Sari la conținut

🔥Renesmee -0763866631 🔥

Vizitator renesmee

Postări Recomandate

Vizitator renesmee
Reputație: 0
Postat

INDISPONIBILA

• Oras:Oradea
Postat
20 minutes ago, renesmee said:

Bine ai venit pe profilul meu!  💋

Începând cu data de 3 Iunie ,Vineri mai exact ,o să fiu disponibila la voi în oraș pentru 3 zile . 

♡ Numele meu este Renesmee . Sunt o domnisoara tanara ,aproximativ 1.70cm , slim-> skinny 50 kg, sani mari naturali cupa C . 

♡Îmi plac bărbații  care știu sa se comporte cu o femeie , discreția este foarte importanta atat pentru mine cât și pentru voi ,contez pe asta . 

♡Serviciile pe care le ofer sunt urmatoarele:

♡-Sex oral protejat -neprotejat ( pun foarte mare accent pe igiena )

♡-Sex normal protejat( nu exista neprotejat)

♡-French kiss( doar daca igiena orala corespunde )

♡-Girl Friend Experience

♡-69 

♡cunni

♡anni doar pasiv

♡sex intre sani 

♡cob 

♡-+Mici alte fantezii.     

☆☆  Cadoul  ☆☆

°° 250 lei -30 minute (1 finalizare)

♡450 lei-1 ora (1/2 finalizari) 

∆∆Locatia : Prima Nufărul ∆∆

💥Cadoul doresc sa fie lasat discret la inceputul intalnirii pentru a evita situatiile jenante de ambele parti . 

💥   Programarile se fac prin Whatsapp si as prefera sa imi scrieti orasul la sfarsitul mesajului :0763866631 

💥Va rog sa imi confirmati programarile cu 2 ore inainte ,altfel vor fi anulate . 

Daca igiena corporala nu corespunde așteptărilor mele ,întâlnirea se va incheia . 

💥💥  EXCLUS: ALCOOL/ ALTE SUBSTANTE HALUCINOGENE ;ANAL;CIM;COF SI NORMAL NEPROTEJAT!

Onlyfans: @delices122

IMG_20211106_230735.jpg

IMG20211127220359.jpg

IMG20211127221428.jpg

IMG_20220602_114058.jpg

IMG_20220329_183940.jpg

IMG_20220505_092528.jpg

Bine ai venit Renesmee😊!

Iti doresc o shedere placuta si productiva in Orasul nostru frumos🤗😘!

• Haha 2
Vizitator renesmee
Postat
Acum 2 ore, nickname90 a spus:

Bine ai venit Renesmee😊!

Iti doresc o shedere placuta si productiva in Orasul nostru frumos🤗😘!

Multumesc frumos💋

Vizitator renesmee
Postat
Acum 1 oră, Cutlass a spus:

Te asteptam cu drag! 😘

Va pup💋

• Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere
Postat

Dragă Renesmee sau sper că am scris bine...eu weekendul acesta sunt destul de liber, dacă ai nevoie de îndrumare prin frumosul nostru oraș îți stau la dispoziție, îți pot recomanda restaurante, locuri de vizitat, etc...a și dacă nu ți-ai dat seama eu sunt ghid turistic...cei de pe aici mă cam cunosc. 

PS - vorbesc serios, nu îți iau nici un fel de taxă, dacă e...call me. 

• Like 2
  • Haha 3
  • Telefon: alexalex1986_076
  • Oras:oradea
Postat

Aoleu 450 tulai doamne da din ce ai gogosica din haur🤣🤣🤣

Mai pun 50 lângă si fut 2 ore bune de tot.

• Like 1
Vizitator renesmee
Postat

🏡Update: Locatia este la Prima Onestilor .

