Sari la conținut

Alina 0753755336

Postări Recomandate

• Oras:Peste tot
2 hours ago, Lovexx69 said:

Vizitat domnița, acum ceva luni in urma, e pe graba , cam aroganta , pozele reale,  nimic iesit din Comun sau ceva aperte. Botox silicoane, mica de statura , cam la 40 de ani....asa mi sa parut mie. Acțiunea nu am ce sa zic ....ca a fost pe graba din partea iei ...... trageți voi concluzii. 

Colegule ai încurcat fata!!!😂😂😂

Link spre comentariu
44 minutes ago, fakeagent22b said:

Noua locație:

Aleea Covasnei bl11
Lângă biserica sau EON

• Mersi 2
Link spre comentariu
  • Oras:Târgu Mureș

Salutare. M-am trezit dimineața cu chef de......Am luat legătura cu Alina pe WhatsApp... Programare rapidă eră liberă. Nu am fost la ea până acum (ce prost am fost). Îmi deschide ușa o fată tânără, frumoasă,îmbrăcată sexy, veselă parcă ne cunoșteam de o veșnicie. M-am învitat la o cafea sau ce doresc... (Am făcut duș acasă). Am ales o oră...După socializare am trecut la ce am venit☺️. No aici m-a surprins . Am lăsat pe ea să conducă jocul.Ceva de nedescris. Oral,normal..mici fantezii 🫠🫠🫠. Este a doua fata care m-ai făcut să cobor scările și picioarele să meargă în zigzag. A fost o întâlnire de vis . Mulțumesc Alina😚

• Like 2
Link spre comentariu
Acum 11 minute, Btgm78 a spus:

Salutare. M-am trezit dimineața cu chef de......Am luat legătura cu Alina pe WhatsApp... Programare rapidă eră liberă. Nu am fost la ea până acum (ce prost am fost). Îmi deschide ușa o fată tânără, frumoasă,îmbrăcată sexy, veselă parcă ne cunoșteam de o veșnicie. M-am învitat la o cafea sau ce doresc... (Am făcut duș acasă). Am ales o oră...După socializare am trecut la ce am venit☺️. No aici m-a surprins . Am lăsat pe ea să conducă jocul.Ceva de nedescris. Oral,normal..mici fantezii 🫠🫠🫠. Este a doua fata care m-ai făcut să cobor scările și picioarele să meargă în zigzag. A fost o întâlnire de vis . Mulțumesc Alina😚

Mulțumesc pentru recenziile făcute așa am ajuns la ea👍

Link spre comentariu

Vizitează fata de curând.

Experiența a fost una extraordinară ca de obicei.

Merită 10 pe line din partea mea .

Pt cine nu stie fata e slim cu un chip frumos cu priviri perverse si un fund de care sa tot musti :))

Are o atitudine greu de egalat .

Ca si o mică observație .Ar fi ft apreciat un gel de dus pt bărbați in baie:) 

• Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
8 hours ago, obsessed said:

Vizitează fata de curând.

Experiența a fost una extraordinară ca de obicei.

Merită 10 pe line din partea mea .

Pt cine nu stie fata e slim cu un chip frumos cu priviri perverse si un fund de care sa tot musti :))

Are o atitudine greu de egalat .

Ca si o mică observație .Ar fi ft apreciat un gel de dus pt bărbați in baie:) 

Legat de gelul de duș pentru bărbați în baie, puteai să-i zici ei direct. 

Păi, nu ai scris că are o atitudine greu de egalat, așa că nu era nevoie să știe tot forumul dacă s-a terminat/nu ai găsit tu gelul de duș, pentru că eu de fiecare dată am avut la dispoziție în baie

Link spre comentariu
6 hours ago, fakeagent22b said:

Legat de gelul de duș pentru bărbați în baie, puteai să-i zici ei direct. 

Păi, nu ai scris că are o atitudine greu de egalat, așa că nu era nevoie să știe tot forumul dacă s-a terminat/nu ai găsit tu gelul de duș, pentru că eu de fiecare dată am avut la dispoziție în baie

Am vrut dar am uitat.Erau acolo vre o 3 dar nu cred ca era careva de bărbați.

Link spre comentariu

Am vizitat-o din nou  pe Alina astăzi, nu scriu la fiecare vizită ci doar dacă apar noutăți care  sunt de interes pe forum. 

Se știe deja că este feblețea mea brunetă și că de la mine are 10+ la toate criteriile.

Astăzi Alina mi-a făcut o demonstrație cu jucăriile ei, wow ce poate să-și facă cu ele...

Am făcut duș, ca de obicei, folosind gel de duș pentru bărbați.

Am aflat că urmează să facă o pauză de la lucru, va lipsi câteva luni, așa că cei care preferăm pe Alina mai putem să ne bucurăm de ea până Duminică.

Alina ❤❤❤

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Am vizitat-o si eu pe Alina. Este foarte drăguță, frumoasa, sociabilă, cu un corp frumos, cu sani medii frumoase. M-a primit foarte calduros, oferit ceva de baut, am facut un dus repede, dupa aia m-a invitat in camera, unde am inceput partida in care m-am simtit foarte bine in compania ei.

Programare: pe telefon

Locație: zona Tudor

Tarif achitat: 200 lei
Timp 30-40 min, nu se uita la ceas, nu te grabeste

O.P. 10 + suge foarte bine, sărutări corporale

N.P. 9 mai multe pozitii

De recomandat: Da! Este de top!

De revenit: cu siguranta Da

Mulțumesc frumos Alina! Ai fost supeeer!!!

• Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot.
  • Oras:Peste tot.

Recent ieșit de la titulara topicului, programare pe wapp, locația Aleea Covasna, brunetă frumoasă, poze reale, sociabilă, cu zâmbet frumos, sânii mărișori siliconati, oral foarte bun, la normal cu gemete și implicare. Tariful achitat 200 lei dtd 20 min. De revenit evident.

Link spre comentariu
  • Oras:Mures
  • Oras:Mures

Proaspăt ieșit de la domnișoară,  programare ușoară telefonic, ajuns la locație,  găsesc top top top, zambareața,  cu zâmbetul pe buze , ma poftește suc apa, .... uimit de cum arată și bună dispoziție ma poftește în camera.

ON . 10

NP. 10

Aspect high class , 10 din toate punctele de vedere. 

Timp petrecut 10  15 min .... din pricina mea :))). Foarte cum se cade tipa , meritați cei 200 ron! 

Te pup Alina și succes.  Ciocane tari .

• Like 2
  • Mersi 1
Link spre comentariu
1 oră în urmă, Lovexx69 a spus:

Proaspăt ieșit de la domnișoară,  programare ușoară telefonic, ajuns la locație,  găsesc top top top, zambareața,  cu zâmbetul pe buze , ma poftește suc apa, .... uimit de cum arată și bună dispoziție ma poftește în camera.

ON . 10

NP. 10

Aspect high class , 10 din toate punctele de vedere. 

Timp petrecut 10  15 min .... din pricina mea :))). Foarte cum se cade tipa , meritați cei 200 ron! 

Te pup Alina și succes.  Ciocane tari .

Te pup 🙈🙏

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...