Sari la conținut

Hi, sunt Anna 0765794198

Postări Recomandate

• Oras:Timișoara

Salutare. Am vizitat-o azi pe Patricia,zic să las și eu câteva rânduri.

Programare rapida pe whatsapp și în 20 de minute eram în apartament. Facem cunoștință, îmi prezintă fata oferta și aleg 1h cu masaj,oral și NP.   Cost 400 lei.

Acțiunea începe cu masaj. Oferă o combinație de masaj de relaxare cu masaj erotic destul de bun,ceva săruturi pe corp. Fata e frumoasă pare că știe ce face pe mine a reușit să mă relaxeze și să mă excite. 

Continua cu oral,nimic de excepție partea frumoasă este că te privește în ochi când o suge și are buze faine. În rest mai are de învățat.

Np aici e ok fata îți dă impresia că e acolo cu tine. Se mișcă frumos. Am schimbat 2 poziții și am terminat. 

În ansamblu a fost o întâlnire bună cu o fată frumoasă care a reușit să mă excite și să mă termine destul de repede.

Eu am să mai merg măcar o data să văd cum e și a doua întâlnire. 

• Like 5
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Buna , daca ai schimbat locația , cu drag, eu sunt primul care vin la tine!!! Sa ne ciocănim🙃😎😊😉 ca sa te citez !!!😁😄😃😀 Au dreptate și colegii de pe forum , contează și zona foarte mult ! Au fost mi de cazuri ( acuzații ) ca te trezești ca nu îți mai raspunde fata cu pricina și arzi motorina aiurea , ori mai rau! Și aici nu fac referire la domnișoara ( titulara ) pagini , ci in general și cred ca și voi ați pățit indealungul timpului ! 

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0765794198
  • Oras:Timisoara
Acum 17 minute, calin2305 a spus:

Buna , daca ai schimbat locația , cu drag, eu sunt primul care vin la tine!!! Sa ne ciocănim🙃😎😊😉 ca sa te citez !!!😁😄😃😀 Au dreptate și colegii de pe forum , contează și zona foarte mult ! Au fost mi de cazuri ( acuzații ) ca te trezești ca nu îți mai raspunde fata cu pricina și arzi motorina aiurea , ori mai rau! Și aici nu fac referire la domnișoara ( titulara ) pagini , ci in general și cred ca și voi ați pățit indealungul timpului ! 

Hei, da o sa incerc sa schimb locatia ! Am tot cautat apartamente in zone mai ok, dar erau ocupate ! 

Link spre comentariu
Acum 3 minute, Patricia123 a spus:

Hei, da o sa incerc sa schimb locatia ! Am tot cautat apartamente in zone mai ok, dar erau ocupate ! 

Hei, nu trebuie sa o faci neapărat pentru mine !!!! Un sfat îți dau, si cred  ca si membri forumului  imi împărtășeste opinia , sa încerci ca in timpul cât esti activa , sa schimbi măcar la doua săptămâni locația , o data in zona de sud a orașului , apoi nord , vest , est și așa mai departe ! Si te asigur ca îți va creste clientela ! Ma rog , cel puțin părerea mea !

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 4 ore, calin2305 a spus:

Hei, nu trebuie sa o faci neapărat pentru mine !!!! Un sfat îți dau, si cred  ca si membri forumului  imi împărtășeste opinia , sa încerci ca in timpul cât esti activa , sa schimbi măcar la doua săptămâni locația , o data in zona de sud a orașului , apoi nord , vest , est și așa mai departe ! Si te asigur ca îți va creste clientela ! Ma rog , cel puțin părerea mea !

Asa este, nu m.am.gandit la.asta !

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
Acum 12 ore, Patricia123 a spus:

Heiii buna frumosilor !Am fost putin plecata, dar acum sunt din nou aici !, Nu aveti chef de ciocaneala ? 🤪❤️🤔

Screenshot_20230425_184017_Instagram.jpg

Bine ai revenit! 🥰

Link spre comentariu
La 06.05.2023 la 14:51, boxdevice a spus:

in  ce zona ai locatie acuma ?

Tot pe Str.Dropiei nr 2 am ramas, pt ca am gasit un apartament in care sa ma mut , in poze era superb si in realitate horror, m am gandit ca nu e o idee buna sa l schimb , din moment ce aici am facut cat de cat un ambient placut , si acolo era super nasol ! 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...