rău când își propune, și a decis să te primească, tocmai pentru a evita un posibil circ, și o posibilă reclama negativă din partea ta, care ar putea în viitor să îi pericliteze busssinessu, veniturile, clienții... Așa că a decis să te primească pe Modul "nu te pui cu nebunul " , sau "prostului să-i faci pe plac" .... ea fiind mai pacifistă de fel, nu dorit probleme de Nici un fel de natură cu nimeni Cum pula calului să îți treacă prin cap bă să o șantajezi pe una, ca să îți facă laba?! 1 Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25223 Postat Decembrie 28, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Chiar acum, n0sf3ra7u a spus: Câtă viclenie într-un singur om . Sunt multi parsivi pe forum...chiar mai parsivi ca in viata de zi cu zi. Ce ma dezgusta e ca se si mandresc cu asta. 4 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3417 Postat Decembrie 28, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Acum 14 minute, GIOVINCO11 a spus: A fost un santaj prietene. Am fortat o sa ma primească la ea, ca ma tot refuza. Intre timp ne am impacat si ne intelegem bine. Asta e tot ce conteaza. Haterii ca voi cauta nod in papură. AI FORȚAȚ-O SĂ TE PRIMEASCĂ ?! AUZI CUM SUNĂ ASTA?! ȘI ȚIE ți se pare în regulă?! Care era următorul pas dacă nu ceda?! Ce gândire medievală de căcat Să o forțezi să se fută eventual? Îți dai seama ce presiune pui pe fete când faci asta Îți dai seama cât de tare de stomac și tare de nervi trebuie să fie o fată să interacționeze bine cu tine?! E clar că ai un comportament agresiv și abuziv din ceea ce scoți pe gură 1 Link spre comentariu
Membru Premium MisterX Reputație: 25223 Postat Decembrie 28, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Acum 20 minute, GIOVINCO11 a spus: A fost un santaj prietene. Am fortat o sa ma primească la ea, ca ma tot refuza. Intre timp ne am impacat si ne intelegem bine. Asta e tot ce conteaza. Haterii ca voi cauta nod in papură. Pe mine ma depaseste mentalitatea asta a ta. Cum poti sa santajezi pe cineva si dupa aia sa spui ca te intelegi bine cu el?! Cum ai putut sa dai ochii cu ea fara sa iti fie rusine?! Ca injuri...asta e, nu esti primul dar sa spui cu atata nonsalanta ca ai santajat-o ca sa te intalnesti cu ea nu pot sa inteleg. Si cica noi suntem "hateri" si cautam nod in papura 😂😂😂 3 2 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu! Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3417 Postat Decembrie 28, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 28, 2022 Acum 6 minute, MisterX a spus: Sunt multi parsivi pe forum...chiar mai parsivi ca in viata de zi cu zi. Ce ma dezgusta e ca se si mandresc cu asta. Și după se plâng dacă e iubitul, sau pestele, sau vreun bărbat, în bucătarie, sau jos la scară.... Și normal să fie când vezi cum gândesc unii și cum se manifestă 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum