Sari la conținut

Ce mai e bun

Postări Recomandate

Postat
La 17.10.2022 la 12:08, Tinderboy a spus:

Mihăiță să știi că încep să îți dau dreptate , in orașele astea mai mici unde nu este concurenta  oferta fiind limitată se întâmplă niste fenomene din ce in ce mai ciudate ...😅😅

Știați că mai nou nu se mai merge pe programari pe watts ci pe baza de invitație ??,..

te-ai dus neinvitat ,...ai plecat cum ai venit 🤔🥵,  ....

Am trait sa o văd și pe asta și numai bine va doresc !

Te salut Domnule Tinder

Ce părere ai legat de ce am pățit eu cu aia de pe Veterani,merg la ea,ajung o văd nu-mi place plec,îmi da mesaj ca de ce am mai venit dacă nu am stat,ii explic frumos ca la fel cu ea are dreptul sa își aleagă clienții și eu am dreptul de a alege la cine sa merg și ca am ales sa merg la o data Roxy 

La care asta îmi scrie,sa ma cac in Roxy a ta

Bravo Doamna frumos limbaj 

• Telefon: 0746 490 437
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
40 minutes ago, mihaip27 said:

De aia nici Sophia nu o sa stea mult va spun eu si presimt ca nu o sa o mai vedem pe aici la ce specimene de oameni avem in oraș 

Ce treaba am eu? Atâta timp cât sunt respectata și nu mi se vorbește urat,nu plec de aici . În Târgu Jiu era unu de stătea jos și ma pândea și tot nu îmi era frica de el sau de turbatul ala care de 1 an sta pe capul meu și ma jignește. De-aia nu lucrez pana târziu sa nu an probleme,  mai mare problema este acum la mine LOCAȚIA!! 🤣🤣🤣

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

De aia nici Sophia nu o sa stea mult va spun eu si presimt ca nu o sa o mai vedem pe aici la ce specimene de oameni avem in oraș 

Ce treaba am eu? Atâta timp cât sunt respectata și nu mi se vorbește urat,nu plec de aici . În Târgu Jiu era unu de stătea jos și ma pândea și tot nu îmi era frica de el sau de turbatul ala care de 1 an sta pe capul meu și ma jignește. De-aia nu lucrez pana târziu sa nu an probleme,  mai mare problema este acum la mine LOCAȚIA!! 🤣🤣🤣

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Fuck ! Eroare ,am postat de 3 ori! 

Postat
Acum 10 minute, Sofia91 a spus:

Ce ai făcut cu locația ai rezolvat ?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
6 minutes ago, mihaip27 said:

Ce ai făcut cu locația ai rezolvat ?

Sunt în Severin dar la G3,asta e camera de cămin nu garsoniera, mai mare rușinea. O sa caut pentru sâmbătă.

Vizitator Tinderboy
Reputație: 0
Postat
2 hours ago, mihaip27 said:

Te salut Domnule Tinder

Ce părere ai legat de ce am pățit eu cu aia de pe Veterani,merg la ea,ajung o văd nu-mi place plec,îmi da mesaj ca de ce am mai venit dacă nu am stat,ii explic frumos ca la fel cu ea are dreptul sa își aleagă clienții și eu am dreptul de a alege la cine sa merg și ca am ales sa merg la o data Roxy 

La care asta îmi scrie,sa ma cac in Roxy a ta

Bravo Doamna frumos limbaj 

Daca tot vrei să ajuți dl. Mihai spune-ne te rugăm  în locația de la Mozzart , cea cu lift (tu ai fost recent acolo) dacă inca mai este acel pat din paleți foarte jos și incomod sau daca s-a remediat problema.

In altă ordine de idei mai avem bun aici,

La teatru  A2, turn pe gang et .3 ; la plafar pe splai et. 4 ; la generala 15  X5 ; pe Calomfirescu cu Coșbuc și pe 

Coșbuc cu Brâncoveanu  😊☺️

Numai bine !

• Oras:DTS
  • Oras:DTS
Postat
Chiar acum, Tinderboy a spus:

Daca tot vrei să ajuți dl. Mihai spune-ne te rugăm  în locația de la Mozzart , cea cu lift (tu ai fost recent acolo) dacă inca mai este acel pat din paleți foarte jos și incomod sau daca s-a remediat problema.

La teatru  A2, turn pe gang et .3 ; la plafar pe splai et. 4 ; la generala 15  X5 ; pe Calomfirescu cu Coșbuc și pe 

Numai bine !

Același pat se afla în acea locație, mie îmi place😁

• Like 1
Vizitator Tinderboy
Postat
3 minutes ago, JohnGotti23 said:

Același pat se afla în acea locație, mie îmi place😁

o fi pt tine bun insa  e cam micuța camera și cam "seacă " ,...parca mai bine m-aș desfășura în lift 😅😅😅,

lada de zestre din dreapta ce mai compensează 😉

Postat
Acum 2 ore, Tinderboy a spus:

Numai bine !

Da am fost ieri la Scandurica și e tot patul din paleți acolo din pacate 

Postat

La teatru A2 nu e bine pentru mine ca au ai mei rude care stau acolo și exista riscul sa ma vadă 

In rest toate cealaltă sunt ok

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dacă @Tinderboy mai stresează fetele cu mesajele lui interminabile și milogeala , o sa ajungeți sa îl f...ți pe el ! Pe mine cel puțin m-a disperat acest om și nici bine nu am ajuns . NU VREAU SA TE PRIMESC !!!!!!!!! ESTI LIBIDINOS DOAR PRIN SIMPLUL FAPT CA INSIȘTI ! Și nu îți mai schimba numerele de telefon și în cazul care sa zicem îți faci o programare, știu cum arati,am poze cu tine !!! Te rog încearcă sa ma eviți,pe mine nu ma duce mult capul și ne certam urât. 

• Haha 1
  • Oras:drobeta
  • Oras:drobeta
Postat

Acum se vede adevarata lui față🤣 cand ne am contrazis cu el avea argumente,acum ce mai zice🤣👎

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
4 minutes ago, bulanex said:

Acum se vede adevarata lui față🤣 cand ne am contrazis cu el avea argumente,acum ce mai zice🤣👎

Omul este psihopat tare rău, nu înțelege ca nu vreau sa îl primesc. Vere ăsta nu accepta un refuz ,vrea el sa bifeze acolo fata nu contează prin ce mijloace.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Just now, marcus6 said:

Te iubeste😀

Marcus omul e dus rău. 

Just now, Anthonio said:

De dimineață ești nervoasă 😜🤦😆 o zi faină să ai😘

Da,după ce ca sunt supărată cu cazarea. Ma mai enervează și nebunul ăsta. 

Te pup ,asemenea😘

Vizitator Tinderboy
Postat
42 minutes ago, Sofia91 said:

Bună dimineața ,

ok, ai pus conversațiile și ce ?!?

Persoanele care au reacționat nu mă cunosc insa daca le-au citit cu atenție  este ceva rău acolo ? , eu zic că nu ,... o fi măcar o fărâmă de logica si adevăr  ?

Eu zic sa îți faci mai bine ție o analiză Sofia și o introspecție pentru că e posibil sa fie o mare problema tocmai la tine . De ce oare cam peste tot unde mergi iese scandal ??, mai devreme la Sibiu la Tg Jiu nu mai zic ?, oare de ce ?

Eu zic sa te liniștești , locație buna o să găsești însă nu mai cataloga oamenii așa gratuit , îți garantez că sunt mult mai lucid decât tine , nervii tai nervoși te fac sa nu mai raționezi și iese ce se vede .

O zi cat mai plăcută !

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
3 minutes ago, Tinderboy said:

Bună dimineața ,

ok, ai pus conversațiile și ce ?!?

Persoanele care au reacționat nu mă cunosc insa daca le-au citit cu atenție  este ceva rău acolo ? , eu zic că nu ,... o fi măcar o fărâmă de logica si adevăr  ?

Eu zic sa îți faci mai bine ție o analiză Sofia și o introspecție pentru că e posibil sa fie o mare problema tocmai la tine . De ce oare cam peste tot unde mergi iese scandal ??, mai devreme la Sibiu la Tg Jiu nu mai zic ?, oare de ce ?

Eu zic sa te liniștești , locație buna o să găsești însă nu mai cataloga oamenii așa gratuit , îți garantez că sunt mult mai lucid decât tine , nervii tai nervoși te fac sa nu mai raționezi și iese ce se vede .

O zi cat mai plăcută !

Tu disperatule, dacă îți zic sa ma lași în pace de ce nu ma lasiiiiiiii?????? În Sibiu omul a vrut sa stea mai mult pe 150 de lei,iar la Târgu Jiu alt nebun ca și tine are o problema cu mine desi nu ma cunoaște, de ce la Arad, Oradea, Satu Mare nu m-am certat cu nimeni? Ti-am dat prea multa atenție, femeile se plâng de tine și nu mai vin din cauza ta ,alea sunt și ele nebune nu? Hai gata ,EVITA-MA ca stau aproape de ,dedeman și ne certam urat ! Sa vezi atunci ce probleme am !

Vizitator Tinderboy
Postat
2 minutes ago, Sofia91 said:

Tu disperatule, dacă îți zic sa ma lași în pace de ce nu ma lasiiiiiiii?????? În Sibiu omul a vrut sa stea mai mult pe 150 de lei,iar la Târgu Jiu alt nebun ca și tine are o problema cu mine desi nu ma cunoaște, de ce la Arad, Oradea, Satu Mare nu m-am certat cu nimeni? Ti-am dat prea multa atenție, femeile se plâng de tine și nu mai vin din cauza ta ,alea sunt și ele nebune nu? Hai gata ,EVITA-MA ca stau aproape de ,dedeman și ne certam urat ! Sa vezi atunci ce probleme am !

Nu știu ce probleme ai însă dacă sunt de natură  Personală ar trebui să rămână acasă și nu sa îți reverși nervii și furia pe oameni absolut nevinovați  ! 😒

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Just now, Tinderboy said:

Nu știu ce probleme ai însă dacă sunt de natură  Personală ar trebui să rămână acasă și nu sa îți reverși nervii și furia pe oameni absolut nevinovați  ! 😒

Taci dracu din gură! Ești supărat ca nu te primesc . Gata !!!!!!!

Vizitator Tinderboy
Postat
1 minute ago, Sofia91 said:

Taci dracu din gură! Ești supărat ca nu te primesc . Gata !!!!!!!

Mai eu nu de asta sunt supărat , sunt doar neîmpăcat fiindcă nu te înțeleg , efectiv faci din țânțar armăsar mă jur .

Hai la o cafea un 30 de minute undeva  aproape (la 200 m) de tine,

sa mă privești în ochi și să vedem dacă mai ai asemenea  părere ?!, îți vei schimba impresia asta total eronata ,

te las sa imi pui ce vrei tu in cafea 😅😅

Vizitator Tinderboy
Postat
1 minute ago, Tinderboy said:

Mai eu nu de asta sunt supărat , sunt doar neîmpăcat fiindcă nu te înțeleg , efectiv faci din țânțar armăsar mă jur .

Hai la o cafea un 30 de minute undeva  aproape (la 200 m) de tine,

sa mă privești în ochi și să vedem dacă mai ai asemenea  părere ?!, îți vei schimba impresia asta total eronata ,

te las sa imi pui ce vrei tu in cafea 😅😅

daca mă gândesc bine treci strada și după colț , 50 m, un bar mai mult decât decent , 

și nu glumesc , fața in fata ca doi oameni cu capul pe umeri și mai de bun augur decât scandal ca la ușa cortului ,

dau eu cafeaua 😉

ms.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...