20_14 Reputație: 1742 Postat Octombrie 21, 2022 Oras:Paradis Oras:Paradis Partajează Postat Octombrie 21, 2022 Acum 1 minut, Tinderboy a spus: O singura recenzie o sa mai fac defapt in viitorul apropiat (si nuva fi la Sofia clar ), va fi in deplasare la 10 pe linie si pe bune ! Inca sunt nehotarat , sa vin pana la usa si macar o palma sa imi iau de la scumpa Sofia sau sa ma duc acolo unde e bine ?!?! Ma mai gandesc si ma bucur pentru tine pove ca ti-am facut o zi mai frumoasa ! Du te la ușa 🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
20_14 Reputație: 1742 Postat Octombrie 21, 2022 Oras:Paradis Oras:Paradis Partajează Postat Octombrie 21, 2022 Acum 5 minute, ermes82 a spus: Elodia. .. serie nouă 🤣🤣🤣 🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2022 Partajează Postat Octombrie 21, 2022 1 minute ago, 20_14 said: 🤣🤣🤣🤣 Ce te faceai daca asta se intampla mai devreme putin cand nu puteai da zambilici ?!? cred ca faceai icter 😅🤣😅😂 Link spre comentariu
alexx991 Reputație: 200 Postat Octombrie 21, 2022 Partajează Postat Octombrie 21, 2022 Acum 3 ore, Tinderboy a spus: Bună dimineața , ok, ai pus conversațiile și ce ?!? Persoanele care au reacționat nu mă cunosc insa daca le-au citit cu atenție este ceva rău acolo ? , eu zic că nu ,... o fi măcar o fărâmă de logica si adevăr ? Eu zic sa îți faci mai bine ție o analiză Sofia și o introspecție pentru că e posibil sa fie o mare problema tocmai la tine . De ce oare cam peste tot unde mergi iese scandal ??, mai devreme la Sibiu la Tg Jiu nu mai zic ?, oare de ce ? Eu zic sa te liniștești , locație buna o să găsești însă nu mai cataloga oamenii așa gratuit , îți garantez că sunt mult mai lucid decât tine , nervii tai nervoși te fac sa nu mai raționezi și iese ce se vede . O zi cat mai plăcută ! WTF.... Du-te frate ca esti terminat pe creier, esti rupt de realitate ai ramas virtual cu acest site... Daca o fata te refuza in toate feluriile si iti spune sa o lasi in pace ca nu vrea sa te vada, tu la ce plm insisti ca un dobitoc? Du-te la un control acu pe bune ca ai probleme grave rau sau ar fi indicat sa iti stergi contu si sa iei o pauza, pentru ca esti afectat rau de tot de site. PS: @Sofia91 in legatura cu locatia am observat tarziu ca esti in cautare recomandariile mele pentru tine sunt Generala 15 este o carsoniera foarte buna, pe bulevard iar este o locatie buna, langa salonu de infrumusetare Roberto este un apartament de lux, splai in statia de taxiuri este foarte bun iarasi, apropo daca vei mai reveni evita cat mai posibile locatiile de pe babes si veterani. 1 Link spre comentariu
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Octombrie 21, 2022 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Partajează Postat Octombrie 21, 2022 4 minutes ago, alexx991 said: WTF.... Du-te frate ca esti terminat pe creier, esti rupt de realitate ai ramas virtual cu acest site... Daca o fata te refuza in toate feluriile si iti spune sa o lasi in pace ca nu vrea sa te vada, tu la ce plm insisti ca un dobitoc? Du-te la un control acu pe bune ca ai probleme grave rau sau ar fi indicat sa iti stergi contu si sa iei o pauza, pentru ca esti afectat rau de tot de site. PS: @Sofia91 in legatura cu locatia am observat tarziu ca esti in cautare recomandariile mele pentru tine sunt Generala 15 este o carsoniera foarte buna, pe bulevard iar este o locatie buna, langa salonu de infrumusetare Roberto este un apartament de lux, splai in statia de taxiuri este foarte bun iarasi, apropo daca vei mai reveni evita cat mai posibile locatiile de pe babes si veterani. Îți mulțumesc, am găsit și ma mut în aceasta după amiază pe orly colt cu calomfirescu ,data viitoare am da fac rezervare din timp ❤️ 1 Link spre comentariu
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Octombrie 21, 2022 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Partajează Postat Octombrie 21, 2022 17 minutes ago, 20_14 said: Du te la ușa 🤣🤣🤣🤣 Doamne ferește, sa nu ma duc eu după el să îl bat cu adidașii în cap Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2022 Partajează Postat Octombrie 21, 2022 2 minutes ago, Sofia91 said: Doamne ferește, sa nu ma duc eu după el să îl bat cu adidașii în cap strici tu adidasii pe capul meu ?! 😅😅, acum vorbind serios ai vazut noua locatie ? , daca este vis a vis de magazinul ioji la parter ai nimerit intr-o garsoniera la fel de mica ca cea de la G3 😇 Link spre comentariu
20_14 Reputație: 1742 Postat Octombrie 21, 2022 Oras:Paradis Oras:Paradis Partajează Postat Octombrie 21, 2022 Acum 1 minut, Sofia91 a spus: Doamne ferește, sa nu ma duc eu după el să îl bat cu adidașii în cap Cred ca și a găsit nasul/ nașa 🤣🤣🤣 PS...ii bună locația de pe Orly . Plus ca ai și cafeneaua ( Clipa ) aproape ...sa ieși cu Caru la cafea 😂😂😂 1 Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2022 Partajează Postat Octombrie 21, 2022 3 minutes ago, 20_14 said: Cred ca și a găsit nasul/ nașa 🤣🤣🤣 PS...ii bună locația de pe Orly . Plus ca ai și cafeneaua ( Clipa ) aproape ...sa ieși cu Caru la cafea 😂😂😂 Daca vorbim de aceeasi locatie (cum intrii e in fata cabina de dus), la parter a 2 usa pe stanga , putin mai "cocheta" decat G3 dar tot o camera de camin ba chiar mai mica . Link spre comentariu
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Octombrie 21, 2022 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Partajează Postat Octombrie 21, 2022 7 minutes ago, Tinderboy said: Daca vorbim de aceeasi locatie (cum intrii e in fata cabina de dus), la parter a 2 usa pe stanga , putin mai "cocheta" decat G3 dar tot o camera de camin ba chiar mai mica . Taci dracu ca nu te-a băgat nimeni în seama pe tine ! Oricum tu nu o sa ajungi la mine ca să îți dai cu părerea de locație! Link spre comentariu
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Octombrie 21, 2022 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Partajează Postat Octombrie 21, 2022 12 minutes ago, 20_14 said: Cred ca și a găsit nasul/ nașa 🤣🤣🤣 PS...ii bună locația de pe Orly . Plus ca ai și cafeneaua ( Clipa ) aproape ...sa ieși cu Caru la cafea 😂😂😂 Te rog gata ,încetam sa mai discutam pe tema asta ,oricum omul e tralalala,nu ai cu cine,nu înțelege ca nu are ce cauta la mine. Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2022 Partajează Postat Octombrie 21, 2022 1 minute ago, Sofia91 said: Taci dracu ca nu te-a băgat nimeni în seama pe tine ! Oricum tu nu o sa ajungi la mine ca să îți dai cu părerea de locație! Poftim cultura 🙄 !! Eu incerc sa ajut pt. ca am fost de 3 ori in acea locatie si uite cum imi vorbeste , trageti si voi concluzia ? Link spre comentariu
20_14 Reputație: 1742 Postat Octombrie 21, 2022 Oras:Paradis Oras:Paradis Partajează Postat Octombrie 21, 2022 Acum 2 minute, Sofia91 a spus: Te rog gata ,încetam sa mai discutam pe tema asta ,oricum omul e tralalala,nu ai cu cine,nu înțelege ca nu are ce cauta la mine. Bun ... 😅😅😅 Link spre comentariu
20_14 Reputație: 1742 Postat Octombrie 21, 2022 Oras:Paradis Oras:Paradis Partajează Postat Octombrie 21, 2022 Acum 5 minute, Tinderboy a spus: Poftim cultura 🙄 !! Eu incerc sa ajut pt. ca am fost de 3 ori in acea locatie si uite cum imi vorbeste , trageti si voi concluzia ? Asa e ...Caru Ai dreptate ...eu am trecut o la De Evitat ( doar ca nu sunt în oraș) ...dacă eram...era prima apelata . Dar uite ca Universul ( Karma ) iti da dreptate . Link spre comentariu
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Octombrie 21, 2022 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Partajează Postat Octombrie 21, 2022 6 minutes ago, 20_14 said: Asa e ...Caru Ai dreptate ...eu am trecut o la De Evitat ( doar ca nu sunt în oraș) ...dacă eram...era prima apelata . Dar uite ca Universul ( Karma ) iti da dreptate . Pe mine m-ai trecut la "de evitat"? Mor 😂😂😂 Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2022 Partajează Postat Octombrie 21, 2022 Daca nu era asa de inversunata (prietenie cu de-a forta nu se poate) o puteam ajuta eu sa se mute cu bagajul si o duceam cu masina la noua locatie ...😊 Link spre comentariu
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Octombrie 21, 2022 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Partajează Postat Octombrie 21, 2022 15 minutes ago, Tinderboy said: Daca nu era asa de inversunata (prietenie cu de-a forta nu se poate) o puteam ajuta eu sa se mute cu bagajul si o duceam cu masina la noua locatie ...😊 Vai ce îți debitează mintea! Baaaaaaaa ma faci sa te înjur de ma baneaza, ești bătut rău de soartă! Du-te cu Dumnezeu. Amin! Link spre comentariu
20_14 Reputație: 1742 Postat Octombrie 21, 2022 Oras:Paradis Oras:Paradis Partajează Postat Octombrie 21, 2022 Acum 18 minute, Tinderboy a spus: Daca nu era asa de inversunata (prietenie cu de-a forta nu se poate) o puteam ajuta eu sa se mute cu bagajul si o duceam cu masina la noua locatie ...😊 Bravo ... Un adevărat cavaler 🤣🤣🤣🤣🤣 Link spre comentariu
20_14 Reputație: 1742 Postat Octombrie 21, 2022 Oras:Paradis Oras:Paradis Partajează Postat Octombrie 21, 2022 Acum 24 minute, Sofia91 a spus: Pe mine m-ai trecut la "de evitat"? Mor 😂😂😂 Da ...dacă nu pot ajunge la tine ...nu asa se procedează???Aaa...ai și numărul blocat pe W app ...desi nu am vorbit niciodată 😂😂😂 🤣🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2022 Partajează Postat Octombrie 21, 2022 1 hour ago, Sofia91 said: Vai ce îți debitează mintea! Baaaaaaaa ma faci sa te înjur de ma baneaza, ești bătut rău de soartă! Du-te cu Dumnezeu. Amin! Eu nu înțeleg de ce iei toate astea la modul că eu ți le zic la mișto ?!?! când eu o spun la modul cel mai sincer posibil . Niciodată nu am fost om prefăcut și nici măcar să mă prefac nu mă pricep, nu știu așa sunt eu făcut , nu as putea sa îți urez fals vreodată "numai bine" sau chestii de genul asta , o companie plăcută aseară (îmi imaginez cum te-ai simțit aseară singurica in acea cămăruță 😒), invitația la cafea la doi pași și ajutorul oferit cu drag . Știu e banal , suni un taxi și s a rezolvat însă prin cele propuse de mine mă puteai cunoaște cu adevărat și apoi din renegat și ciuma ce sunt acum poate că deveneam preferatul tau , mai știi!? Orice e posibil pe lumea asta chiar și faptul sa te înșeli amarnic in privința mea , toți avem o șansă și toți suntem egali . Sper sa îți placa noua locație , e bine că are aer condiționat . Link spre comentariu
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Octombrie 21, 2022 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Partajează Postat Octombrie 21, 2022 3 minutes ago, Tinderboy said: Eu nu înțeleg de ce iei toate astea la modul că eu ți le zic la mișto ?!?! când eu o spun la modul cel mai sincer posibil . Niciodată nu am fost om prefăcut și nici măcar să mă prefac nu mă pricep, nu știu așa sunt eu făcut , nu as putea sa îți urez fals vreodată "numai bine" sau chestii de genul asta , o companie plăcută aseară (îmi imaginez cum te-ai simțit aseară singurica in acea cămăruță 😒), invitația la cafea la doi pași și ajutorul oferit cu drag . Știu e banal , suni un taxi și s a rezolvat însă prin cele propuse de mine mă puteai cunoaște cu adevărat și apoi din renegat și ciuma ce sunt acum poate că deveneam preferatul tau , mai știi!? Orice e posibil pe lumea asta chiar și faptul sa te înșeli amarnic in privința mea , toți avem o șansă și toți suntem egali . Sper sa îți placa noua locație , e bine că are aer condiționat . Tu nu înțelegi ca tu ești companie placuta.NU VREAU SA AM TREABĂ CU TINE DIN ACEST MOMENT NICI VERBAL. LA REVEDERE!!!! Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2022 Partajează Postat Octombrie 21, 2022 2 minutes ago, Sofia91 said: Tu nu înțelegi ca tu ești companie placuta.NU VREAU SA AM TREABĂ CU TINE DIN ACEST MOMENT NICI VERBAL. LA REVEDERE!!!! ciudat , o mare parte din fete au zis contrariul și "după" am stat de povesti despre forum și chiar chestii personale fara a mai tine cont de timp , ba chiar m-am simțit eu căci discuția mai putea continua . La revedere !! Link spre comentariu
Vizitator Tinderboy Reputație: 0 Postat Octombrie 21, 2022 Partajează Postat Octombrie 21, 2022 1 minute ago, Tinderboy said: ciudat , o mare parte din fete au zis contrariul și "după" am stat de povesti despre forum și chiar chestii personale fara a mai tine cont de timp , ba chiar m-am simțit eu căci discuția mai putea continua . La revedere !! A..... scuze am observat o chestie , tot ce mi se întâmplă este posibil să se datoreze faptului că eu nu mă exprim in cel mai fericit mod în scris și i-mi este de 1000 de ori mai facil verbal . Nu e prima oară când mi se întâmplă dar nu am avut de ales , câteva cu care am vorbit și eu pe insta , mess nu au vrut decât musai pe text și nu apel de parca le mâncăm prin telefon 😅😅. Aici se pare că e o problema la mine , daca vorbim pe gura 😅 atunci se schimbă lucrurile total !!, nu mai zic fata in fata când mai intervine și mimica ,...etc . Salute' Link spre comentariu
bulanex Reputație: 44 Postat Octombrie 21, 2022 Oras:drobeta Oras:drobeta Partajează Postat Octombrie 21, 2022 🤣🤣 circ,parca iti sunt iubite asa faci Fata nu te vrea si tu nu intelegi DAca iti era iubita si te părăsea nu vreau sa mi imaginez cum faceai 1 Link spre comentariu
Sofia91 Reputație: 3464 Postat Octombrie 21, 2022 Telefon: 0746 490 437 Disponibila Telefon: 0746 490 437 Disponibila Partajează Postat Octombrie 21, 2022 2 minutes ago, bulanex said: 🤣🤣 circ,parca iti sunt iubite asa faci Fata nu te vrea si tu nu intelegi DAca iti era iubita si te părăsea nu vreau sa mi imaginez cum faceai Nu am cu cine, degeaba ii explic ca el doesn't exist pentru mine .😂 Link spre comentariu
Postări Recomandate