👅     Va rog sa cititi cu atentie anuntul si sa ma contactati doar in cazul in care doriti o programare. Serviciile si restul detaliilor se afla chiar in primul post. Haideti sa nu ne irosim timpul inutil cu intrebari de genul :" servicii,pret etc"

Va multumesc si astept sa ne vedem de maine 💋

• Membru Premium
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
Postat

Abia astept sa vad cine da 250/fin doar ca sa se umfle in pene pe forum 🤣 In afara de numele imposibil de pronuntat nu vad nimic care ar scoate vreun vers... 😆 Cozo, pardon, @Cozonac7 , ba tu ai fost sau doar v-ati certat? 😂 Plm are chef sa rasfoiasca 27 de pagini. Am citit recenzia lu 0 (ala cred ca le scrie din cap...) stiu eu de ce cred asta 🤩

• Like 2
  • Haha 1
tpc-cr.jpg

• Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat

N-am fost. 

I-am scris pe Iași... Să o invit în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi. Nu a dat curs invitație mele 🥺 Am văzut apoi că a mers la capitală. Acolo sincer nici nu am încercat să o contactez....deși ea a fost una dintre puținele fătuci din zona Moldovei cu care m-am sincronizat. Dar parcă nu am mai vrut.... Acolo mă descurc să găsesc oferte mult mai bune. Plus că după o scurtă perioadă de timp și-a mărit tarifele dpmdv nejustificat. Chiar nu am mai avut motiv să o caut. Nu o zic cu răutate, nu știu nimic despre serviciile ei și nici despre ea.... Doar ce am văzut în poze și am citit în recenziile altora. 

Poate mergi tu și faci o poezie :)

• Like 1
  • Mersi 1
Vizitator renesmee
Postat

Dragi comentatori de preturi, va rog sa nu va stresati prea tare pentru ca nu o sa va deranjez cu prezenta mea decat 3 zile care or sa treaca extrem de repede . Nu va mai agitati atat ,comentariile sunt pe cat de inutile pe atat  de lipsite de sens. 

Sunt sigura ca va veti gasi fetite pe placul vostru si la pretul pe care vi-l doriti si permiteti. Nu are rost sa va pierdeti timpul pretios pe acest topic.

Va doresc o seara placuta si plina de vise umede 😘

Vizitator renesmee
Postat
Acum 3 minute, Cozonac7 a spus:

N-am fost. 

I-am scris pe Iași... Să o invit în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi. Nu a dat curs invitație mele 🥺 Am văzut apoi că a mers la capitală. Acolo sincer nici nu am încercat să o contactez....deși ea a fost una dintre puținele fătuci din zona Moldovei cu care m-am sincronizat. Dar parcă nu am mai vrut.... Acolo mă descurc să găsesc oferte mult mai bune. Plus că după o scurtă perioadă de timp și-a mărit tarifele dpmdv nejustificat. Chiar nu am mai avut motiv să o caut. Nu o zic cu răutate, nu știu nimic despre serviciile ei și nici despre ea.... Doar ce am văzut în poze și am citit în recenziile altora. 

Poate mergi tu și faci o poezie :)

Tu cu mine nu te-ai sincronizat niciodata pe nimic. Invitatiile tale nu m-au interesat absolut deloc fiind pe cat de penibile pe atat de hilare ,asa cum ti-am mai spus si pe topicul de Iasi . Daca nu ai ajuns la mine,nu ai cum sa imi critici pretul pentru ca nu ai beneficiat de serviciile mele . Cand o sa beneficiezi de ele ,iti pot asculta si citi toate "doleantele" pana atunci zic sa ne vedem fiecare de treaba noastra ;de munca,de invitatii, de ce putem . Seara buna 

Postat
6 minutes ago, renesmee said:

Tu cu mine nu te-ai sincronizat niciodata pe nimic. Invitatiile tale nu m-au interesat absolut deloc fiind pe cat de penibile pe atat de hilare ,asa cum ti-am mai spus si pe topicul de Iasi . Daca nu ai ajuns la mine,nu ai cum sa imi critici pretul pentru ca nu ai beneficiat de serviciile mele . Cand o sa beneficiezi de ele ,iti pot asculta si citi toate "doleantele" pana atunci zic sa ne vedem fiecare de treaba noastra ;de munca,de invitatii, de ce putem . Seara buna 

Măi... În primul rând nu ți-am criticat niciun preț. Nu am comentat nici că este mult nici că este puțin. Am scris clar că nu am fost la tine. 

Fii uMpicuț atentă, te rog!! Mesajul nu îți era adresat ție, era o discuție între mine și Impaler. Nu ai învățat că nu este frumos ca femeie, să te bagi într-o discuție de bărbați?? Fii și tu mai cizeletă. 

Despre invitație.... M-ai rănit grav în corazón!! N-o să mai pot face dragoste vreodată în urma celor scrise acum de tine 🥺

• Haha 4
  • Membru Premium
Postat
23 minutes ago, renesmee said:

Dragi comentatori de preturi, va rog sa nu va stresati prea tare pentru ca nu o sa va deranjez cu prezenta mea decat 3 zile care or sa treaca extrem de repede . Nu va mai agitati atat ,comentariile sunt pe cat de inutile pe atat  de lipsite de sens. 

Sunt sigura ca va veti gasi fetite pe placul vostru si la pretul pe care vi-l doriti si permiteti. Nu are rost sa va pierdeti timpul pretios pe acest topic.

Va doresc o seara placuta si plina de vise umede 😘

Eu zic ca in 3 ore rezolvi... 3 zile e risipa de spatiu locativ 😆 Sa fiu sincer si la pretul pietei as fi stat pe ganduri... Iti doresc multi onlyfani si visatori umezi, etc. 😂 Nu e vorba de ce "ne permitem", e vorba de "cu cine ne permitem" sa fim generosi 😘 Spor 🤗

• Haha 7
tpc-cr.jpg

Vizitator renesmee
Postat
Acum 4 minute, Cozonac7 a spus:

Măi... În primul rând nu ți-am criticat niciun preț. Nu am comentat nici că este mult nici că este puțin. Am scris clar că nu am fost la tine. 

Fii uMpicuț atentă, te rog!! Mesajul nu îți era adresat ție, era o discuție între mine și Impaler. Nu ai învățat că nu este frumos ca femeie, să te bagi într-o discuție de bărbați?? Fii și tu mai cizeletă. 

Despre invitație.... M-ai rănit grav în corazón!! N-o să mai pot face dragoste vreodată în urma celor scrise acum de tine 🥺

Observ că la anii tăi limba română are mari lacune,nefiind in stare să-ti înțelegi propriile idei de exprimare în scris;atât timp cât vorbiți despre mine,nu știu de unde acest misoginism gratuit, că nu pot să  pot sa discut pe marginea aberațiilor tale,asta apropo de cizelare,poate tu așa ești obișnuit 😂

Că să lămurim lucrurile,pentru mine nu ești decât un alt utilizator de forum cu prea mult timp liber.Nu mi-ai fost client,ai dreptul forumistic sa comentezi cat vrei, mult ,prost și fără rost,fiecare după cât poate.

O seară plăcută și spor la comentat,măcar internet-ul este ieftin 🤣

Postat

Da dute tot fuga înapoi de unde ai venit. teee fată🤣

• Like 1
Vizitator renesmee
Postat
Acum 13 minute, x the impaler a spus:

Eu zic ca in 3 ore rezolvi... 3 zile e risipa de spatiu locativ 😆 Sa fiu sincer si la pretul pietei as fi stat pe ganduri... Iti doresc multi onlyfani si visatori umezi, etc. 😂 Nu e vorba de ce "ne permitem", e vorba de "cu cine ne permitem" sa fim generosi 😘 Spor 🤗

Mulțumesc că ai grijă spațiului locativ,de asta nu poți dormi tu noaptea 🤣,dar îți mulțumesc pentru  poezia trimisa pe WhatsApp unde ți-am dat block,deci îmi purtai și înainte de grijă 🤣

Ce sa faci când te chinuie talentul și ai prea mult timp liber🤣

O seară bună la toți comentatorii 😘, măcar îmi țineți topicul gratuit sus,kiss 😘

• Membru Premium
Postat
5 minutes ago, renesmee said:

Mulțumesc că ai grijă spațiului locativ,de asta nu poți dormi tu noaptea 🤣,dar îți mulțumesc pentru  poezia trimisa pe WhatsApp unde ți-am dat block,deci îmi purtai și înainte de grijă 🤣

Ce sa faci când te chinuie talentul și ai prea mult timp liber🤣

O seară bună la toți comentatorii 😘, măcar îmi țineți topicul gratuit sus,kiss 😘

Sa fii tu capra de-adevaratelea ca eu ti-am trimis tie poezie pe Whatsapp :slap2 Te rog sa o publici imediat si daca o recunosc jur ca ma rad in cap si pun poza sa vezi ca ma tin de cuvant 😜

Am scris poezii multe, sunt sigur peste 100 de fete carora le-am scris (de pe forum). Pe unele nu le-am intalnit, dar imi aduc aminte fiecare fata care a primit un vers de la mine.... 

• Haha 5
tpc-cr.jpg

Vizitator renesmee
Postat
Acum 10 minute, x the impaler a spus:

Sa fii tu capra de-adevaratelea ca eu ti-am trimis tie poezie pe Whatsapp :slap2 Te rog sa o publici imediat si daca o recunosc jur ca ma rad in cap si pun poza sa vezi ca ma tin de cuvant 😜

Daca tot nu imi dai pace ,ia lecitina ,poate asa iti revine memoria. 

M-am uitat si eu pe profilul tau si bate 100% cu multe alte poezii dedicate altor fete.

Postat
3 minutes ago, renesmee said:

Observ că la anii tăi limba română are mari lacune,nefiind in stare să-ti înțelegi propriile idei de exprimare în scris;atât timp cât vorbiți despre mine,nu știu de unde acest misoginism gratuit, că nu pot să  pot sa discut pe marginea aberațiilor tale,asta apropo de cizelare,poate tu așa ești obișnuit 😂

Că să lămurim lucrurile,pentru mine nu ești decât un alt utilizator de forum cu prea mult timp liber.Nu mi-ai fost client,ai dreptul forumistic sa comentezi cat vrei, mult ,prost și fără rost,fiecare după cât poate.

O seară plăcută și spor la comentat,măcar internet-ul este ieftin 🤣

Am specificat la fel de clar... Nu este frumos. Nu că nu poți. De putut se poate (dovadă postarea ta de mai sus), doar că nu e frumos. E o mare diferență! 

Nu este nimic misogin.... Tot la fel de clar am specificat că scriu fără nicio răutate. Cum percepi tu cele scrise....ține doar și numai de tine. 

Seară plăcută și ție 😇

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Felicitari poetului... NU SUNT EU ! 😆 Citeste cateva din poeziile mele si vei simti diferenta 😜 In alta ordine de idei ma tund la 0 de multi ani, din armata am deprins avantajele frezei, mai ales vara 😂 Atata doar ca nu voi publica poza...

• Haha 4
tpc-cr.jpg

Vizitator renesmee
Postat

Eu inteleg ca nu ma suportati si nu ma vreti din cauza tarifului, daca aveam 100 lei finalizarea era coada la usa mea 😅🤣

Macar daca ati exprima lucruri amuzante pentru toata lumea ,putina verticalitate si masculinitate ...dar in lipsa lor nu se vede decat circ ieftin si fara pop-corn 🙂😁

Distractie placuta in continuare 😚🤗

Postat
Acum 6 minute, renesmee a spus:

Eu inteleg ca nu ma suportati si nu ma vreti din cauza tarifului, daca aveam 100 lei finalizarea era coada la usa mea 😅🤣

Macar daca ati exprima lucruri amuzante pentru toata lumea ,putina verticalitate si masculinitate ...dar in lipsa lor nu se vede decat circ ieftin si fara pop-corn 🙂😁

Distractie placuta in continuare 😚🤗

Ati=a-ti

Scuze pt intervenție!

Dar nu a spus,nimeni,ca nu te suporta...doar si-au dat cu părerea,despre tarifele tale!

Sunt puțin prea mari,în comparație,cu alte fete,pe care le cunoaștem,am fost la ele și știm ce ne așteaptă,la următoarea programare.

Tu,ar trebuii,sa ne ademenesti,căci sunt sigur ca o poți face! Poate vom uita,de preturi,poate nu! Aici trebuie sa te concentrezi!

Eu,personal,iti urez bafta și toate cele bune!

😘

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...