Sari la conținut

Bai! A retrogradat Dinamo!

Postări Recomandate

• Oras:Unde pot
Postat

Nu pot sa spun ca sunt suparat , de ce sa mint?!

Nici nu-ti imaginez ce bine ma face sa ma simt!

:) :) :) :):)c:) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):)

• Oras:Brasov
Postat
Acum 54 minute, PaybackTime a spus:

:) :) :) :):)c:) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):):) :) :) :):)

Serios? Ma bucur 😂😂

Postat
Acum 3 minute, extraterestru78 a spus:

Serios? Ma bucur 😂😂

Daca tu te bucuri , atunci eu nu ma mai bucur. Da-te-n pula mea!

• Haha 1
  • Confuz 1
Postat
Acum 7 minute, PaybackTime a spus:

Daca tu te bucuri , atunci eu nu ma mai bucur. Da-te-n pula mea!

Dacă tu nu te bucuri eu tot ma bucur ✌️✌️

Postat
Acum 1 minut, extraterestru78 a spus:

Dacă tu nu te bucuri eu tot ma bucur ✌️✌️

Bucurate-n alta parte , da-te-n pula mea! 

• Haha 1
  • Membru Premium
  • Oras:under the earth
  • Oras:under the earth
Postat
Acum 38 minute, JocelynEon a spus:

Se și desființează!

Păcat.

Asta e nasol! Ca a picat in B mai e cum mai e dar sa se desființeze e nasol. Si rapid a picat și a revenit. Liga 2 nu e capăt de țara. 

• Membru Premium
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Pacat de istoria clubului! De cand a plecat Borcea de la echipa, Dinamo n-a mai fost echipa de Liga 1. 

• Like 1

Trăiește clipa! Fă-o să conteze!

Postat
5 hours ago, Subteranaa said:

Asta e nasol! Ca a picat in B mai e cum mai e dar sa se desființeze e nasol. Si rapid a picat și a revenit. Liga 2 nu e capăt de țara. 

Au datorii foarte mari! La Rapid a fost cu totul altă situație din fericire!

Vizitator nicieu
Reputație: 0
Postat
Acum 18 minute, JocelynEon a spus:

Au datorii foarte mari! La Rapid a fost cu totul altă situație din fericire!

La Rapid, s-a desfiintat echipa lui Copos si a luat-o din liga a IV-a daca nu ma insel, iar ulterior fanii au castigat in instanta stema si palmares si toate cele... eu asa imi amintesc... ca era plina de datorii si echipa Rapud condusa de Copos, de asta a intrat in insolventa apoi vandut-o sau ceva de genul... poate ma insel... ce-i drept iata-i ca au revenit, dar stiu sigur ca se numea altfel echipa in liga a treaia cand nu aveau emblema si palmaresul, tot Rapid, dar altfel.

Postat
15 hours ago, PaybackTime said:

S-o fut pe ma-ta de mos impotent care visează sa suga pula la toti transexualii

• Like 1
  • Haha 1
  • Confuz 1
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

Pacat DE SUPORTERI. UNA DINTRE CELE MAI FRUMOASE GALERI DIN ROMANIA.!!:yl2jump

• Like 7
  • Trist 1
Vizitator JamesHunt
Reputație: 0
Postat

Vaaaaai, leșineeeeez!!!! Divizia A nu va mai fi la fel. Oooooo, stai: mi se rupe pula 

Postat
Acum 4 ore, Realistu a spus:

@pisicut il lasi pe CharonIV sa inceapa din nou cu scandaluri?

• Like 1
Postat
Acum 8 ore, Realistu a spus:

Avorton al unei ciori de pe centura , sugi pula cum beau eu bere.

• Like 1
Postat
4 hours ago, PaybackTime said:

@pisicut il lasi pe CharonIV sa inceapa din nou cu scandaluri?

Postat
Acum 17 minute, Realistu a spus:

din moment ce ai reactii de felul asta , cel impotent esti tu. @pisicut pe altii i-ai blocat pentru mai putin , pe inapoiatul asta de ce il tolerezi? O sa te taguiesc pana ce il blochezi. 

Postat
Acum 9 ore, Realistu a spus:

@pisicuts  ,CharonIV a aparut din nou cu chef de scandal. Il lasi ?

Postat
20 minutes ago, PaybackTime said:

din moment ce ai reactii de felul asta , cel impotent esti tu. @pisicut pe altii i-ai blocat pentru mai putin , pe inapoiatul asta de ce il tolerezi? O sa te taguiesc pana ce il blochezi. 

Asa cum ti-a banat tie vreo 12 conturi :)))) hai mai duceți va în plm de sclavi, ba ,noi nu ne comparam, pana și pisicul stie ca ești un mos sifilitic care si-o arde în cur cu toți transexualii, luati-as familia în pula de sclav ,de la copii pana la nevasta și sa-i arunc ciolanele din lesul ma-tii

Postat

Nu sânt fan dar Dinamo a fost în moarte clinică de când a părăsit echipa Negoiță,un lucru este cert prostul management și-a spus cuvantul, fără un investitor potent financiar este greu  chiar și în liga 2 

Postat
Acum 5 ore, Realistu a spus:

Asa cum ti-a banat tie vreo 12 conturi :)))) hai mai duceți va în plm de sclavi, ba ,noi nu ne comparam, pana și pisicul stie ca ești un mos sifilitic care si-o arde în cur cu toți transexualii, luati-as familia în pula de sclav ,de la copii pana la nevasta și sa-i arunc ciolanele din lesul ma-tii

@pisicuts O sa te taguiesc la fiecare comentariu al aurolacului pana ce il banezi.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...